Ben ameliyatini oldum o daha zor ve 1 tupum alındı. Şükret valla çok ağrılı bir ameliyatti. Tüpün de enfeksiyon olup olmadığını sor varsa antibiyotik tedavisi veriyorlar. Bir dahakine çok dikkatli ol beta takibini 1000 civarı olunca keseyi görmeye git. Çünkü o Tüpün çok iyi çalışmıyor yine dis gebelik ihtimali olabilir. Çok uyanık olmamız lazimSelam kızlar bende dış gebelik geçirdim 3 hafta önce kanamam bitti.. daha regl olmadım doktora kontrole bu hafta gidicem kaç ay korunmam gerektiğini vs bilmiyorum 2 doz mtx oldum bilgisi olan var mı ? Allah kimseye yaşatmasın bu durumu çokkk zor
Rahim filmi demişti doktorum çektirip çektirmeme arasında kaldım tıkanıklık olabilir dedi doktorum yumurtalığımın hemen yanındaydı dış gebelik.. çok beklemenede gerek yok demişti ama özeldeydi bu doktor önce devlete gidip rahim filminin gerekliliğini sorucam ondan sonra gidicem. Sizin neden kaynaklanmış dış gebelik acaba sanırım iltihap varEn az 6 ay yoksa olacak hamilelikte anomali riski yüksekmiş.
EVET ASLINDA RAHİM FİLMİ ÖNEMLİ DİĞERİNDE SORUN VARSA GEBELİK OLURSA YİNE TÜPÜ KAYBETME DURUMU OLMASIN. BENİM DOKTOR DİĞER TÜPÜN AÇIK BAKTIK AMELİYATTA DEDİ SROUN YOK DEDİ. BENDE ENFEKSİYON YOKMUŞ TAMAMİYLE ŞANSSIZLIK OLMUŞ. AMA BU BENİM 3 KİMYASAL 1 TANE 3,5 AYLIK KALBİ DURDU BU SONUNCUDA DIŞ GEBELİK OLDU. 5 DEFA TÜP BEBEK DENEDİM. BELKİ SÜREKLİ SOLDAN HAMİLE KALDIM TÜP İŞLEVİNİ YİTİRDİ. ENFEKSİYON OLMADIĞI İÇİN OCAK AYINDA BAŞLICAM YENİDEN DENEMELERE 3 AY DOLMUŞ OLUR HAMİLE KALIRSAM ÇÜNKÜ HER AY AYNI TARAFDAN YUMURTLAMIYORUZ. YAŞIM 40 GECİKMEK İSTEMİYORUM.Rahim filmi demişti doktorum çektirip çektirmeme arasında kaldım tıkanıklık olabilir dedi doktorum yumurtalığımın hemen yanındaydı dış gebelik.. çok beklemenede gerek yok demişti ama özeldeydi bu doktor önce devlete gidip rahim filminin gerekliliğini sorucam ondan sonra gidicem. Sizin neden kaynaklanmış dış gebelik acaba sanırım iltihap var
ALLAH RAZI OLSUN. BUNDAN SONRA SAĞLIKLI OLSUN İNŞALLAH. ÇOK ZORDU VALLA AMELİYAT SÜRECİ. KİMSEYE YAŞATMASIN RABBİM. BİRDE ÇOK ÜZÜLMEMEK LAZIM DİYOLAR MENOPOZA GİRMEMEK İÇİN. YAŞIM 40 O YÜZDEN UMURSAMIYORUM YOLUMA DEVAM EDECEĞİM. PIHTILAŞMA TESTİ YAPTIRDIN MI ? PIHTILAŞMA VARSA İĞNE KULLANMAK LAZIM .Kızlar benim de ilk gebeliğim dış gebelikti geçen sene ameliyat oldum tüpümü aldılar ilaç kullanmadım. Sonrasında adetim hemen normale döndü. 5 ay geçmeden tekrar hamile kaldım tek tüple. Onun da 8. Haftada kalbi durdu mayısda kürtaj oldum. Sonra adet olamadım 45 gün. Duphaston verdi öyle adet olabildim. son 3 aydır düzene girdi çok şükür olursa buraya her ayrıntıyı yazarak merak edenleri bilinçlendirmeye çalışıcam. Dış gebelik çok zordu Allah kimseye yaşatmasın
Anladım canım.. ben tüpü kaybetmedim çok şükür 2 doz iğne ile atlattım durumu ama rahim filminide çektirip çektirmemek arasında kaldım sadece yaşım 29.. belki bende de enfeksiyon vardır perşembe doktora gidicektim dış gebelik sonrası ilk adetimi bugün oldum kalacak gibi doktor işiEVET ASLINDA RAHİM FİLMİ ÖNEMLİ DİĞERİNDE SORUN VARSA GEBELİK OLURSA YİNE TÜPÜ KAYBETME DURUMU OLMASIN. BENİM DOKTOR DİĞER TÜPÜN AÇIK BAKTIK AMELİYATTA DEDİ SROUN YOK DEDİ. BENDE ENFEKSİYON YOKMUŞ TAMAMİYLE ŞANSSIZLIK OLMUŞ. AMA BU BENİM 3 KİMYASAL 1 TANE 3,5 AYLIK KALBİ DURDU BU SONUNCUDA DIŞ GEBELİK OLDU. 5 DEFA TÜP BEBEK DENEDİM. BELKİ SÜREKLİ SOLDAN HAMİLE KALDIM TÜP İŞLEVİNİ YİTİRDİ. ENFEKSİYON OLMADIĞI İÇİN OCAK AYINDA BAŞLICAM YENİDEN DENEMELERE 3 AY DOLMUŞ OLUR HAMİLE KALIRSAM ÇÜNKÜ HER AY AYNI TARAFDAN YUMURTLAMIYORUZ. YAŞIM 40 GECİKMEK İSTEMİYORUM.
İĞNE İLE ATLATTIYSAN RAHİM FİLMİ ÖNEMLİ O TÜPÜN DURUMUNU GÖRMEN LAZIM. YENİDEN AYNI DURUMU YAŞAMAMAK İÇİN ÖNEMLİ BİR SOR BAKALIM. RAHİM F,LMİNİ ADETİN 5 GÜNÜ FİLAN ÇEKİYORLARDI SANIRIM. MUAYENEDE ENFEKSİYON VARMI BAKIYORLAR. TEDBİRLEİRNİ AL. YAŞIN İYİMİŞ 5 6 AY BEKLE İSTERSEN.Anladım canım.. ben tüpü kaybetmedim çok şükür 2 doz iğne ile atlattım durumu ama rahim filminide çektirip çektirmemek arasında kaldım sadece yaşım 29.. belki bende de enfeksiyon vardır perşembe doktora gidicektim dış gebelik sonrası ilk adetimi bugün oldum kalacak gibi doktor işi
bu durumlar olmadan ömce Smear vermiştim inflamasyon bulguları yazıyor onda da sanırım enfeksiyon var bende ondan böyle oldu.. ben en iyisi rahim filmi çektireyim reglim gitinceİĞNE İLE ATLATTIYSAN RAHİM FİLMİ ÖNEMLİ O TÜPÜN DURUMUNU GÖRMEN LAZIM. YENİDEN AYNI DURUMU YAŞAMAMAK İÇİN ÖNEMLİ BİR SOR BAKALIM. RAHİM F,LMİNİ ADETİN 5 GÜNÜ FİLAN ÇEKİYORLARDI SANIRIM. MUAYENEDE ENFEKSİYON VARMI BAKIYORLAR. TEDBİRLEİRNİ AL. YAŞIN İYİMİŞ 5 6 AY BEKLE İSTERSEN.
SMEAR SONUCUNU DOKTORUNA MUTLAKA SÖYLE. ONA GÖRE YOL ALIRSINIZ. BU DURUMU ÇÖZDÜKTEN SONRA DÜŞÜNÜRSÜN HAMİLELİĞİ. FİLMİDE SORARSIN. ALLAH YARDIMICIMIZ OLSUN.bu durumlar olmadan ömce Smear vermiştim inflamasyon bulguları yazıyor onda da sanırım enfeksiyon var bende ondan böyle oldu.. ben en iyisi rahim filmi çektireyim reglim gitince
Amiiin çok teşekkür ederimSMEAR SONUCUNU DOKTORUNA MUTLAKA SÖYLE. ONA GÖRE YOL ALIRSINIZ. BU DURUMU ÇÖZDÜKTEN SONRA DÜŞÜNÜRSÜN HAMİLELİĞİ. FİLMİDE SORARSIN. ALLAH YARDIMICIMIZ OLSUN.
Yaptırma gereği duymadılar söyledim doktorlara ama en az 2 düşük dediler. Özeldeki de Burda çok pahalı olur devlette yaptır dediALLAH RAZI OLSUN. BUNDAN SONRA SAĞLIKLI OLSUN İNŞALLAH. ÇOK ZORDU VALLA AMELİYAT SÜRECİ. KİMSEYE YAŞATMASIN RABBİM. BİRDE ÇOK ÜZÜLMEMEK LAZIM DİYOLAR MENOPOZA GİRMEMEK İÇİN. YAŞIM 40 O YÜZDEN UMURSAMIYORUM YOLUMA DEVAM EDECEĞİM. PIHTILAŞMA TESTİ YAPTIRDIN MI ? PIHTILAŞMA VARSA İĞNE KULLANMAK LAZIM .
Amiiin çok teşekkür ederim
3 tane de sende bende öyle demiştim. Önemli pıhtılaşma derecen olabilir çok gördüm dusukleri olan ve bunun pihtasmayla alakalı olduğunu.Yaptırma gereği duymadılar söyledim doktorlara ama en az 2 düşük dediler. Özeldeki de Burda çok pahalı olur devlette yaptır dedikaldı öyle maalesef
3 tane de sende bende öyle demiştim. Önemli pıhtılaşma derecen olabilir çok gördüm dusukleri olan ve bunun pihtasmayla alakalı
3 tane de sende bende öyle demiştim. Önemli pıhtılaşma derecen olabilir çok gördüm dusukleri olan ve bunun pihtasmayla alakalı olduğu
Anladım teşekkür ederim peki eşimin yanımda olması gerekiyor mu bunun için3 tane de sende bende öyle demiştim. Önemli pıhtılaşma derecen olabilir çok gördüm dusukleri olan ve bunun pihtasmayla alakalı olduğunu.
KADIN DOĞUM PIHTILŞMA KROMOZN ANALİZİ VE DAHA AYRINTILI TAHİLLER YAZACAK. O GÜNE GENETİKTEN EŞLİ RANDEVU ALIN. HEM KROMOZM ANALİZİ HEMDE PIHTILAŞMAYA BAKILIR. KROMOZONA BAKTIRMAYACAKSAN KENDİN GİDERSİN AMA EŞİNLE GİT ODA BAKTIRSIN. BİR SORUN VARSA GÖRÜRSÜNÜZ.Anladım teşekkür ederim peki eşimin yanımda olması gerekiyor mu bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?