Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

valla benim tanıdık kasımda almıştı 2 bucuk mılyar vermişti..ben de gelınlıge çok para verılmesını anlamıyorum al o parayı balayı yap 2 saatlıgıne guzel bı gelınlık kıralayıver nolcekk

teşekkür ederim....herşey öyle güzeldi ki....1,5 yıl geçmesine rağmen dün gibi hatırımda,
çok eğlenceli,keyifli bir düğündü....darısı isteyenlere....
ben artık bebeğimi bekliyorum bu hepsinden heyecanlı :))))

Geçen temmuz ayında (2011-temmuz) kayseride 2000 tl ye diktirmiştim. oldukça da memnun kaldım.

Ben şaka gibi bir fiyata aldım. Sizinle fotoğrafları paylaşmak isterdim ama şaşkınlıktan çekmeyi unuttuk :)))
Üstelik ben İzmir'de gayet ismi duyulmuş bir yerden aldım. Yaza evlenmeyi düşünenlere tavsiyem şimdiden gidip
bir göz atsınlar. ( ve pazarlık yapsınlar :)))) )

merhabalar, ben de geçen hafta fatihten 2000 liraya kiraladım. fotoğraf çekmeyi unuttum maalesef. toplamda 5 6 tane gelinlikçi gezdim. fiyat-kalite oranı en iyi olan neslihan platin gibi geldi bana, oradan kiraladım. biraz sade bi model oldu ama bakalım.

Canım benim düğünüm mayısın 13ünde olacak gelinliğimi fatihte beyazgül modaevinden aldım. Satın alma ile kiralama arasında pek fark yoktu bende nişanlımın ısrarıyla satın aldım. Mart-Nisan gibi dikimine başlayacaklar. Ben aşağıdaki modelin tesettürlüsünü diktireceğim inşallah... 2400'den 1850'ye indirdi oda nişanlımla gelinlikçi memleketli çıktı diye Kusura bakma giydiğimde üstü açıktı o yüzden biraz karaladım

offff ben öldüm buna bittimmm cok guzeeellll
agız tadıyla giy insallah canım

Ben de çokkkkk beğendim cnm mutluluklar

offff ben öldüm buna bittimmm cok guzeeellll
agız tadıyla giy insallah canım

teşekkürler canım beğenmene sevindim fotoğrafına baka baka acaba bunu almasamıydım deyip duruyorum bu sözün içimi açtı o kadar mutlu oldumki şimdi anlatamam. Yeni topik açtım ona da bak istersen ayakkabılarımı ekledim İşte görmemiş evlenirse sonuç bu olur

Gelinlik + kinaligi 1500 TLye alindigini gordum ben..
ikiside cok guzeldi..
ikiside boleroluydu..
duvagi + taci + gelin cicegi + eldiveni yanindaydi...

1500...
burda gordugum fiyatlar cok yuksek..

Geçen hafta yeğenim evlendi.. Gelinliği+kınalığı(tam set halinde bindallı kına tepsisi sepeti vs.)+kuaför+gelin arabası süslemesi = 1200tl

Şu anda ayy o gelinlik kimbilir nasıldır adidir kesin vs diyeniniz muhakkak olmuştur.. Öyle diyenler için diyorum.. Gayet güzel bir gelinlikti, bindallısı aksesuarları vs. hiiiç 1200 tl lik ürünler değildi... Ayrıca kiralama vs. değil komple herşey onun oldu.. Hatta kuafördede saçını beğenmemiş tam 3 kere bozdurmuş içine sinen modeli denk getititirene kadar yeniden yaptırmış..

2 sene önce de sözlümün abisi evlendi karısı o zaman 1750 tlye aldırmıştı gelinliğini.. Bu yukarda bahsettiğim gelinlik 1750 tl lik gelinlikten 10 kat daha güzeldi...

burada bahsedilen gelinliklerin net fotoğrafları paylaşılmadan yazılan yorumlar çok manasız geliyor bana. "gayet güzel bir gelinlikti" anlayışı kişiden kişiye o kadar değişir ki.

burada bahsedilen gelinliklerin net fotoğrafları paylaşılmadan yazılan yorumlar çok manasız geliyor bana. "gayet güzel bir gelinlikti" anlayışı kişiden kişiye o kadar değişir ki.

yani o gelinliği bana giydirmeye kalksalar giymem benim tarzım bi gelinlik değil ama 1200 tl ye de alınabilecek bir gelinlik değil.. Artı o kadarda malzeme var içinde yanii... Ama dediğin gibi kişiden kişiye değişir bu tarz konular..

ben de sizin gibi kendi isteğime göre yaptırmayı ve kiralamayı düşünüyorum..acaba istanbulda nereye yaptırdınız ? fiyatı oldukça uygunmuş...

evet fiyat banada uygun geldi eger kış aylarında anlaşırsan bir yerde paranın yarısını verirsen yaza oranla daha uyguna dikiyorlar. ben şubat ayında gelinlikçi ile anlaştım. kına günü bitirdik gelinligi kilo alıp verme oluyor diye... sana özel mesaj attım inş. yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…