Arkadaşlar dış gebelikten çok korkuyorum bana yardımcı olur musunuz

Evet hepsi aynı yerdeydi dün başka bir hastanede verdim orda da 199 çıktı. Bir kaç gün sonra tekrar vereceğim sanırım kimyasala döndü
Kimyasal olmasi dis gebelik ihtimalinden bin kat daya iyi tekrar yukselir alcalir dalgalanirsa dis gebelik olabilir siz gene de pesini bırakmayin

Öncelikle beta 1000’in üstündeyken kese görülür ben daha önce dis gebelik
Geçirdim bugün hastaneye gidin her şeyi zaten belli olur en son 18 Kasım’da yaptırmışsınız

Kimyasal olmasi dis gebelik ihtimalinden bin kat daya iyi tekrar yukselir alcalir dalgalanirsa dis gebelik olabilir siz gene de pesini bırakmayin
Teşekkür ederim, haftaortasi tekrar kan vereceğim, çalıştığım için de cumartesi doktora gideceğim. bu ikinci kimyasalım neden kimyasal oluyor bilmiyorum. Hangi sebepten kaynaklı

Teşekkür ederim, haftaortasi tekrar kan vereceğim, çalıştığım için de cumartesi doktora gideceğim. bu ikinci kimyasalım neden kimyasal oluyor bilmiyorum. Hangi sebepten kaynaklı
Zayiflik, hormonal problemler ve rahimdeki/embriyodaki anomaliler olabilir ama bunun dışında hicbir sey de olmayabilir çünkü bir cok kadin defalarca bilmeden kimyasal gecirir pesini birakmayin caninizi hic sikmayin

Bu ikinci kimyasalım malesef korkuyorum yine kimyasal olur diye.
EMBİRYODAKİ ANOMAMİLER ÖNDE GELEN SEBEBİ. İKİNCİSİ PIHTILAŞMADA OLAN PROBLEM TUTUNMASINA ENGEL OLUYOR. BENİMDE 3 TANE KİMYASAL 1 TANE 3,5 AYLIK KALBİ DURAN 1 TANEDE DIŞ GEBELİK OLDU ŞİMDİ. 4 TANEDE TÜP BEBEK DENEDİM OLMADI. NORMAL YOLLA OLUYORSA DENEMEYE DEVAM ET TÜP BEBEĞE YÖNELME BEN BOŞA VAKİT KAYBETTİM. ŞİMDİ DOĞAL YOLDAN DENEMEYE ÇALIŞIYORUM.

Açıkçası ilk kimyasalımda kanamam normal adet döngüsünden 3-4 gün sonra olmuştu. Şimdi 9 gün geçmesine rağmen kanamam olmadı. Cumartesiye doktordan randevu alabildim çalıştığım için. Kimyasal olsaydı diyorum kanamam olurdu. Diş gebelik olsa hiçbir ağrım vs yok açıkçası kafam hala karışık.

Henüz atlatabilmiş değilim canım 5 ay geçti üzerinden hiç denemedim hala benim rahimde perde vardı bide onun içinde geçen ay ameliyat oldum önümüzdeki ay tekrar kontrolüm var çok zor bir durum gerçekten sen ne zaman ameliyat oldun

Merhaba, betaniz kaçtı?
Benimde sırayla
19.11: 72
21.11: 190
23.11: 303
Ve bugünde 307 çıktı ( dış gebelik olabilir mi? Yarın tekrar vereceğim kan
Ben ilk öğrendiğimde betam 8000 di daha sonra 11.000 e çıktı kese görünmeyince dıs gebelikten şüphelendi zaten hemen ikinci bir doktora gittim sol tüpümde gördü kürtaj oldum daha sonra iğne tedavisi denedik 7000 e kadar düştü kontrole gidemeden bir sabah aşırı sancıyla uyandım doktorum ildeydi ben ilçede oturuyorum hemen en yakın acile gitmemi söyledi sürekli bayılıyordum acile gittim iç kanama geçirdiğimi acil ameliyata alınmam gerektiğini söyledi kendi doktoruma bile gidemeden orda ameliyat olmak zorunda kaldım son anda yetişmişsin dedi doktor

Kimyasal nasıl bilmiyorum ama mutlaka doktora görün ihmal etme sakın Allah kalbine göre versin umarım sağlıklı gebeliktir hiç bir sorun yaşamazsın canım

BEN 12 KASIMDA OLDUM. ONDAN ÖNCE NİSANDA 3,5 AYLIK BEBEĞİMİN KALBİD DURDU. 5 TANE TÜP BEBEK 3 TANE KİMYASAL GEÇİRDİM. SONUNCUSU DOĞAL GEBELİK DIŞ GBELİK OLDU ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM ARTIK. EŞİME BİR EVLAT VEREMEDİM HAŞA ALLAH NASİP ETTİYSE OLUR AMA ÇOK YORULDUM. EŞİMDE ÇOK YORULDU AİLESİNİN TEK OĞLU TORUN BEKLİYOLAR AMA HER SEFERİNDE BİR SORUN ÇIKIYOR. KENDİMİ TOPARLAYIP ALDIĞIM KİLOLARI VERMEYE ÇALIŞICAM BİKAÇ AYA YİNE GEBELİK OLUR İNŞ. SANADA GEÇMİŞ OLSUN PERDEYİ İYİ ETMİŞSSİN ALDIRMAKLA BUNDAN SONRA SAĞLAM BAŞLARSIN YENİ GEBELİĞE. KAPALIMI OLDU PERDE AMELİYATI ?

BİRAZ GECİKEBİLİR BAZEN AMA İNŞALLAH DIŞ GEBELİK DEĞİLDİR OLSADA BU RAKAMLARDA İĞNEYLE SONLANDIRIRLAR AMELİYATA GEREK KALMAZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…