• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar evim tadilata giriyor duvarları fildişi mi yoksa kum beji mi yaptırmalıyım

zeytin96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
227
0
96
İstanbul
arkadaşlar evimde tadilata başlanacak evim komple yenilenecek eski ev di çünkü bir ay şimdi başka yerlerde misafir olacağız artık strese giriyorum tüm eşyalar evden çıkacak çünkü:(((

evim 1.kat ve salonum ve oturma odam güneş almıyor o yüzden duvarları kum beji mi fildişimi yaptırmalıyım ve evinde aynı renk olanlar resim ekleyebilir mi ??

teşekküler....

bende tadilattaım allah kolaylık versin zor işler ben kum beji istiyorum kırık beyaz da var aklımda
kum beji olan evleri gördüm gayet aydınlık ve ferahtı inşallah güzel olur

bizim evde salon kısmı pek güneş almıyor 2bölüm salonum ortada kemeri var ön tarafta cam var allahtan orayı kum beji arka tarafıda lületaşı yapıcaz boyacı aydınlık gösterir diyo görücez kolay gelsin sana

Boyanın tonlarını bilemiyorum ama, evin güneş almadığına göre hangisi daha açıksa ve aydınlıksa o rengi seçmelisin. Hangi rengi seçersen seç, beyaz boyayla rengini açtır çok daha güzel olur, kolay gelsin.

arkadaşlar evimde tadilata başlanacak evim komple yenilenecek eski ev di çünkü bir ay şimdi başka yerlerde misafir olacağız artık strese giriyorum tüm eşyalar evden çıkacak çünkü:(((

evim 1.kat ve salonum ve oturma odam güneş almıyor o yüzden duvarları kum beji mi fildişimi yaptırmalıyım ve evinde aynı renk olanlar resim ekleyebilir mi ??

teşekküler....

fildişi çok güzel ve ferah bir renk. güneş almayan evler için çok uygun. kum beji daha koyu bir ton.

bizim evde salon kısmı pek güneş almıyor 2bölüm salonum ortada kemeri var ön tarafta cam var allahtan orayı kum beji arka tarafıda lületaşı yapıcaz boyacı aydınlık gösterir diyo görücez kolay gelsin sana

kum beji ve lületaşının uyumu çok hoş oluyor. a.s

ben de gelin gideceğim evimiz için kum beji istedim. çok hoş oldu. lüle taşını bilmiyorum nasıl bişey.

kum beji diğerine oranla karanlık gösterir fildişi de çok sarı duruyor eşyalarınla uyumu olmaz diye düşünüyorum.bence fildişine yakın bi renk mesela mum ışığı ya da krem yaptırabilirsin.çok ferah ve aydınlık gösterir.ama illa ikisinden biri dersen kum beji derim

yok canım hala yaptıramadık bosuna yorum yapmıs olmadın yanı evet fıldısı dusunuyordum sarıya yakın oldugunu gorunce vazgectım sahra bejı ne baktık oda guzel duruyor sankı suan evıme komple alcı cekıldı bır ıkı gun kuruyacak ondan sonra boya vurulacak alcı beyaz ya ev acayıp aydınlık oldu esimle beyaza mı boyatsak acaba dıye dusunmedık değil:)

Back
X