Arkadaşlar erkek arkadaşım beni terk etti. Siz haklıydınız. Şu an sığamıyorum hiç bir yere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Aynı işyerinde çalışıyoruz. Sürekli beraberdik akşam evde öğlen evde yemekte sürekli her şeyimizi paylaşıyorduk. Bana yakınlaşmaları Azaldı zaten istekli biri değildi . Dün bana ve arkaşıma tiyatro bileti almıştı çok güzel bi akşam geçirdik. Sonra eve geldim instagramına bakayım istedim genç ve güzel bi kız eklemişti 1 senedir hiç hareketi olmayan çocuğun sorduğumda eski stajyer kızlardan dedi ve anında sildi . Daha sonra gün içinde konuyu uzatmaya devam ettim kufur ederek ama maalesef bunları bana yazdı . Bir daha yazmayacagına adım kadar eminim .o benim yazdığıma cevap olarak artık triplerimden bıktığını söyledi . Gerçekten acı çekiyorkm . 1 senelik yaşanmışlıklarımı ve bu şehirde yapayalnızlığımı nasıl olacak ne yapacağım sevseydi böyle yapar mıydı ? Neymiş saygısızlığa gelemiyormuş

Eklentiler

• E6010DF8-6EF8-47AF-B66A-4BFE400FBF52.webp
    E6010DF8-6EF8-47AF-B66A-4BFE400FBF52.webp
    50 KB · Görüntüleme: 2.274
Aynı işyerinde çalışıyoruz. Sürekli beraberdik akşam evde öğlen evde yemekte sürekli her şeyimizi paylaşıyorduk. Bana yakınlaşmaları Azaldı zaten istekli biri değildi . Dün bana ve arkaşıma tiyatro bileti almıştı çok güzel bi akşam geçirdik. Sonra eve geldim instagramına bakayım istedim genç ve güzel bi kız eklemişti 1 senedir hiç hareketi olmayan çocuğun sorduğumda eski stajyer kızlardan dedi ve anında sildi . Daha sonra gün içinde konuyu uzatmaya devam ettim kufur ederek ama maalesef bunları bana yazdı . Bir daha yazmayacagına adım kadar eminim .o benim yazdığıma cevap olarak artık triplerimden bıktığını söyledi . Gerçekten acı çekiyorkm . 1 senelik yaşanmışlıklarımı ve bu şehirde yapayalnızlığımı nasıl olacak ne yapacağım sevseydi böyle yapar mıydı ? Neymiş saygısızlığa gelemiyormuş
Yine bir zorunlu ve Whatsapp konuşması🙄 2 gün sonra yine konu açarsın gururumu ezdim aradım diye.
Kendine yazık ediyosun

Kendisi küfür etmeyen biriyse böyle alelade küfürler savurmanız hiç hoş değil ortada birşey yokken neden bu kadar üstelediniz ki keşke daha sakin olsaydınız umarım barışırsınız 😔❤️
Mümkün değil ben aramadan aramaz

Çok haklı.

Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki. Biz ne desek boş.

Yine barışırsınız bu adamla. Yine ayrılırsınız yine barışırsınız.

Siz yarın bir gün bu kişiden temelli ayrılsanız bile gider size aynen böyle muamele eden biriyle yine sevgili olursunuz.
Seven böyle yapar mı tek cevabını aradığım bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X