Evet öyle belirtiler olabiliyor ilk zamanlar umarım vardır sağlıkocağından ya da acilden bir baktırınİnşallah öyleyimdir çok teşekkür ederim mutlaka haber vereceğim karnımda sert sert kasılmalarım dikkatimi çekti birkaç gündür
Tamamdır çok teşekkür ederimEvet öyle belirtiler olabiliyor ilk zamanlar umarım vardır sağlıkocağından ya da acilden bir baktırın
Tamamdır dikkat edicem teşekkür ederimAğır bir şey kaldırma sağlıklı beslen
Rica ederimTamamdır çok teşekkür ederim
ArtımedMerhaba testin markasini sorabilirmiyim
Yuksek ihtimalle pozitif kendi testime benzettim bu yüzden sordumArtımed
İnşallah çok teşekkür ediyorum adetime 1 hafta var bu akşam yaptım ilk defa test bu şekilde silik çıktıYuksek ihtimalle pozitif kendi testime benzettim bu yüzden sordumallahim güzel versin insallah
Sizinde silik şekilde çıkmış aslında İnşallah çok teşekkür ederim dualarım sizinleBenimde buydu days doctor sonrasinda hemen kan verdim ama negatif ...: eger imkaniniz varsa kan vermeyi ertelemeyin inşallah guzel haberler alırsiniz dualarim sizinle
Gebelik görünüyor ama en net şekli kan vermeniz insallah gebesinizdirArkadaşlar sizce gebelik var mı bir yardımcı olur musunuz lütfen testi bu akşam yaptımEki Görüntüle 3502678
Yarın vereceğim İnşallah öyleyimdir çok teşekkür ederimGebelik görünüyor ama en net şekli kan vermeniz insallah gebesinizdir
Haberdar etmeyi ihmal etmeYarın vereceğim İnşallah öyleyimdir çok teşekkür ederim
Mutlaka haber vereceğim çok teşekkür ederimHaberdar etmeyi ihmal etme
Merhabalar bana da akıl verir misiniz .Kan testi en doğrusu sağlık ocağında direk verin
İki günde 2 katı oluyor .... suan bence normal ..Merhabalar bana da akıl verir misiniz .adet gecikmesinjn ilk günü test yaptım beta 673 çıktı. Tam bir hafta sonea tekrar yaptım 943 çıktı tahmine göre 5+3 haftalik ama çok düşük değer galiba yar7n ilk kontrolum var çok büyük heves ile gidecektim ama şu an içim paramparfa
Merhaba üzüntünde bebişini etkiler ama henüz doktora gitmedin olumsuz birsey duymadın içini ferah tut kadınlar üzüldüğünde rahime vuruyor biliyorsundur üzülme lütfen herşey yolundadır inşMerhabalar bana da akıl verir misiniz .adet gecikmesinjn ilk günü test yaptım beta 673 çıktı. Tam bir hafta sonea tekrar yaptım 943 çıktı tahmine göre 5+3 haftalik ama çok düşük değer galiba yar7n ilk kontrolum var çok büyük heves ile gidecektim ama şu an içim paramparfa
Merhabalar bana da akıl verir misiniz .adet gecikmesinjn ilk günü test yaptım beta 673 çıktı. Tam bir hafta sonea tekrar yaptım 943 çıktı tahmine göre 5+3 haftalik ama çok düşük değer galiba yar7n ilk kontrolum var çok büyük heves ile gidecektim ama şu an içim paramparfa
Benim bir hafta geçmişti ama tamn7 gün var arada. Hesabıma göre 7000 i de geçmiş olması lazımdı 2 saat sonra kontrolüm var ne olur dua edin çok bekledik biznİki günde 2 katı oluyor .... suan bence normal ..