evetcanım benim de nisanda olcak... bursada düğün yapcaz salonu tuttuk bile 3 nisanda... ankarada da nikah olcak ben düğünden sonra olsun istiyom nikahı balayına burdan gitmek için o da büyük ihtimal 9-10 nisan gibi olcak ama bakalım henüz nikah tarihini almadık... senin günler kesinleşti mi canım..
ya ben bir de bugün bia rkadaşım spora başlamış bi salona yazılmış.. ben de başlıycam galiba.. böle kilo verecekmişim gibi görünmüyor..
bu arada adaercim ben de üniversite için geldim bursadan ankaraya.. çok sevdim ayrılamadım... artık ankarada yaşıyom hatta ailemi de getirdim ankaraya :)
herkese merhaba :)
ben de ankaradayım, anne tarafından rize-pazarlıyım (eniştem artvin-hopa-sarpta sınır köyünden), kısmetse 24 nisanda evleniyorum ve gelinlik bakıyorum...
bu kadar ortak nokta görünce de yazmadan edemedim :)
bir arkadaş aysira gelinliği sormuş. geçtiğimiz ağustos ayında abim evlendi.eşine aysiradan gelinlik aldık.oldukça güzel modeller vardı.duvaklar gelinlikten ayrı satılıyor,aksesuarlarıyla birlikte 1900 tl civarında bir fiyata gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.mağazada beğendiğiniz gelinlik sizin boyunuza ve ölçünüze göre dikilip geliyor.bence bakmanızda fayda var.
herkese merhaba :)
ben de ankaradayım, anne tarafından rize-pazarlıyım (eniştem artvin-hopa-sarpta sınır köyünden), kısmetse 24 nisanda evleniyorum ve gelinlik bakıyorum...
bu kadar ortak nokta görünce de yazmadan edemedim :)
bir arkadaş aysira gelinliği sormuş. geçtiğimiz ağustos ayında abim evlendi.eşine aysiradan gelinlik aldık.oldukça güzel modeller vardı.duvaklar gelinlikten ayrı satılıyor,aksesuarlarıyla birlikte 1900 tl civarında bir fiyata gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.mağazada beğendiğiniz gelinlik sizin boyunuza ve ölçünüze göre dikilip geliyor.bence bakmanızda fayda var.
ne iyi etmişsin,hala özlerim Ankara'yı gerçi benim çoğu akrabam orada yaşıyor yani yazları gideriz genelde.Senden ricam bir gün simit+çay ikilisi yaparken beni an olur mu :)
fdeda ben sana bişi söliim mi bence biz eniştenle akraba çıkcaz.. hayırlı uğurlu olsun düğünün... gelinlik ve çeyiz konusunda bu sitenin bana yaptığı yardımı kimse yapmadı açık söliyim... hatta nişanlım şu bulunacak bu bulunacak diye cümleler kurduğunda ben halleerim diyom hemen çünkü biliyom burda bi topic açarım herkes bana fikir verir tecrübe paylaşır.. :enbuyukkk:
Kızlarrrrrr aysira nın modellerinden bu nasıl? Beğendim sanki,fikrinizi bir söyler misiniz.Birde 1135 Tl fiyatı.Kış indirimi %30 indirim var sanırım 795 Tl'ye geliyor.
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
bu arkayı düz olarak düşünün ama.
hatta şöle yapalım yine ankaraya gelme ihtimalin olursa haber ver bana buluşalım sana simit + çay ısmarlıyım alkisalkisalkis
ben çok beğendim tatlım gayet sade ve şık, zaten senin gelinlik zevkin süper... sadece böyle sade gelinliklerde kumaşa çok dikkat etmek gerekiyor.. kumaş kalitesi işi çok değiştirebiliyor... bu arada fiyatı da çok iyi... eskişehir de yakın... ay dur bana da yakın yaw ben de bakem bi aysira ya
ya ben dün bi fikir istedim ama anlatamadım derdimi sanırım. ben şu anda 160 boyunda ve 75 kiloyum istediğim gelinlik fmk adlı kullanıcı yaptırmış ben resim ekleyemiyorum o gelinlik bende kötümü durur bilmek istiyorum. fmk adlı kullanıcı arkadaşımız o gelinliği ayşe firidinde 1750 tl ye diktirmiş. ben fiyatı çok yüksek buldum başka yerde dikilirse modelin aynını tutturabilirlermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?