Arkadaşlar dün gece bana bi hesap yazdı bireysel kredi adı altında

Mahtapms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2024
30
0
29
Dün gece biri bana dm den yazdı bireysel kredi adı altında limit artırma yapıyorum komisyoncuyum limit artışı sonrasında komisyonumu alırım dedi hatta bir sürü ss attı insanlara limit artışında destek olduğuyla alakalı her ne kadar inanmasamda ne yapıp edip beni inandırdı mobil giriş hesap bilgilerini istedi tc numara ve şifre limitini arttırıcaz sıkıntı etme dedi sonra hesapta işlem yapmaya çalıştı olmadı banka beni aradı hesabınızdan iki bin tl kadar para çekilmeye çalışıldı bilginiz dahilinde mi dedi hayır dedim hesap bilginizi neden verdiniz dolandırıcı bu kişi dedi normalde böyle şeylerde çok dikkatliydim borçlarım vs derken neye uğradığımı şaşırdım isim benden istendi isim soy isim verdim şimdi o kişinin hesabını kapatmışlar beni suçluyor seni şikayet edicem diyor ben milyonluk hesaplara yardım ediyorum işte hesabının aktif olup olmadığını tespit için para göndermeye çalıştım geri atacaktım vs hesabım açılmazsa avukatımla hakkında şikayetçi olucam diyo şaka gibi ya neyin içine düştüm böyle

Müvekkillerimden biri binlerce sterlin kaptırdı benzer birine. Onunki de mülk yatırımcısıydı. Sosyal medyadan mesajlaşıp adama bir sürü para göndermiş, şimdi uğraşıyor.

Büyük konuşmayayım da, insanın basireti mi bağlanıyor bilemedim. Hesap bilgilerinizi nasıl verirsiniz yahu. Ne demek tanimadigim bilmediğim biri hesabımdan işlem yapacak. Bir de şikayet edeceğim demiş yüzsüz herif.

İyi ki koruyucu meleğiniz iş başındaymış ki banka sizi aramis. Yoksa o hesap bosalir, krediler çekilir, ardından da öylece baka kalırdınız.

Mesajların ekran görüntülerini al ve sakın kaybetme, mesajları da silme. Seni şikayet edeceğim diye korkutup tekrar para koparmaya çalışacak gibi duruyor. Hem dolandırıcılık yapıp ayan beyan iz bırakıp hem de bu sebeple hesabı kapanınca seni şikayet edemez. Sonucun aleyhine olacağını gayet iyi bilir merak etme. Tek derdi seni korkutmak. Ve lütfen artık bu kadar saf olmayın.

Gerçekten bende dünden beri kendime kızıyorum nasıl bu kadar salak olabildim diye çok dikkatli biriydim bu konularda 29 yaşındayım ilk defa böyle bir ahmaklık yaptım

Kokain diye tebeşir tozu satmışlardı bi adama adam torbacıyı şikayet etmek istiyordu dolandırıldım diye gsgsgsgsgs aklıma o olayı getirdi bu. Mahtaps kendine gel bacım dolandırılmadın diye dolandırıcının şikayet hakkı var mı sence ?

Ah be arkadasiimm banka mi bu limit arttirimi yapsin bir de dm'den üzerinden. Blöf yapiyor korkma. Muhatapta olma. Geri göndereckmis de miş miş. Gerekirse bir avukata danisin. Gecmis olsun. Daha fazla dikkat lütfen.

TCK’ya böyle bir suç giriyormuş. Dolandırılmadığı için dolandırıcının şikayet hakkı

M Mutlak Butlan ceza özel pratik sorusu gibiydi gdgsgs uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinden takipsizlik tamam dolandırıcılıktan da korunmaya değer menfaat olmadığı için beraat tamam ama yine de bi ceza alması gerekiyordu be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…