bende gelcem bensiz cay simit ha mafoldumben
bu arada radoncuugum sana bi müjdem var diiim benim fotografcılarım ankarada zaten oradan geldiler mersine ve istanbula kaydirigubbakcemile5
bu arada o gelinlik çoook hoş ama arkası duz olsun bencede benimki gibi çiçekli fln
istedigin model bu dimi canım yanlıs bulmadıysam
eğer buysa bence o üzerine sonradan eklenmiş gibi duran kuyruklu kısmı cıkarttır bence hoş durmuyor o olmadan düşün gelinliği arkasını kuyruklu yaptırırsın bence öyle guzel olur hem bu sekilde boyu kısa gösterir
özelden atim burdan yasak ve nisanda mükemmel yerler var ankarada dıs mekan olarak tam bahar havası
kız sende burda olsaydın yaaa alıstım size ben görüşürdük hepimiiz
sğlun fikirler için tşk ederim. umarım bide marta kdr zayıflarım iki ayda gelinlik ararım
you_know tşk ederim cnm evet istediğim gelinlik oydu. ztn diktirirsem tamamen aynını yaptırmayı düşünmüyordum. türbanlı olduğum için üst kısmı hakim yaka olcak bel kısmıda büzgülü şekilde gelcek bu modelin arkası brz abartılı gibi kuyruk istiyorum ama kat kat olmazda düz olur herhalde o zmna kdr brz zayıflayabilsem senağlama
you_know ve radongesiniya şekerlerim benim kilomu görüp bana daha iyi gelinlik fikri vermek isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-1864.html bakın.Zayıflayacağımı da unutmayın ama
bende böyle kuyruk düşünmüştüm ztn ama resim ekleyemediğim için anlatamadım galiba. tşk ederm opuyorumnanaktancanım yakası dediğin gibi hoş olur ama kuyrugunu hiç begenmedim ya sanki kumas parcasını baglamıslar oraya sen kuyruklu istiosun ama bence ekstra kumas gibi durmasın gelinliğinin arkası eteginin altından uzasın yani bak foto koyayım şöyle yani buda sana tavsiyem olsun canım umarım işine yarar
bebeeem baktım abartma sende he kollara bakın yazmıssın ne var kollarında neler var ya sende ne var şimdi sana tavsiyem bütün düşünceleri aklından atıp o ilk begendigimiz gelinlik varya o tarz gelinliklere bakmaya devam ediosun hatta sen git onu diktir yaw kaydirigubbakcemile5
özelden atim burdan yasak ve nisanda mükemmel yerler var ankarada dıs mekan olarak tam bahar havası
kız sende burda olsaydın yaaa alıstım size ben görüşürdük hepimiiz
canımsın nasıl da rahatlatıyor insanı teşekkür ederim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?