- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Nasılsa durmuş deyip bakmayacak sen de peki deyip odadan çıkacak değilsinYalancılık değil bu,daha önce doktora gittim demek zorunda değilim.sen beni cidden anlamıyorsun.hic merak etme doktor hiç meşgul olmaz anında görür zaten kalbinin atmadığını.ben daha önce gittim demek istemiyorum bukadar.benim fikrinden etkilenip nasılsa durmuş demesin,bı baksın.annelik psikolojisi işte.yalancilik sahtekarlık değil.sende anne olucaksin sende hamile kalicaksin Ozaman beni aklına getirirsin ve yalancilikla alakası olmadığını ve nekadar zor şeyler olduğunu Ozaman tahmin edersin.
Doktorlara ozellikle yeni yetme doktorlara guvenme 5 haftalik bebegime kist dedi doktor benden soylemesi baska doktora görünArkadaşlar bana en yakın kadindoğum bölümüne gittim,bebeğimin kalbinin atmadığını soylediler,kendi doktorum uzakta ama onada randevu aldım onada gideceğim.fakat kendi doktoruma direk durumu söylemek istemiyorum.hicbiseyden haberim yokmuş gibi davransam diyorum,sistemden benim daha önce kadindoğum doktoruna göründüğümu bilirmi?? İkiside özel doktor bu arada.
Doktorlara ozellikle yeni yetme doktorlara guvenme 5 haftalik bebegime kist dedi doktor benden soylemesi baska doktora görün
Bir hastane çalışanı olarak söylüyorum göremez her hastanenin bilgi işlem için kullandığı Program farklı oluyor aynı marka programı bile kullansalar şifreler farklı olduğu için yine göremezlerArkadaşlar bana en yakın kadindoğum bölümüne gittim,bebeğimin kalbinin atmadığını soylediler,kendi doktorum uzakta ama onada randevu aldım onada gideceğim.fakat kendi doktoruma direk durumu söylemek istemiyorum.hicbiseyden haberim yokmuş gibi davransam diyorum,sistemden benim daha önce kadindoğum doktoruna göründüğümu bilirmi?? İkiside özel doktor bu arada.
Aynen oyle ultrason fotosunu baska doktora gosterdim tekrar muayene oldumda oyle ogrendim hamileligimi cunku adetim gecti demistim sol kasik sancim vardi 1 aydir bebek aklimin ucunda bile yoktu yani o derece kistmi dedim kist dedi ama türünü bile soyleyemedi anneme gosterdim bebek dedi kesesi belli bebek belli misket gibi olan dedi baska dr.a gittimde oyle ogrendim onun icin drlara guvenim bittiDaha neler ya ezbere bilgiyle mezun oluyolar herhalde
Aynen oyle ultrason fotosunu baska doktora gosterdim tekrar muayene oldumda oyle ogrendim hamileligimi cunku adetim gecti demistim sol kasik sancim vardi 1 aydir bebek aklimin ucunda bile yoktu yani o derece kistmi dedim kist dedi ama türünü bile soyleyemedi anneme gosterdim bebek dedi kesesi belli bebek belli misket gibi olan dedi baska dr.a gittimde oyle ogrendim onun icin drlara guvenim bitti
Aynen vallaha artik doktorlara guvenim cidden bitti bebege kist diyen bi dr.insan hayatinida tehlikeye sokar bashekime kadar sikayet ettim yaniYa fark etmeseydi anneniz gerçekten böyle hassas konularda da güvenemeyeceksek doktorlara ne yapıcaz artık
Psikolojiniz gerçekten iyi değil. Kesinlikle zaman kaybetmeden birden fazla doktora görünün. İnşallah güzel haberler alırsınız.benim fikrinden etkilenip nasılsa durmuş demesin
Yalancılık değil bu,daha önce doktora gittim demek zorunda değilim.sen beni cidden anlamıyorsun.hic merak etme doktor hiç meşgul olmaz anında görür zaten kalbinin atmadığını.ben daha önce gittim demek istemiyorum bukadar.benim fikrinden etkilenip nasılsa durmuş demesin,bı baksın.annelik psikolojisi işte.yalancilik sahtekarlık değil.sende anne olucaksin sende hamile kalicaksin Ozaman beni aklına getirirsin ve yalancilikla alakası olmadığını ve nekadar zor şeyler olduğunu Ozaman tahmin edersin.
Hayır göremez canımArkadaşlar bana en yakın kadindoğum bölümüne gittim,bebeğimin kalbinin atmadığını soylediler,kendi doktorum uzakta ama onada randevu aldım onada gideceğim.fakat kendi doktoruma direk durumu söylemek istemiyorum.hicbiseyden haberim yokmuş gibi davransam diyorum,sistemden benim daha önce kadindoğum doktoruna göründüğümu bilirmi?? İkiside özel doktor bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?