Arkadaşlar English Homeden alışveriş yapanlar lütfen yardım

sude naz 22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
533
49
38
35
Arkadaşlar english homenin internet üzerinden bir kaç parça birşey almak istiyorum ama daha önce hiç almadım netden bozuk gelicek yada kırık olacak diye korkuyorum iade işlemleri nasıl iyimi bu konuda bana yardım edermisiniz alanlar varmı. Mesela saat ve sürahi siparişi vermek istiyorum ya saat bozuk çıkarsa korkuyorum :31: :( yardımcı olursanız sevinirimm

Arkadaşlar english homenin internet üzerinden bir kaç parça birşey almak istiyorum ama daha önce hiç almadım netden bozuk gelicek yada kırık olacak diye korkuyorum iade işlemleri nasıl iyimi bu konuda bana yardım edermisiniz alanlar varmı. Mesela saat ve sürahi siparişi vermek istiyorum ya saat bozuk çıkarsa korkuyorum :31: :( yardımcı olursanız sevinirimm

Bişey olmaz iade edersin kırık yada bozuk gelirse ben sürekli netten alışveriş yaparım şuana kadr herhangi sıkıntı yaşamadım

Bişey olmaz iade edersin kırık yada bozuk gelirse ben sürekli netten alışveriş yaparım şuana kadr herhangi sıkıntı yaşamadım

netden alışverişi çook yaptım cnm ama english homenin sistemi nasıldır diye merak ettim ürünleride kırık felan geliyormu acaba diye. aslında bana yakın 3 magazası var bir türlü gitmek nasip olmuyor çalıştımdna dolayı inş bugunelrde gdiersem alırdım direk nete gerek kalmaz ama bulamazsamda mecbur alıırm netden tabi kalırsa 2 gün içinde :)

Back
X