• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Arkadaşlar fikir verin lütfen

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

JES

Nirvana
Pro Üye
11 Haziran 2018
17.081
96.832
598
31
Merhaba arkadaşlar benim saçlarım da yağlanma ve kepek var hafiften ve aşırı kaşıntı oluyor yıkandıktan hemen sonra ki gün başlıyor. Saçlarımı önce omuz hizasına kestim hala kum gibi dökülüyor kaşınıyor yağlanıyor. En son dedim 3 numaraya vurayım rahat edeyim biraz. Kapalıyım dışarı çıkarsam sorun olmaz ama eşim evde acaba çirkin olur muyum lütfen yazar mısınız? Ya da 3 numara saç ile nasıl hoş gözükebilirim

Bence 3 numara oldukça kısa. Ayrıca kestirmek yerine kaşınma ve dökülmeyi önleyen yöntemler deneseniz daha sağlıklı olabilir. İlla kesecekseniz de en fazla kulak hizanızın altında kalacak şekilde kesin bence. 3 numara da kendinizi kötü hissedersiniz ev içinde

Kestirmeden önce Davines markasının bir şampuanı var, onu deneyin, o çözüm olacaktır. Eşimde de vardı aynı problemler, eczaneden neler neler aldık, fayda etmedi, sadece bu dediğim şampuan çözdü.
İsmi aklımda değil, alacağım derseniz ismini araştırıp yazayım.

Kestirmeden önce Davines markasının bir şampuanı var, onu deneyin, o çözüm olacaktır. Eşimde de vardı aynı problemler, eczaneden neler neler aldık, fayda etmedi, sadece bu dediğim şampuan çözdü.
İsmi aklımda değil, alacağım derseniz ismini araştırıp yazayım.
Alırım size zahmet yazar musunuz

Davines purifying. Fiyat olarak maalesef pahalı, 250lik ve 1000lik ebatı var. Bazı yerler 50 ml deneme çeşidini satıyor, net üzerinden belki bulabilirsiniz.
Kuaförden falan almayın sakın, kazık satıyorlar. Net üzerinden araştırın.

Back