Rabbim acil şifalar versin inşallah tez vakitte sağlığına kavuşsunArkadaşlar bebeğim 4aylik oldu hâlâ kuvezde atakları vardı doğuştan solunum sıkıntısı ile devam etti rahatsızlıkları, entube ile geçti daha çok günleri , şu an oksijen var sadece ,sonda ile beslenebiliyor,yutma emme refleksi yok, benim oğlum için Allah rızası için dua edermisiniz,ismi Koray Talha
Allah tez zamanda şifa versin sizi oğlunuza kavuştursun, İnşallah bir an önce iyileşirArkadaşlar bebeğim 4aylik oldu hâlâ kuvezde atakları vardı doğuştan solunum sıkıntısı ile devam etti rahatsızlıkları, entube ile geçti daha çok günleri , şu an oksijen var sadece ,sonda ile beslenebiliyor,yutma emme refleksi yok, benim oğlum için Allah rızası için dua edermisiniz,ismi Koray Talha
Allah razı olsun kardeşimEttim. Rabbim şifa versin. Senin de içine ferahlık versin. Daha iyi günler gelsin inşallah.
RABBİM tez vakitte şifa versin birlikte güzel günler yaşayın yavrunuzla aminnnnnnnArkadaşlar bebeğim 4aylik oldu hâlâ kuvezde atakları vardı doğuştan solunum sıkıntısı ile devam etti rahatsızlıkları, entube ile geçti daha çok günleri , şu an oksijen var sadece ,sonda ile beslenebiliyor,yutma emme refleksi yok, benim oğlum için Allah rızası için dua edermisiniz,ismi Koray Talha
Allah razı olsun kardeşim, bütün oğluşum için dua edenlerin ne muradı varsa tez vakitte ulaşsın inşallahRABBİM tez vakitte şifa versin birlikte güzel günler yaşayın yavrunuzla aminnnnnnn
Allah razı olsun kardeşimAllahım en hayırlı zamanda hem sağlığına hem size kavuştursun inşallah geç olsun güç olmasın insallah
Rabbim acil şifalar versin inşallahArkadaşlar bebeğim 4aylik oldu hâlâ kuvezde atakları vardı doğuştan solunum sıkıntısı ile devam etti rahatsızlıkları, entube ile geçti daha çok günleri , şu an oksijen var sadece ,sonda ile beslenebiliyor,yutma emme refleksi yok, benim oğlum için Allah rızası için dua edermisiniz,ismi Koray Talha
Cemosum hemen yapıyorum bitanemMorrmeneksee
sweetgirlcandy
MssPARE
PiXiEE
Kızlar ya şafi başlatalım Koray Talha için.
Etiket içinde yardım olur musunuz.
Allah razı olsun kardeşimEttim. Rabbim şifa versin. Senin de içine ferahlık versin. Daha iyi günler gelsin inşallah.
İnşallah canım, Allah razı olsunEttim. Rabbim şifa versin. Senin de içine ferahlık versin. Daha iyi günler gelsin inşallah.
İnşallah canım benim, Allah razı olsun iyi dilekleriniz içinAy rabbim sifasini versin insallah bir an once iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?