ne anlamalıyım görüntü ilettimBenim de bu gebeliğim de bel ve bacak ağrılarım oldu baş ağrım oldu. Bende öyle şüphelenip test yapıp kannvermistim. Vardır inşallah. İlk gebelik mi sizin
Canım gözün aydın hamilesin 2 günde bir değerin artar şuan 35 adetiniz ne zaman geçti sat a göre ne kadarlık hamilesinne anlamalıyım görüntü ilettim
Gözünüz aydın hamilesiniz 5 üstü hamilelik gösteriyorne anlamalıyım görüntü ilettim
bugün 3 gün gecikmiş oluyor buna göre değer normal mi ?Canım gözün aydın hamilesin 2 günde bir değerin artar şuan 35 adetiniz ne zaman geçti sat a göre ne kadarlık hamilesin
Çok teşekkür ederim umarım arıtışı da görürüm Allahın izniyleGözünüz aydın hamilesiniz 5 üstü hamilelik gösteriyor
2 günde bir kan verince anlaşılır değerin 2 katına çıkıyorsa eğer iyidirbugün 3 gün gecikmiş oluyor buna göre değer normal mi ?
bakalım 2 gün sonra tekrar kan vereceğim sonucu merakla heyecanla bekliyorum....2 günde bir kan verince anlaşılır değerin 2 katına çıkıyorsa eğer iyidir
Umarım hersey gönlünce olur canım ❣bakalım 2 gün sonra tekrar kan vereceğim sonucu merakla heyecanla bekliyorum....
iyi dileklerin için teşekkür ederim canımUmarım hersey gönlünce olur canım ❣
Hayırlı olsun hamilelik var gibi duruyorMerhaba, benim de adetime 2 gün var ve prodictor early erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı fotoğraftan görebilirsiniz. Testin yanılma ihtimali var mı? Sizce hamile miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim. Gebeliğin öğrendim ancak daha çok küçük keseyi görmeyi bekliyoruzHayırlı olsun hamilelik var gibi duruyor
Bu gebelik testi mi?Adetime 3 gun var ovulasyon test 4 gündür pozitif çıkıyor bugün gebelik testi yaptım oda silik ama belirgin bi bakarmisiniz
Gebelik testi buBu gebelik testi mi?
Gebelik testim buBu gebelik testi mi?
Hemen çıktıysa pozitif ya çok silik değilGebelik testi bu
Gebelik testim bu
Yani 5 dakika içinde ciktiHemen çıktıysa pozitif ya çok silik değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?