Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
markası nedir? grcikmeniz var mı? görebiliyorum inşallah meleğiniz sizinledir?
Evet canım var hayırlı olsunSizce var mıdır
Adetime 2 gün var daha artımed markasımarkası nedir? grcikmeniz var mı? görebiliyorum inşallah meleğiniz sizinledir?
artımed için aaaaa kesinlikle var diyemem, çünkü kendisi yalancı pozitifler ile meşhur bir markaAdetime 2 gün var daha artımed markası
Bende arada kaldım işte korktum öyle deyince deartımed için aaaaa kesinlikle var diyemem, çünkü kendisi yalancı pozitifler ile meşhur bir marka
he ben yapmıyorum, yapıyorum maalesef çünkü semtimdeki eczanede sırf bunu bulabiliyorum
hatta bugün yaptım ve ilk saniyede belirdi ama güvenemiyorum
sabah başka bir marka bulup yeniden deneyeceğim
Yaaa ama ince bir çizgi var kameradan dolayı buraya yükleyince gözükmüyor ben çok net görüyorumben göremediiiimmm![]()
evet buraya yükleyince kalite düşüyorYaaa ama ince bir çizgi var kameradan dolayı buraya yükleyince gözükmüyor ben çok net görüyorumparanoyak oldum
![]()
Birde daha bata 6 gün var acele ettiğimden ah kızımm beklesene adet gününü işteevet buraya yükleyince kalite düşüyor
siz görebiliyorsunuz madem olma ihtimali vardır elbet
başka bir marka ile denemek daha iyiBende arada kaldım işte korktum öyle deyince de
uuuueww daha çok varBirde daha bata 6 gün var acele ettiğimden ah kızımm beklesene adet gününü işte![]()
Yarın kan vereceğimbaşka bir marka ile denemek daha iyi
hatta imkanınız varsa kan verin, en garantisi
aaaaa bak gördüm şimdi evet çok silik ama var
Üstte tekrar attım sanki burda daha iyi gözüküyor çizgi bakar mısın ?uuuueww daha çok var
ben de 6 gün önce yaptım negatif gördüm
bugün de pozitif ama markaya güvenemiyorum