- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.427
- 348
- 38
Tabii korkarsın ama bebeğinden çok daha ağır durumda olup düzelenler var, hep olumlu örnekler üzerinden düşün, bak burada bile bebeğine dua eden birsürü insan varAllah razı olsun canım şu yazdıklarınız içimi okadar ferahlatiyoki bir bilseniz, şu anda biberona geçemiyoruz.yutma refleksi yok şu anda hala düzelmedi buda beni çok korkutuyor
Hepinizden binlerce kez Allah razı olsun Anne yüreği işte dayanamıyor hemen herşey biranda olsun istiyor , bugün 1gibi gidicem yanına inşallah 5gundur görmedim inşallah çok iyi görürüm oglusumu dua edin arkadaşlarTabii korkarsın ama bebeğinden çok daha ağır durumda olup düzelenler var, hep olumlu örnekler üzerinden düşün, bak burada bile bebeğine dua eden birsürü insan var
Bebeğim iyileşsin artık Allah'ım ne olur çok özlüyorum dayanamıyorum hasretine,teyzeleri bebişim iyileşti sağlığına kavuştu yazdığım günleri nasip etsin en yakında zamanda inşallah (KÜN FE YEKÜN)ol der olur Allah'ım inşallahHepinizden binlerce kez Allah razı olsun Anne yüreği işte dayanamıyor hemen herşey biranda olsun istiyor , bugün 1gibi gidicem yanına inşallah 5gundur görmedim inşallah çok iyi görürüm oglusumu dua edin arkadaşlaryazarım son durumunu inşallah .
Ne kadar oldu acaba zikrimiz bende 3000tane alıyorum kaç kaldıBebeğim iyileşsin artık Allah'ım ne olur çok özlüyorum dayanamıyorum hasretine,teyzeleri bebişim iyileşti sağlığına kavuştu yazdığım günleri nasip etsin en yakında zamanda inşallah (KÜN FE YEKÜN)ol der olur Allah'ım inşallah
Arkadaşlar bebeğimin Bey'in tomografisi kötü çıktı,doktor çok kötü şey söyledi ne yapicam bilmiyorum dualarımı kabul et Allahım ne olurNe kadar oldu acaba zikrimiz bende 3000tane alıyorum kaç kaldı
Kafasida çok uzun acaba kuvezde yatmaktanmi , hareketleri çok yavasArkadaşlar bebeğimin Bey'in tomografisi kötü çıktı,doktor çok kötü şey söyledi ne yapicam bilmiyorum dualarımı kabul et Allahım ne olur
Kafasida çok uzun acaba kuvezde yatmaktanmi , hareketleri çok yavas
KALAN YA ŞAFİ 23.000Allah şifa versin bitti mi acaba ben yeni gördüm
5000 aldım kalan 18.000KALAN YA ŞAFİ 23.000
Ne dediler ne teşhisi kondu acaba. Rabbim şifa versinArkadaşlar bebeğimin Bey'in tomografisi kötü çıktı,doktor çok kötü şey söyledi ne yapicam bilmiyorum dualarımı kabul et Allahım ne olur
Amin canım Allah razı olsun, Bey'in tomografisi 3boyutlu kötü çıktı, zaten böyle bir olasılık vardı dedi doktor biliyordunuz dedi, Allah kimseyi korktuguna ugratmasin, Allah'ım kimseyi evladiyla sınamasıNe dediler ne teşhisi kondu acaba. Rabbim şifa versin
Amin canım inşallahAy rabbim sifasini versin insallah bir an once iyi olur
Rabbim korktuğunuzdan emin etsin Şafii ismiyle şifa versin.Amin canım Allah razı olsun, Bey'in tomografisi 3boyutlu kötü çıktı, zaten böyle bir olasılık vardı dedi doktor biliyordunuz dedi, Allah kimseyi korktuguna ugratmasin, Allah'ım kimseyi evladiyla sınaması
Arkadaşlar ya şafi zikri 6000 tane aldım ,12000 kaldıİnşallah canım Allah razı olsun senden de
Bütün zikir çekenlerden Allah razı olsunArkadaşlar ya şafi zikri 6000 tane aldım ,12000 kaldı
Geçmiş olsun.Arkadaşlar tesbihimiz 70.000bine tamamlanmış tır bütün Koray Talham için ya şafi çekenlerden Allah razı olsun ,bu yalan Dünya'da ayağınıza taş değmesin inşallah, ayrıca dua eden arkadaşlardan da Allah razı olsun iyi dilekleriniz için ,bu hafta çok önemli İnşallah iyi şeyler duyarız doktor dan ,acaba çektiğimiz zikirlerin duası yapiliyormu bir arkadaş başlatmıştı ama , nasıl oluyor sonunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?