• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

evetcanım benim de nisanda olcak... bursada düğün yapcaz salonu tuttuk bile 3 nisanda... ankarada da nikah olcak ben düğünden sonra olsun istiyom nikahı balayına burdan gitmek için o da büyük ihtimal 9-10 nisan gibi olcak ama bakalım henüz nikah tarihini almadık... senin günler kesinleşti mi canım..

ya ben bir de bugün bia rkadaşım spora başlamış bi salona yazılmış.. ben de başlıycam galiba.. böle kilo verecekmişim gibi görünmüyor..

Tatlım ne diyeyim allah tamamına erdirsin biran önce,benim düğün tarihi kesinleşti,24 nisan salon ayarlandı.Spor olmadan da kilo vermek gerçekten zor oluyor canım

bu arada adaercim ben de üniversite için geldim bursadan ankaraya.. çok sevdim ayrılamadım... artık ankarada yaşıyom hatta ailemi de getirdim ankaraya :)

ne iyi etmişsin,hala özlerim Ankara'yı gerçi benim çoğu akrabam orada yaşıyor yani yazları gideriz genelde.Senden ricam bir gün simit+çay ikilisi yaparken beni an olur mu :)

herkese merhaba :)

ben de ankaradayım, anne tarafından rize-pazarlıyım (eniştem artvin-hopa-sarpta sınır köyünden), kısmetse 24 nisanda evleniyorum ve gelinlik bakıyorum...
bu kadar ortak nokta görünce de yazmadan edemedim :)

bir arkadaş aysira gelinliği sormuş. geçtiğimiz ağustos ayında abim evlendi.eşine aysiradan gelinlik aldık.oldukça güzel modeller vardı.duvaklar gelinlikten ayrı satılıyor,aksesuarlarıyla birlikte 1900 tl civarında bir fiyata gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.mağazada beğendiğiniz gelinlik sizin boyunuza ve ölçünüze göre dikilip geliyor.bence bakmanızda fayda var.

ooo ne güzel vallahi ortak paydalar topiği gibi olacak burası.Düğündaşımsın yani benimde 24 nisan da canım.Şimdiden hayırlı olsun.

herkese merhaba :)

ben de ankaradayım, anne tarafından rize-pazarlıyım (eniştem artvin-hopa-sarpta sınır köyünden), kısmetse 24 nisanda evleniyorum ve gelinlik bakıyorum...
bu kadar ortak nokta görünce de yazmadan edemedim :)

bir arkadaş aysira gelinliği sormuş. geçtiğimiz ağustos ayında abim evlendi.eşine aysiradan gelinlik aldık.oldukça güzel modeller vardı.duvaklar gelinlikten ayrı satılıyor,aksesuarlarıyla birlikte 1900 tl civarında bir fiyata gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.mağazada beğendiğiniz gelinlik sizin boyunuza ve ölçünüze göre dikilip geliyor.bence bakmanızda fayda var.

fdeda ben sana bişi söliim mi bence biz eniştenle akraba çıkcaz.. hayırlı uğurlu olsun düğünün... gelinlik ve çeyiz konusunda bu sitenin bana yaptığı yardımı kimse yapmadı açık söliyim... hatta nişanlım şu bulunacak bu bulunacak diye cümleler kurduğunda ben halleerim diyom hemen çünkü biliyom burda bi topic açarım herkes bana fikir verir tecrübe paylaşır.. :enbuyukkk:

ne iyi etmişsin,hala özlerim Ankara'yı gerçi benim çoğu akrabam orada yaşıyor yani yazları gideriz genelde.Senden ricam bir gün simit+çay ikilisi yaparken beni an olur mu :)

hatta şöle yapalım yine ankaraya gelme ihtimalin olursa haber ver bana buluşalım sana simit + çay ısmarlıyım alkisalkisalkis

fdeda ben sana bişi söliim mi bence biz eniştenle akraba çıkcaz.. hayırlı uğurlu olsun düğünün... gelinlik ve çeyiz konusunda bu sitenin bana yaptığı yardımı kimse yapmadı açık söliyim... hatta nişanlım şu bulunacak bu bulunacak diye cümleler kurduğunda ben halleerim diyom hemen çünkü biliyom burda bi topic açarım herkes bana fikir verir tecrübe paylaşır.. :enbuyukkk:

olabilir şu akrabalık işi :) iyi dileklerin için de teşekkür ederim :) nişanlım askere gittiği zamanlarda keşfetmiştim kkyı, o kadar çok vakit geçirdim ki forumlarda.çoğu zaman sadece okudum. 1 sene falan olmuştur,artık sohbetlere katılmadan edemiyorum :) iş yerinde rahat olduğum için günümün bi kısmı kkda geçiyor :)

Kızlarrrrrr aysira nın modellerinden bu nasıl? Beğendim sanki,fikrinizi bir söyler misiniz.Birde 1135 Tl fiyatı.Kış indirimi %30 indirim var sanırım 795 Tl'ye geliyor.

[url=http://urlal.com/dqqf] [/URL]

[url=http://urlal.com/dqqf] [/URL]

bu arkayı düz olarak düşünün ama.

ben çok beğendim tatlım gayet sade ve şık, zaten senin gelinlik zevkin süper... sadece böyle sade gelinliklerde kumaşa çok dikkat etmek gerekiyor.. kumaş kalitesi işi çok değiştirebiliyor... bu arada fiyatı da çok iyi... eskişehir de yakın... ay dur bana da yakın yaw ben de bakem bi aysira ya

ben çok beğendim tatlım gayet sade ve şık, zaten senin gelinlik zevkin süper... sadece böyle sade gelinliklerde kumaşa çok dikkat etmek gerekiyor.. kumaş kalitesi işi çok değiştirebiliyor... bu arada fiyatı da çok iyi... eskişehir de yakın... ay dur bana da yakın yaw ben de bakem bi aysira ya

canım Ankara da tunalı hilmi de şubesi varmış :)

bende gelcem bensiz cay simit ha mafoldumben

bu arada radoncuugum sana bi müjdem var diiim benim fotografcılarım ankarada zaten oradan geldiler mersine ve istanbula kaydirigubbakcemile5

bu arada o gelinlik çoook hoş ama arkası duz olsun bencede benimki gibi çiçekli fln

yok kız gelinlik benimki gibi dedim arkasında çiçek yoktu benimknin opuyorumnanaktan

ya ben dün bi fikir istedim ama anlatamadım derdimi sanırım. ben şu anda 160 boyunda ve 75 kiloyum istediğim gelinlik fmk adlı kullanıcı yaptırmış ben resim ekleyemiyorum o gelinlik bende kötümü durur bilmek istiyorum. fmk adlı kullanıcı arkadaşımız o gelinliği ayşe firidinde 1750 tl ye diktirmiş. ben fiyatı çok yüksek buldum başka yerde dikilirse modelin aynını tutturabilirlermi

canım baktım ama bulamadım bari o gelinligin oldugu sayfanın linkini ver bakalım

636.jpg

istedigin model bu dimi canım yanlıs bulmadıysam
eğer buysa bence o üzerine sonradan eklenmiş gibi duran kuyruklu kısmı cıkarttır bence hoş durmuyor o olmadan düşün gelinliği arkasını kuyruklu yaptırırsın bence öyle guzel olur hem bu sekilde boyu kısa gösterir

Son düzenleme:
ya ben dün bi fikir istedim ama anlatamadım derdimi sanırım. ben şu anda 160 boyunda ve 75 kiloyum istediğim gelinlik fmk adlı kullanıcı yaptırmış ben resim ekleyemiyorum o gelinlik bende kötümü durur bilmek istiyorum. fmk adlı kullanıcı arkadaşımız o gelinliği ayşe firidinde 1750 tl ye diktirmiş. ben fiyatı çok yüksek buldum başka yerde dikilirse modelin aynını tutturabilirlermi

canım ben yardımcı olmaya calıstım ama bakmamıssın şimdide neyse bakarsan bişiler yaz bari

Back