Evet adetime biraz var ama ilk gebeliğim ne yapacağımı bilmiyorum birtane daha testim var sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorumEvet gebe olabilirsiniz ama adete var sanırım erken yapılmış
Çok üzüldüm Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın çok teşekkür ederimEvet sabah tekrar edip sonra da kan testi verin sağlık ocağında adet var olduğu için silik olabilir şuan kimseye söylemeyin benim ağzım yandi nazar oldu oldu Allah korusun ilk gebeliğim.resmen nazardan gitti 12 haftada kaybettim bebeğimi kendinizi koruyun ve bolca uzanın dinlenin n
İnşallah öyleyimdir tereddüt ettim silik çizgi olduğu için amaEvet gebesin beybi çizgi gözüküyor
Mutlaka veririm Hayırlı gecelerAmin inşallah hamilesindir sağlıcakla al kucağına haber ver muhakak iyi geceler
Kaç günün var adet olmanaİnşallah öyleyimdir tereddüt ettim silik çizgi olduğu için ama
1 haftam varKaç günün var adet olmana
Teste göre var gözüküyor ama en doğrusu kan testi yarın bi verin buraya da güzel haberlerinizi bekliyoruzArkadaşlar sizce gebelik var mı bir yardımcı olur musunuz lütfen testi bu akşam yaptımEki Görüntüle 3502678
Teste göre var gözüküyor ama en doğrusu kan testi yarın bi verin buraya da güzel haberlerinizi bekliyoruz
1 hafta da bu kadar silik çıkması çok normal1 haftam var
Ona rağmen gözle görülecek bir çizgi var bence yarın direkt kan ver1 haftam var
Öyle yapayım evetOna rağmen gözle görülecek bir çizgi var bence yarın direkt kan ver
Ağır bir şey kaldırma sağlıklı beslenÖyle yapayım evet