• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

bnm yaptırmayı düşündüğüm gelinlik gelinlik hakkında dikkat edilmesi gerekenler kısmında diktireceğim gelinlik diye bir konu açmış olan nurem isimli kişinin koyduğu resimdeki gelinlik ama daha sonra provasına gitmiş ve provadaki halini resim çektirmiş ama gelinliği çok bozmuşlar ya korktum şimdi

evet evet bu model süpermiş canım çok sağol ya,kocişine de ki :) bir arkadaşım var 24 nisan da düğününe gideceğiz hani !!! işte ona bakıyorum de :)

derinss cimmmmm sende gelecen unutma

ayyy hayatım tabi gelecez arkadasıma bakıyorum diyorum kk danmı dio gülüo oda alıstı artık canım o gelinlik 700 kiralıkmıs o siteye mutlaka bak cok harika tam bizlik gelinlikler var

you_know cum bakayım evet canım.Şekerim alışsın tabi boşver :)

derinss hayatım komşuyuz bugüne bugün bilmem artık,geleceksin :)

adaer canım sana model bakıyorum inan eşimde gülüyor evlendik daha ne gelinlik bakıosun diyor
bak bu daha guzel

742.jpg

bu gelinliği ben de çok beğendim adaer cim çok güzel cidden

radongesiniya kız sen karadenizlimisin bayılırımmmmmmm karadenizz hele uzungöllllll ayyyy özledim oraları hele hopaaaa

bu gelinlikte guzelmiş he tekrar baktımda bende ne secermişim he şımardım şimdi yaw bunu ikinizden biri giysin yaaa yoksam ben alcam kaydirigubbakcemile3 700 tlymiş kiralık

evet canım artvinliyim sen taaa hopalara kadar gittin mi ya... benim köyüm gürcistan sınırına yakın orda ev yapıyoz şimdi bitsin beklerim gezmeye :)

sen harbiden bu gelinlik işini biliyon da tatlım bu gelinlikçiler ankarada değil ki provalara git gel git gel baya yükselir fiyatı

aaa evet sen ankaradasın dimi
gitmemmi kız ılgaz dağından sınır kapısına kadar heryeri karıs karıs gezdim gerci türkiyede gezmediğim il kalmadı denebilir sizin köy borckamı yoksam zaten eşimle söz verdik biraz durumumuz düzelince karadenizden tahta 2.5 kat olanopuyorumnanaktan evlerden alacaz bitane yaylalardan
canım sizinle zevkimiz aynı kuzenlerim fln hiç beğenemdiler gelinliğimi onlaraa göre taslı taslı katlı katlı gelinlikler guzel bende sevmiyorum onları zevke göre değişio işte

evet canım borçka hem annem hem babam ordan... evet harbiden örnek oluyosun.. zevklerimiz çok benziyo çok süper fikir veriyosun bana tüm fotolarına baktım ev düğün vs.. gelinlik dediğin bence çok böyle ağdalı vs olmıcak... sade ama şık ağır masum bişi neyse.. inş. ben de gelinliğe karar verirsem giyip eklicem fotoları buraya

benim kuzenimin gelinliğinde eteginde güpür çiçek tas kat kat hersey vardı ben begenmedim acıkcası gerci oda benim gelinliğimi begenmedi ödeştik opuyorumnanaktan
bu arada düğün fotolarıma ilk sayfaya yeni fotolar koydum dun akşam

canım sizin fotolar harbiden süper özellikle habersiz çekilmiş olması süper bir de mor çiçek tüm fotolara çok hoş bi hava katmış... daha bu akşam konuştuk nişanlımla böyle dış mekanda doğal fotolar çeken birilerini bulcam inş. ankarada ama nisan ayında manzara nasıl olur onu bilmem.. yani iyi manzara bulamayabiliriz ankarada... neyse bakcaz artık ama ben stüdyoda çekilen o garip arka fonlu yapay fotoları hiç beğenmiyorum

radongesiniya kız sen karadenizlimisin bayılırımmmmmmm karadenizz hele uzungöllllll ayyyy özledim oraları hele hopaaaa
bu gelinlikte guzelmiş he tekrar baktımda bende ne secermişim he şımardım şimdi yaw bunu ikinizden biri giysin yaaa yoksam ben alcam kaydirigubbakcemile3 700 tlymiş kiralık

yavrukuşum sen hopayı nereden biliyorsun bizim karşı komşumuz artvin/hopa lı.al kız al senesine nikah tazelerken giyersin

evet canım artvinliyim sen taaa hopalara kadar gittin mi ya... benim köyüm gürcistan sınırına yakın orda ev yapıyoz şimdi bitsin beklerim gezmeye :)
sen harbiden bu gelinlik işini biliyon da tatlım bu gelinlikçiler ankarada değil ki provalara git gel git gel baya yükselir fiyatı

canım you_know cuğuma da söyledim karşı komşumuz artvin hopalı,ayyy kızlar bir gün gelin bize hem o da çok sıcak kanlıdır tanıştırırım mısır ekmeği pirinconi yapar bize :)

benim kuzenimin gelinliğinde eteginde güpür çiçek tas kat kat hersey vardı ben begenmedim acıkcası gerci oda benim gelinliğimi begenmedi ödeştik opuyorumnanaktan
bu arada düğün fotolarıma ilk sayfaya yeni fotolar koydum dun akşam

boşverrrr beğenmesin şekerim... ayyy hemen bakayım şimcik :)

canım sizin fotolar harbiden süper özellikle habersiz çekilmiş olması süper bir de mor çiçek tüm fotolara çok hoş bi hava katmış... daha bu akşam konuştuk nişanlımla böyle dış mekanda doğal fotolar çeken birilerini bulcam inş. ankarada ama nisan ayında manzara nasıl olur onu bilmem.. yani iyi manzara bulamayabiliriz ankarada... neyse bakcaz artık ama ben stüdyoda çekilen o garip arka fonlu yapay fotoları hiç beğenmiyorum

canım hiç sorma bende bayıldım vallahi o mor çiçeğeeee.Kuşum seninde mi nisan da olacak ayyy heyecan yaptım şimdi.Bir de ben 5 yıl Ankara da yaşadım gazi de okudum.Beşevler,tandoğan,yenimahalle,hele son 2 yılım batıkentte geçti.offf çok özledim orayı hele o simitini

canım hiç sorma bende bayıldım vallahi o mor çiçeğeeee.Kuşum seninde mi nisan da olacak ayyy heyecan yaptım şimdi.Bir de ben 5 yıl Ankara da yaşadım gazi de okudum.Beşevler,tandoğan,yenimahalle,hele son 2 yılım batıkentte geçti.offf çok özledim orayı hele o simitini

evetcanım benim de nisanda olcak... bursada düğün yapcaz salonu tuttuk bile 3 nisanda... ankarada da nikah olcak ben düğünden sonra olsun istiyom nikahı balayına burdan gitmek için o da büyük ihtimal 9-10 nisan gibi olcak ama bakalım henüz nikah tarihini almadık... senin günler kesinleşti mi canım..

ya ben bir de bugün bia rkadaşım spora başlamış bi salona yazılmış.. ben de başlıycam galiba.. böle kilo verecekmişim gibi görünmüyor..

bu arada adaercim ben de üniversite için geldim bursadan ankaraya.. çok sevdim ayrılamadım... artık ankarada yaşıyom hatta ailemi de getirdim ankaraya :)

you knowcum turizm yazmışsın ya mesleğine benim nişanlımda turizm işi yapıyo
ortak nokta dökme günüme hoşgeldiniz :)

herkese merhaba :)

ben de ankaradayım, anne tarafından rize-pazarlıyım (eniştem artvin-hopa-sarpta sınır köyünden), kısmetse 24 nisanda evleniyorum ve gelinlik bakıyorum...
bu kadar ortak nokta görünce de yazmadan edemedim :)

bir arkadaş aysira gelinliği sormuş. geçtiğimiz ağustos ayında abim evlendi.eşine aysiradan gelinlik aldık.oldukça güzel modeller vardı.duvaklar gelinlikten ayrı satılıyor,aksesuarlarıyla birlikte 1900 tl civarında bir fiyata gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.mağazada beğendiğiniz gelinlik sizin boyunuza ve ölçünüze göre dikilip geliyor.bence bakmanızda fayda var.

Back