- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.821
- 248
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Savcılıga ver ama acayip insanlarsınız ikinizde
benı kızdırma bunlarıda atarım
Bu "beni kızdırma" dediği nedir ? Ne yaparsan özel fotoları atacakmış ?
Eğer onun arkasından konuşmansa ve susarsan olay bitecekse sus tabii.
Ama eğer biteceğine güvenmiyorsan bir an önce savcılığa ver.İleride başkasıyla birlikte olursan başına iş açmasın.
Şimdiden önlemini alıp gözünü korkutmuş olursun.
Bu adam bunu sıkıştırmadığın sürece rahatsız eder seni.Git polise alsın cezasını daha ne kadar böyle sürecek?Hayır asla güvenmiyorum ona geçenlerde cinsel icerıklı sorular sordu bağırdım cagırdım o aradada kavga edıyorduk yine soranlara anlatmıştım birden sapıklaştı öpüşelim gel dıye yalvardı sonra cınsel ıcerıklı sorular sordu bagırıncada cevap ver yoksa resımlerı atarım dedı
Okadar cok ısrar ederdiki cekmedıgımde günlerce konuşmazdı bır gün dayanamadım ozaman bitsin artık çekip yollamayacam dedim .. yalvardı özür diledi sonra yine başladı kendi hep ceker yollardı cok cok düşkün
bence ıkınızınde bırbırınızden farkınız yok ilişki bitmişse bitmiştir herseyi herkese neden anlatıyorsunuz hala
mesela ne diyor kusura bakmayın da arkadaşlarına o fotolarınızı göstermesi yetiyor zaten sizi kötülemesi için ki kesin göstermiştir o fotoğraflarınızı arkadaşlarına, sizde susun bence hakkında konuşmayın rezil olmayın daha fazlaBeni insanlara arkadaşlarımıza yanlış anlatıyor gerçek nedenını herkeze söyledım bende
böyle adamları çok mu arıyorsunuz
yani adam resimlerini sosyal paylaşım sitesine bile koyabiliyorsa , belki sen o resimleri gönderdiğinde arkadaşlarına felan da göndermiştir , adam sapık besbelli
aranızda fantazi yapmak doğaldır ama sonrasında faceye koyması sapık olduğunun kanıtı [
koymadı koyarım dıye tehdit etti ilerde kocana sevgılınede atıcam dedı sen herkeze herseyi anlatıyorsun dedı
mesela ne diyor kusura bakmayın da arkadaşlarına o fotolarınızı göstermesi yetiyor zaten sizi kötülemesi için ki kesin göstermiştir o fotoğraflarınızı arkadaşlarına, sizde susun bence hakkında konuşmayın rezil olmayın daha fazla
yaparsa cezasını çeker zaten yüzün görülmüyormuş e onlarda her kadında olduğuna göre nasıl kanıtlıycak ya bence paik yapmaya gerek yok tabi yüzün görünmese bile bariz sen olduğun anlaşılıyor mu fotoda? dekordan falan.Göstermemiş sadece tehdıt edıyor atarım dıye ama bır resım attı faceye normal bır resım üstünede yatarım gıbı seyler ..sımdı kapadı ama ilerde evlenirsem ve o bırını bulamazsa yıne yapar bunu cunku tanıyorum
ismimle face açtı hayal yatarım gibisinden resmımıde koydu o en özel resımlerıde koyucam dedı bütün mesajlar duruyo hala tehdit edıyor herkeze herseyı söylüyorum dıye ailesi ıcın 400 milyar borca gırınce atmıştım nışanı sımdı bu borcu saklamaya çalışıyor başkasını kandrıp evvlenecek bende herkeze söyledim o özel fotolarıda mesajla yolladı bana benı kızdırma bunlarıda atarım dedı ne yapsam savcılığa vermeyi kafaya koydum? yüzüm görunmuyo ama çıplak resımlerım var onunda bende bır suru fotosu varilerde bırını bulamazsa yine tehditler savurucak?
yaparsa cezasını çeker zaten yüzün görülmüyormuş e onlarda her kadında olduğuna göre nasıl kanıtlıycak ya bence paik yapmaya gerek yok tabi yüzün görünmese bile bariz sen olduğun anlaşılıyor mu fotoda? dekordan falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?