- 1 Aralık 2024
- 192
- 61
- 13
- 29
Arada bir değer çıkmış canım. 2-3 gün sonra regl olmazsan tekrar kan ver.Eki Görüntüle 3548790 böyle çıktı ne oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada bir değer çıkmış canım. 2-3 gün sonra regl olmazsan tekrar kan ver.Eki Görüntüle 3548790 böyle çıktı ne oluyor
Ebeyle konuştum oda yükselmeye başlamış 2-3 gün sonra tekrsr ver dediArada bir değer çıkmış canım. 2-3 gün sonra regl olmazsan tekrar kan ver.
Yükseliyor o halde,umarım güzel güzel tutunur3 gün önce yaptırdığımda 0.2 çıktımıştı negatifti şimdi bu çıktı
Ay inşallah canım. Bana da öyle geldi de umutlandırmak da istemedimEbeyle konuştum oda yükselmeye başlamış 2-3 gün sonra tekrsr ver dedi
Bakalım hayırlı inşallahAy inşallah canım. Bana da öyle geldi de umutlandırmak da istemediminşallah öyledir yaa
Bir kaç gün daha bekleyin tekrar kan verin bence tam sınırda çıkmış çünküEki Görüntüle 3548790 böyle çıktı ne oluyor
Evet tam sınırda yaBir kaç gün daha bekleyin tekrar kan verin bence tam sınırda çıkmış çünkü
Folik asit devam edin zaten iyi bir şey bir kaç gün geçsin yine bir kan verin ama o zaman içinde dikkat edin kendinizeEvet tam sınırda ya
İlk perşembe günü ayın 20sinde kan vermiştim 0.2 çıkmıştı sonra folik asit kullanmaya başladım ayın 23ünde kan verdim sonuç 4.86 oldu bakalım devam ediyorum içmeye folik asidi ne olucak
Bugun yine kan verdim 12.4 çıktı betaFolik asit devam edin zaten iyi bir şey bir kaç gün geçsin yine bir kan verin ama o zaman içinde dikkat edin kendinize
Düne göre yükselmişBugun yine kan verdim 12.4 çıktı beta
E süper umarım sağlıkla ilerlerDüne göre yükselmiş
İnşallahE süper umarım sağlıkla ilerler