• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Arkadaşlar fısher prıce aktivite masamız satılık.sıfır gibi herşeyi tam tertemiz

yunlu1976

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.000
3
118
İstanbul
$P4080995.JPG $P4080996.JPG $P4080997.JPG

ne kadar msl arkadaşım zaten 15 tl civarı kargo tutacak ama istersen kargoyu sen öde 85 yapayım yada sen söyle bütçeni tertemiz mağazadan aldığından farklı olmayacak emin ol.

Canım farkındayim ama çalışmaya başlayamadıgim için ekonomik olarak müsait değilim yoksa daha neler almak istiyor gönlüm. Özellikle bu aktivite masası çok istediğim bir oyuncak olduğu için yazdım tabi karar sizin teşekkür ederim ilginize

narçiçeği sende haklısın bak en son sana 95 yapayım kargoda benden ne dersin bende çalışmıyorum ve inan bu oyuncak en az 7-8 oyuncağın yerini tutuyor

Canım direk 70 dedim çünkü fazlasını veremiyorum şuan.Çalışsaydım hiç pazarlık yapmaz muhtemelen mağazadan direk alırdım :-( Hatta sayfada başka oyuncaklara da bakıp fiyat sormuştum ama bu tam istediğim oyuncak. Kızımin harçlıkları ile alıyorum.

yünlü arkadaşım merhaba ismini listede cok görüyorum ürünlerinin hepsi çok güzel amaçoçuklarımız aynı yaşıt olduğu için msj atmıyorum burda senin yazışmalarını okuyaraktan sana kanım kaynadı onun için merhaba demek istedim İSTANBULLU

Back