- 27 Ocak 2009
- 96
- 0
Hayvan sevmekle hayvanseverlik arasında fark var
"Seviyorum ama uzaktan","seviyorum ama sadece cinsleri","seviyorum ama sokaktakiler piss yaklaşmasınlar dokunamam" vs diyenler de kendilerince hayvan seviyor
Önemli olan evde bir kedi bir köpek bir kuş beslemek değil,dışarıda aç susuz canlara da ufak da olsa katkı sağlayabilmek,hayvana yapılan zulümlere sessiz kalmamak ...
Ve hayvanları beyaz-siyah,küçük-büyük,cins-sokak hayvanı şeklinde ayırmamak
Benim bir kedim var bir köpeğim olacak ben sizden daha hayvanseverim demek komik olur
Benim 5 kedim bir köpeğim ayrıca kapıdan çıktığım an sevgiyle üstüme atlayan onlarca köpeğim yüzlerce kedim var
Sayıyla mı kıyaslayacağız yani?
Benim tavsiyem sadece almak için almayın,beyaz siyah diye ayırmayın,avantajlarını dezavantajlarını önceden düşünün ki hem size hem o canlıya hem de bize sıkıntı olmasın
Her gün derneğimize onlarca yuvalanmak isteyen sahiplerinin bakamadığı canlar geliyor
Onun dışında merak ettiğiniz,bakımla ilgili sormak istedikleriniz varsa cevaplandırırım [/QUOTE
sokaktaki hayvanlar konusuna gelirsek ben o konuya zaten hiç deginmedim benimde sokakta besledigim köpek ve kedilerim var ama ben hayvanları seviyorum sevdigim içinde ayırt etmiyorum deyipte bütün hayvanları evime doldurma lüksüm yok malesef işte dogal olarak evime uygun küçük bir ırk istedim hem kendim hemde hayvan için daha uygun oldugundan yani sadece bu kadar ama tabi dallanıp budaklandı konu