• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var

rose01

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
602
0
316
Adana
evime yeni taşındım perde diktirecegim fakat nereye nasıl renk ve model diktireceğime karar veremiyorum yardım
ederseniz sevinirim.

salon

$Fotoğraf0141.webp$Fotoğraf0142.webp
klimanın olduğu yer fransız balkon

oturma odası burası da fransız balkon

$Fotoğraf0139.webp$Fotoğraf0140.webp

mutfak
$Fotoğraf0144.webp$Fotoğraf0145.webp

ne renk ve nasıl model güzel olur ben mutfağa katlamalı perde salona kruvaze oturma odasına normal tül düşündüm ama kararsızım sizce

Son düzenleme:
tatlım evin çok güzel güle güle otur bence salona kruvaze perde yaptır ben öyle yaptırıyorum bu aralar benimde başım perdelerle dertte :62: kırmızı koltuklu odaya sanırım oturma odası olacak oraya düz tül yada katlamalı yaptırabilirsin ve mutfağada zebra perde yaptır çok şık duruyor perdelerde çeşit öyle çok ki kafa karışmaması mümkün değil ama salonda kruvaze inanılmaz şık duruyor yaaaa :) kolay gelsin canım

tatlım evin çok güzel güle güle otur bence salona kruvaze perde yaptır ben öyle yaptırıyorum bu aralar benimde başım perdelerle dertte :62: kırmızı koltuklu odaya sanırım oturma odası olacak oraya düz tül yada katlamalı yaptırabilirsin ve mutfağada zebra perde yaptır çok şık duruyor perdelerde çeşit öyle çok ki kafa karışmaması mümkün değil ama salonda kruvaze inanılmaz şık duruyor yaaaa :) kolay gelsin canım

canım kravuze yaptırırsam salona krem düşünmüyorum siyahlı grili nasıl olur sence

bir de zebramı katlamalı perde mi güzel sence

canım kravuze yaptırırsam salona krem düşünmüyorum siyahlı grili nasıl olur sence

bir de zebramı katlamalı perde mi güzel sence

canım bence kruvaze yaptıracaksan tek renk çok daha ık duruyor fon perdeni siyah yada gri yaparsın süper olur. mutfağada zebra daha çok yakışıyor bence şimdi bide simlileri çıkmış senin mutfağına çok yakışır ışıl ışıl :62: oturma odana katlamalı yaptır sonra mutlaka evinin yeni resimlerini ekle ok merak ederim

canım bence kruvaze yaptıracaksan tek renk çok daha ık duruyor fon perdeni siyah yada gri yaparsın süper olur. mutfağada zebra daha çok yakışıyor bence şimdi bide simlileri çıkmış senin mutfağına çok yakışır ışıl ışıl :62: oturma odana katlamalı yaptır sonra mutlaka evinin yeni resimlerini ekle ok merak ederim

tamam canım perdeyi yaptırınca eklerim birde yatak odasına da ip perde düşünüyorum

ewet iyi düşünmüşsün ip perdeler yatak odasında gayet güzel fakat giriş katlarda oturyosan dışardan evin içi görünebilir yüksekte oturuyosan sorun yok

..................................

Son düzenleme:
salon için kruvaze ve altına guneslık olarak zebra perde oturma odasına odanın rengınde katlamalı tüller olabılr cok ön yargılıydım ama o kadar memnunum kı cok modern duruyo yenlılıkcı olmak lazım sımdıden gule gule kullan :D

mutfakta kumas perde kullanımı taraftarı degılm yemek kokusu sınınce cok fena oluyo ben mıkrojalujı yaptırdım evı temızlerken söyle bı tozunu alıverıyorum bitiyo

$1016_hg.webp
kızlar salonuma bu tülden ama içinde gümüş rengi karışık olacak. altınada simli gümüş stor düşünüyorum sizce nasıl olur

kızlar perdelerimi verdim toplam 2100 tl tuttu salonla yatak odası kruvaze, mutfak zebra, oturma odası katlamalı olacak geldiği zaman resmşini çeker im

Back
X