Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
you_knew dış çekim resimlerine bayıldım daha önce burcuözgeninkileri görüp çok beenmiştim....çok fazla düüne gittim bu sene ama hiç biri hiç böle bişii düşünmedi..bundan sonrakilere önerimmmm en iyisii bana çokk uzak malum hem de ankaradaymış seninkilerr süper vallahii..:)))
bu arada adaercim maşallah diyorum ne hoş hatunmuşsun sen öyle :)
zayıflama ilaçları ile ilgili söylediklerine katılıyorum hiç kullanmadım kullanmam ama bi haber de ben vereyim çok sıkı bir sporla ve diyet yapmadan kilo verirseniz geri dönüşü de ilaçtaki gibi hızlı oluyo... ben +4 almıştım sporu bırakır bırakmaz... ya yoğun spor yapmıcaksın ya da ömür boyu yapcaksın...
gercekleri söyledim canım valla hiç dert edilecek durumun yok
öncelikle adaerr konuu süperr gerçekten teşekkürlerr..inşallahh zamanı gelincee senin resimlerinide görürüzz..:)))
adaer cnm sen kaç kiloydun. ben resmini göremedim. ben kendimi 75 sanıodum dün akapunktur taktırmaya gittim 77 çıktım mafoldumben
adam 15 kilo vermen gerekio dedi ama ben 60 olmak istiyorum yani 17-18 kilo vermem gerekiyo eğer istersen doktorun önerilerini sana yazabilirim cnm
gelinliklere ne kadar ödediniz topiğinde kilolardan bahsedilnce şaşırdım acaba dedim benmi yanlış anladım ama konu konuyu açmış sanırım.
neyse ben yine yazacağımı yazayım.
2008 yazında 2200 tl olan gelinliğimi peşin 1600 tl ye satın almıştık.kirası da 1200 tl idi. eşim -o zamanki nişanlım- satın almayı daha uygun bulmuştu.