• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

bende gelcem bensiz cay simit ha mafoldumben

bu arada radoncuugum sana bi müjdem var diiim benim fotografcılarım ankarada zaten oradan geldiler mersine ve istanbula kaydirigubbakcemile5

bu arada o gelinlik çoook hoş ama arkası duz olsun bencede benimki gibi çiçekli fln

sensiz olur mu canım... sen gel sana da simit + çay ikilisi benden bakın simit ayran da olur haaa...
fotoğrafçıların kimdi tatlım isimlerini verirsen onlarla da görüşürüm..

özelden atim burdan yasak ve nisanda mükemmel yerler var ankarada dıs mekan olarak tam bahar havası
kız sende burda olsaydın yaaa alıstım size ben görüşürdük hepimiiz

you_know tşk ederim cnm evet istediğim gelinlik oydu. ztn diktirirsem tamamen aynını yaptırmayı düşünmüyordum. türbanlı olduğum için üst kısmı hakim yaka olcak bel kısmıda büzgülü şekilde gelcek bu modelin arkası brz abartılı gibi kuyruk istiyorum ama kat kat olmazda düz olur herhalde o zmna kdr brz zayıflayabilsem senağlama

lirean tabıkı simdi diktirmeye baslarsan gelinliğini indirimli oluyor.
mesela benım diktirmek istediğim gelinliğe sezonda 1,500tl diyorlar ama şimdi 750tlye diktiriyorum. tabi birazda tanıdık payıda var ama yınede ındırımlı dıkıyorlar tabıı

636.jpg

istedigin model bu dimi canım yanlıs bulmadıysam
eğer buysa bence o üzerine sonradan eklenmiş gibi duran kuyruklu kısmı cıkarttır bence hoş durmuyor o olmadan düşün gelinliği arkasını kuyruklu yaptırırsın bence öyle guzel olur hem bu sekilde boyu kısa gösterir

kuzum ben boşuna demiyorum you_know cum zevklerimiz aynı diye,bencede o üzerinde emanet gibi görünen kısım olmazsa çok daha hoş olabilir.

you_know tşk ederim cnm evet istediğim gelinlik oydu. ztn diktirirsem tamamen aynını yaptırmayı düşünmüyordum. türbanlı olduğum için üst kısmı hakim yaka olcak bel kısmıda büzgülü şekilde gelcek bu modelin arkası brz abartılı gibi kuyruk istiyorum ama kat kat olmazda düz olur herhalde o zmna kdr brz zayıflayabilsem senağlama

canım yakası dediğin gibi hoş olur ama kuyrugunu hiç begenmedim ya sanki kumas parcasını baglamıslar oraya sen kuyruklu istiosun ama bence ekstra kumas gibi durmasın gelinliğinin arkası eteginin altından uzasın yani bak foto koyayım şöyle yani buda sana tavsiyem olsun canım umarım işine yarar fikirlerimiz
13034_204446833392_771813392_3074233_3519048_n.jpg

you_know ve radongesiniya şekerlerim benim kilomu görüp bana daha iyi gelinlik fikri vermek isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-1864.html bakın.Zayıflayacağımı da unutmayın ama

bebeeem baktım abartma sende he kollara bakın yazmıssın ne var kollarında neler var ya sende ne var şimdi sana tavsiyem bütün düşünceleri aklından atıp o ilk begendigimiz gelinlik varya o tarz gelinliklere bakmaya devam ediosun hatta sen git onu diktir yaw kaydirigubbakcemile5

canım yakası dediğin gibi hoş olur ama kuyrugunu hiç begenmedim ya sanki kumas parcasını baglamıslar oraya sen kuyruklu istiosun ama bence ekstra kumas gibi durmasın gelinliğinin arkası eteginin altından uzasın yani bak foto koyayım şöyle yani buda sana tavsiyem olsun canım umarım işine yarar
bende böyle kuyruk düşünmüştüm ztn ama resim ekleyemediğim için anlatamadım galiba. tşk ederm opuyorumnanaktan

bebeeem baktım abartma sende he kollara bakın yazmıssın ne var kollarında neler var ya sende ne var şimdi sana tavsiyem bütün düşünceleri aklından atıp o ilk begendigimiz gelinlik varya o tarz gelinliklere bakmaya devam ediosun hatta sen git onu diktir yaw kaydirigubbakcemile5

canımsın nasıl da rahatlatıyor insanı teşekkür ederim opuyorumnanaktan

bu arada adaercim maşallah diyorum ne hoş hatunmuşsun sen öyle :)
zayıflama ilaçları ile ilgili söylediklerine katılıyorum hiç kullanmadım kullanmam ama bi haber de ben vereyim çok sıkı bir sporla ve diyet yapmadan kilo verirseniz geri dönüşü de ilaçtaki gibi hızlı oluyo... ben +4 almıştım sporu bırakır bırakmaz... ya yoğun spor yapmıcaksın ya da ömür boyu yapcaksın...

Back