Arkadaşlar dün gece bana bi hesap yazdı bireysel kredi adı altında

Yarın kimin dolandırıcı olduğunu göreceğiz diyo. Ben bu ülkenin adaletine pek güvenmiyorum. Bunlar belli ki çok profesyonel niye kendinden emin konuşuyor anlamıyorum
Yani dolandırıcı olduğu için öyle konuşuyor olabilir mi? Normalde inanmam bir an boşluğuma geldi falan demiştiniz yukarıda ama bence biraz bu konularda safsınız. Bu kadar kolay inanmayın . Ne katiller var karıncayı incitmedim diyor.

Size kalkıp ben dolandırıcıyım dolandıramadım seni mi diyecek? Hala mesajlaşmanız da hata bu arada engelleyin ulaşamasın. Size daha neler der hem de çok emin konuşur . Siz dolandırmadığınıza göre neden üzerinize alınıyorsunuz? Keşke bu dolandırıcı gidip sizi şikayet edecek kadar saf (?) olsa ...

Lütfen manipülasyona gelmeyin.

Dm den gelen mesaja itibar edip isim soy isim TC ve kartlarla birlikte şifre mi verdiniz ? Helal olsun. Hiç bir şey yapamaz iyi bankaymis 2 bin için aramış ucuz kurtulmussunuz.

Olayın içinde olduğum için şuan gerçekten mantıklı düşünemiyorum çok haklısınız engelledim kendisini zaten

Adam dolandırıcı bir de sizi suçluyor.Ne şekilde dolandiracaklarini şaşırdılar artık.Gecen gün de ben kargo beklerken +21 le baslayan bir numaradan 'şu linke tıklayınız,Aksi takdirde kargonuz iade edilecek' gibi birşey yazıyordu..Ne alaka yani tiklamadim.Ertesi gün geldi zaten kargom.

İnsanın bazen gerçekten basireti bağlanıyor. Sizinki de o hesap olmuş. Dikkatli olun.

Bu dolandırma olaylarının temelinde aslında mağdurun bir başkasını aldatma isteği var. Sizde de bu olmuş, normalde yasal olarak bankadan alabileceğiniz kredi limiti belli, adamda buradan vurmuş sizi, illegal yollarla komisyon alarak limit arttırma teklifi ile gelince sizde bankaya yapılanın yasal ve uygun olmadığını gözünüz görmemiş, atlamışsınız üstüne. Dolandırıcılar hep insanların bu duygusundan vuruyor. Ava gidenleri avlıyor.

Ya acaba size sovsem basima gelirmi diye dusundum. Allahim icimi niyetimi sen biliyorsun basima getirme. Simdi bir sey soracagim siz nerde yasiyosunuz hangi devirdi? Sosyal medyadan hemde dm den size ulasan kisinin nasil dolandirici oldugunu bilmessiniz. Elinizin altinda internet var neden hic arastirma yapmiyorsunuz boyle seyler nasil normal geliyor size? Aradilar inandiniz desem yine tamam diyim. Hadi herseyi gectim birde sikayet ettiginiz dolandiricidan nige hala korkuyorsunuz sikayetci olsun Gülun gecin

Ava giderken avlanmak bu olsa gerek.

Tc kimlik numaranızı vermediniz inşallah yoksa vay halinize. Artık senet sepet mi yapar yoksa kendini siz gibi mi gösterir onun insafına bağlı.

Kınamayın basiretim bağlandı inanın ki en küçük şeyde tedbiri elden bırakmayan biriydim
Hicbirsey yapamaz, pis dolandırıcı. Başka birini kullanıp sizi farklı kimliklerle arayabilir, savcı polis vb . Sakın muhatap olmayın. Ararsa savciliga suç duyurusu yapacağınızı söyleyin. Kişisel bilgi ve şifrenizi bankalar bile soramaz. Rahat olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…