How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Arkadaşlar folic-1 hakkında

missdely

Rabbim sen kazasız eyle
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
2.948
409
198
Arkadaşlar doktorum fobliol yazdı sanırım devletın karşıladığı buymuş. Ben daha iyi diye paramla folic plus istedim ama folic-1 diye assos firmasına ait ilaç verdiler.. Kullanan varmı acaba? Yardımcı olurmusunuz. Değiştireyim folic plus mu alayım yoksa bunla devam mı edeyım?:26::26::26:

Arkadaşlar doktorum fobliol yazdı sanırım devletın karşıladığı buymuş. Ben daha iyi diye paramla folic plus istedim ama folic-1 diye assos firmasına ait ilaç verdiler.. Kullanan varmı acaba? Yardımcı olurmusunuz. Değiştireyim folic plus mu alayım yoksa bunla devam mı edeyım?:26::26::26:

mrb cnm bnde folbıol kullanıyorum,hemen hemen aynı bu folık asıtler hamıle kalmaya yardımcı oluyomus :44:

canım tsşkler cevabın için. evet hepsi aynı ama söz konusu daha doğmamış hatta var bile olmamış bebişlerin sağlığı olunca stres oluyor insan.:9: Eskiden ne folic vardı ne de birşey.. Doktorum bana sordu çalışan bayan mısın diye evet dedım o zaman fobliolu verdi. Çalışmakla ne alaka dedim. Düzgün beslenemezsin dedi(Doğruda dedi):1:

Ben kim gün aşırı brokoli yemek kim:41:

bence drun verdiğini kullanın. ben bazen ilaç yazarken ssk karşılamak zorunda deil diyorum. o zaman bazen ilacı değiştirio bazen gerek yok dio. buna dr karar vermeli bence.

Arkadaşlar folic 1 ile plus aynı şey mi 21,50 tl folic 1 in fiyatı devlet karşılamıyor doktora gitmeden aldım. Açıkçası korunmayı bıraktık almam gerektiğini arkadaşlarımdan öğrendim doktora gitmeden eczaneye gittim birden çok önerdi ben de folic1 aldım. Hepsi aynı dedi ama bilemedim herkes plus önermiş

Arkadaşlar folic 1 ile plus aynı şey mi 21,50 tl folic 1 in fiyatı devlet karşılamıyor doktora gitmeden aldım. Açıkçası korunmayı bıraktık almam gerektiğini arkadaşlarımdan öğrendim doktora gitmeden eczaneye gittim birden çok önerdi ben de folic1 aldım. Hepsi aynı dedi ama bilemedim herkes plus önermiş
Benim doktorum folic 1 yazdı bana ve onu kullanıyorum. Folic 1 zaten bir günde almamız gereken folik asit miktarını içeriyor sıkıntı yok yani.

Folic 1 asos markalı 90 adet 29 lira plus demisdi doktor banada ama unuttum ben eczaneden bunu aldım aynı diyosunuz sorun yok ozaman

folik asit bebekte bazı anormalliklerin oluşmaması için gebe kalmadan üç ay önce mutlaka başlanması gereken bir ilaç. her marka aynı değil, folic 1, aktif folik asit içerdiği için folbiolden daha etkili.

Back