Arkadaşlar fikir verin lutfen ozellikle nişanlı ve evliler

Boşanirken karsi tarafin anne babasini aramamak kusur ve suç mu sayiliyormuş hukuken? İlk defa boyle şey duyuyorum.

Avukat varsa yazsin.
Valla o şekilde suçlama yapıldı ama hakim amca ne der bilemem. O bizim evden cikmazmis ama ben aramiyormusum. Kendisi babam yok, annemi bile aramiyordu, babamın mezarına bile nadir geliyordu benimle. Bende bunu yazdım ama.pisman oldum. Yakıştıramadım kendime

Umurumda olmaz valla evlendim diye eş ailesini arama yuku altina imza atmadim ben ne suclanirsa suclansin. Evleniyorum diye bu kadar herkesle ugrasacak olsam evlenmezdim evde otururdum.

Umurumda olmaz valla evlendim diye eş ailesini arama yuku altina imza atmadim ben ne suclanirsa suclansin. Evleniyorum diye bu kadar herkesle ugrasacak olsam evlenmezdim evde otururdum.
Bende aynı fikirdeyim. Kimse kimsenin ailesini sevmek, zırt birt aramak zorunda değil. Sadece saygı duymak zorunda, o da biyere kadar tabi.

Farklı bir noktaya değineceğim.
Aşkından ölmediğiniz ve ilişkinizin mükemmel gitmediği biri için evlenip aileden ayrı bir şehirde yaşamayı iyice düşünün. Hele ki ailenize bağlıysanız. Evlenip başka bir şehire geldim. Her gün düşünüyorum neden buradayım, neden annemle kahvaltı yapamıyorum, ben yokken onlar ne yapıyor… Bu düşünceler ancak mükemmel bir ilişki varsa akla gelmez gibi geliyor bana.

Aynen de öyle valla, ben nişanlanmadan önce ramazan bayramıydı benden büyükler beni aramışlardı, sonra kurban bayramında arasam dahi açmadılar, arada bir nişan nişandan sonra bikaç tatsızlık geçmişti ve ben o gün öğrendim insanların dünyadan hızlı döndüğünü…

Son cümleye yarıldım yaaa....resmen şeytana pabucunu ters giydirecek insanlar sırf namaz kıldıkları için hala iyi olabilecekleri umudu taşıyorsunuz...Hitler hayvanseverdi , belki de iyi bir insandı demek gibi olmuş

Buraya kadar geldiğine göre zaten başından beri istemiyorsun şimdi de istemiyorsun yol yakınken dön . Benim kv kp de annemleri hiç aramazlar hiç konuşmazlar Allah korusun kötü bir şey olursa belki o zaman ne bayramda ne seyranda hiç görmedim bi arayayım hal hatır sorayım diye .hatta annem çok yakınır bu konuda .Ama eşimle ben çok mutluyum. Kv kp çok çok iyi insanlardır bana karşı . Eşim de öyle kolay kolay aramaz.Sanırım bu bi alışkanlık meselesi . Ben eşimin 7 sülalesini ararım.önemli olan sana olan ilgi alakaları gerisi teferruat. Düğün masraflarına sıra gelirse eşimin ailesi bir kuruş masraf etmedi eşim kredi çekti az çok bir şeyler yaptık sonradan da ödedi eşim benim de cok pahalı şeylere gözüm kaçmadı çünkü dünyanın en büyük servetini almıştım . Ama sen bitirmek için minik bir şeyler arıyorsun bence tabi yazdıkların üzücü şeyler ama kalbini dinle en güzel kararı o verdirir sana

Ayrıl. Anneni dinle.

Valla canım maddiyata asla önem veren insanlar değildik eşimde bende hep uyguna kaçtık herşeyin en uygununu aldik ona rağmen baya harcadık 30bine değil ev kurmayı bu devirde mobilyaları bile zor alırsın çünkü pandemi nedeniyle herşey çok çok pahalı nişanlın hayal dünyasında yaşıyor sanırım onun dışında da iletişim eksikliği var annesinin aramamasi hem sana hemde ailene verdiği değeri gösterir bence büyük bir sorun evet çok mic mic olmak güzel bir şey degil ama arayıp sorması lazım tamam seni aramasını geçtim erkek tarafı olarak aileni arayıp sorması karşılıklı iletişim halinde olmaları lazım çünkü düğün süreci çok sancılı bir süreç özellikle aileler çok catisabiliyor o yüzden bu şekilde olursa dhaa büyük sorunlar çıkabilir diye düşünüyorum ve aileci erkekte çok zor olabilir her konuda ailesini savunursa sen gittiğin yerde tek te kalabilirsin bilemedim valla Allah yardımcın olsun

Şu anda siz de aileler de belli ki memnun değilsiniz bu nişandan. Cümlelerinizde duygusal anlamda öyle büyük bir bağlılık ve duygusallık da görünmüyor zaten. Daha fazla yıpratmasanız mı birbirinizi. Madem ki karşılıklı bir hayal kırıklığı var, sitemleşmeler, restleşmeler de başlamış!..

Güzel kardeşim üniversite mezunu okumuş etmiş insansın, hadi annen geleneksel biri hiç haddi olmadan insanları aramış paylamis bı güzel de, sana noluyo acaba? yok annesi aramadı bilmemne diye adamı darliyosun ailesini kotuluyosun, sonra bı de anneci diyosun? Hangi devirde yaşıyorsunuz siz bu beklentiler falan ne kadar ilkel.. ben şaşırıyorum boyle konulara gerçekten bir de 30 bine evlenilmez tabiki ama bu devirde tek başına da evlenilmez keske sen de bunu bı farkedebilsen.. oturun işinizi gücünüzü kurun öyle bu işlere kalkisin ikiniz de bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…