Arkadaşlar doktora göründüğüm sistemden cikarmi?

Ya ben anlamıyorum herkes çok dürüst ama ortalık dolandırıcıdan geçilmiyor mübarek!
Hayır kadın kimseyi de dolandırmıyor. Yalan da söylemiyor. İstediği kadar doktora gitmeye hakkı var. İstediği şekilde de kullanabilir. Onun şu an ne çektiğini kimse kelimelere dökemez, fazla da duyarlı vatandaş ayağına yatmayın çünkü en son konu bu olur!
Umarım bebeğinin kalbi atıyordur. Umarım sağ salim kucağına alırsın konu sahibi.

Bebeğinizin kalbi atmıyor denmiş sizin derdiniz kendi doktorunuzun bunu duyması mi şimdi?:KK57:

Doktorunuz ne zaman dönecek . Beklemeyin başka doktora gidin. Devlet hastanesine de gidebilirsiniz. Bikac doktora gorunun.

Arkadaşlar bana en yakın kadindoğum bölümüne gittim,bebeğimin kalbinin atmadığını soylediler,kendi doktorum uzakta ama onada randevu aldım onada gideceğim.fakat kendi doktoruma direk durumu söylemek istemiyorum.hicbiseyden haberim yokmuş gibi davransam diyorum,sistemden benim daha önce kadindoğum doktoruna göründüğümu bilirmi?? İkiside özel doktor bu arada.
E nabız da bu bilgileri gizleyebiliyorsunuz bildiğim kadarıyla bı kurcalayin orayı

Arkadaşlar bana en yakın kadindoğum bölümüne gittim,bebeğimin kalbinin atmadığını soylediler,kendi doktorum uzakta ama onada randevu aldım onada gideceğim.fakat kendi doktoruma direk durumu söylemek istemiyorum.hicbiseyden haberim yokmuş gibi davransam diyorum,sistemden benim daha önce kadindoğum doktoruna göründüğümu bilirmi?? İkiside özel doktor bu arada.
Gözükmez merak etmeyin

Ya ben anlamıyorum herkes çok dürüst ama ortalık dolandırıcıdan geçilmiyor mübarek!
Hayır kadın kimseyi de dolandırmıyor. Yalan da söylemiyor. İstediği kadar doktora gitmeye hakkı var. İstediği şekilde de kullanabilir. Onun şu an ne çektiğini kimse kelimelere dökemez, fazla da duyarlı vatandaş ayağına yatmayın çünkü en son konu bu olur!
Umarım bebeğinin kalbi atıyordur. Umarım sağ salim kucağına alırsın konu sahibi.
Allah sizden razı olsun beni okadar iyi anladınızki..size nezaketiniz ve duyarliliginiz için sonsuz teşekkürler

Doktor göremez, merak da etmez zaten. Sadece eczacı görebiliyor.O da muayene ücretleri eczaneden alındığı için

hayır. diyor ki kendi doktorum bundan etkilenip muayne edince atmıyor demesin. saçma bir düşünce ama psikolojisi iyi değil şu an.
Iyide bu kadar bariz ve anlasabilinen bir konuda doktor kalbi atmıyor diyemez ki.yani doktorda zaten bunu bilmesi ve emin olarak konuşması lazım.Bilemedim inşallah doktor yanılmıştır diyelim..

Yalancılık dolandırıcılık doktor oyalama bilmem ne nerde acaba? Ben mi göremiyorum? Ne kadar ayıp ya kalbi atıyor desinler diye bir umut tekrar gideyim diyor hanımefendi. İstediği kadar doktora gider istediği kadar kontrol ettirir. Önce durdu deyip sonra atıyor diyen doktorlar olmuş. Bir umut ya acımasız olmayın

Iyide bu kadar bariz ve anlasabilinen bir konuda doktor kalbi atmıyor diyemez ki.yani doktorda zaten bunu bilmesi ve emin olarak konuşması lazım.Bilemedim inşallah doktor yanılmıştır diyelim..

valla canım şimdi infial yaratmayayım da bu doktorlara ne yazık ki güvenemiyoruz.
bak oğlum 12 yaşında doğursanda 2 yaşına kadar yaşar diyen prof ist un en ünlü hastanesinde hala..

valla canım şimdi infial yaratmayayım da bu doktorlara ne yazık ki güvenemiyoruz.
bak oğlum 12 yaşında doğursanda 2 yaşına kadar yaşar diyen prof ist un en ünlü hastanesinde hala..
Ayyy ne denir ki böylelerine doğru haklisin mesleğini sömüren o kadar çok insan var ki..ama doktorların ki kabul edilemez insan sağlığı bu hataya yada ihmale gelmez ki..

Allah yardımcınız olsun
Inşallah o doktor yanlış görmüştür inşallah kendi doktorunuza gittiğinizde kalp atışını duyarsınız
Ne zaman gideceksiniz doktora

Back
X