Arkadaşlar doktora göründüğüm sistemden cikarmi?

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
Arkadaşlar bana en yakın kadindoğum bölümüne gittim,bebeğimin kalbinin atmadığını soylediler,kendi doktorum uzakta ama onada randevu aldım onada gideceğim.fakat kendi doktoruma direk durumu söylemek istemiyorum.hicbiseyden haberim yokmuş gibi davransam diyorum,sistemden benim daha önce kadindoğum doktoruna göründüğümu bilirmi?? İkiside özel doktor bu arada.

Sistemden sorgularsa tüm muayenelerinizini gorebilir devlet hekimi. Ancak ozellerde göremez. Durumunuzu saklamayın. Kalp atışını vakti geldiyse görür gelmediyse goremez.

Abimin kızına Dr kalbi durmuş dedi. Hemen kürtaj dedi. Bende başka Dr a gidelim dedim. Meğerse kalbi durmamış. Canlı canlı alacaklardı bebeği.

Benim bebeğime de kalbi durmuş dedi. Dr üç doktor daha çağırdı kontrol amaçlı ve ewet durmuştu.

Demem o ki birkaç Dr şart.

Özellikle bakmadıkca görmez muhtemelen. Gorse bile ne olacak ki benden gizli gizli doktora mi gitmişsin diyecek? Mesele kalp atışıysa zaten muayeneyi görse bile doktorun yorumunu goremez

Sekretere kimlik veriyorsunuz ve giriş yapıyorsunuz sekreter görür . Doktor ise özellikle isterse bilebilir onun dışında nerede nereye gorundugune bakmaz baksa bile niçin gittiğini göremez hasta kayıtları her hastanenin arşivine özeldir diğer bir hastane girişinde ilk defa mı geliyorsunuz sorusu sorulur mesela neden çünkü geçmiş yok

Amacınız ne? Kalbi durdu diye yalan mı söyleyecek? Ya da diğer doktor öteki ne diyorsa kopya çekip aynısını mı diyecek? Saçma sapan şeylerle doktorların vaktini çalmayın.
Bence siz saçmasapan yorumunuzu kendinize saklayın..sanırım ergen filansinz yoksa bebeğinin kalp atışı görülmemiş anneye bu yorum yapilmaz.yeterince yorgunum.kafam allak bullak.sadece bilmesini istemiyorum gereklide değil.benim için kendi doktorumun yorumu önemli.

Ay inanır mısınız böyle bir mucize bekliyorum ama daha önce görüldü şimdi görülmedi çok üzgünüm

Ben de kendi doktorum izinde diye baska birine gitmistim. Kalbi duyamadi. Ertesi gun hemen doktorumu aradim anlattim durumu. Tedirgin oldugumu anlayip donmustu hemen bakti duymustuk sukur ki. Cihazda sorun varmis megerse. Doktorunuzla paylasin mutlaka durumu. Bazi cihazlar cok eski oldugu icin boyle seyler olabiliyor uzulmeyin hemen. Umarim kotu haber almazsiniz

Amacınız ne? Kalbi durdu diye yalan mı söyleyecek? Ya da diğer doktor öteki ne diyorsa kopya çekip aynısını mı diyecek? Saçma sapan şeylerle doktorların vaktini çalmayın.
Saçma değil maalesef. Ülkemizde doktorların böyle saçma hataları var.
Kalbi durdu deyip de başka doktora görünüp kalbi atan ve doğan bebekler var.
Saçma şeyler dediğiniz bir annenin evladının canının söz konusu olması?! Doktoru meşgul etse ne olur? Onun işi bu. Bu sebeple maaş alıyor ki meşguliyet değildir bu!
Kadın kaç gece yatmıyor kim bilir. Bana da biri deseydi değil 1 doktor 10 doktor gezer emin olurdum.

İnsanların vaktini boşa harcamak ve yalancılık yapmayı ekeştirmek ergenlik değil. Sırf hamile olduğunuz için sahte davranışlar sergileme hakkınız yok. Bebeğim kalbi durdu ise durdu, bir an önce müdahale edilmeli, çocuk oyuncağı değil bu.

Dese ki diğer doktor kalbi durdu dedi diye, hemen bu konuda daha dikkatli bir şekilde yoğunlaşır. Sonuç daha iyi olur. Numara yapmaya ne gerek var?
Doktorlar hastaların sakladıkları bilgileri keşfetmek üzere maaş almıyor sonuçta. Neden işlerini zorlaştırma veya doktor sınama çabası var anlamıyorum.

yapılan bir test vs varsa görür onun dışında da isterse görür ama uğraşacağını sanmıyorum.

Yo işlerini zorlaştıracak bir şey yok ki. Ultrasona doktor rutin şekilde koyar zaten. Kalp atışını da orda duyar ya da duymaz söyler. Herhangi bir teste gerek yoktur yani.

Yalancılık değil bu,daha önce doktora gittim demek zorunda değilim.sen beni cidden anlamıyorsun.hic merak etme doktor hiç meşgul olmaz anında görür zaten kalbinin atmadığını.ben daha önce gittim demek istemiyorum bukadar.benim fikrinden etkilenip nasılsa durmuş demesin,bı baksın.annelik psikolojisi işte.yalancilik sahtekarlık değil.sende anne olucaksin sende hamile kalicaksin Ozaman beni aklına getirirsin ve yalancilikla alakası olmadığını ve nekadar zor şeyler olduğunu Ozaman tahmin edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…