- 11 Aralık 2019
- 116
- 36
- 98
- 30
Evet canım kapalı ameliyat normal vajinal yoldan yapılıyor çok zorlanmadım onda çok şükür hallettim onuda inşallah dediğin gibi olur bende çok istiyorum hamile kalmayı bir bebeğim olması Allah sanada banada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah canımBEN 12 KASIMDA OLDUM. ONDAN ÖNCE NİSANDA 3,5 AYLIK BEBEĞİMİN KALBİD DURDU. 5 TANE TÜP BEBEK 3 TANE KİMYASAL GEÇİRDİM. SONUNCUSU DOĞAL GEBELİK DIŞ GBELİK OLDU ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM ARTIK. EŞİME BİR EVLAT VEREMEDİM HAŞA ALLAH NASİP ETTİYSE OLUR AMA ÇOK YORULDUM. EŞİMDE ÇOK YORULDU AİLESİNİN TEK OĞLU TORUN BEKLİYOLAR AMA HER SEFERİNDE BİR SORUN ÇIKIYOR. KENDİMİ TOPARLAYIP ALDIĞIM KİLOLARI VERMEYE ÇALIŞICAM BİKAÇ AYA YİNE GEBELİK OLUR İNŞ. SANADA GEÇMİŞ OLSUN PERDEYİ İYİ ETMİŞSSİN ALDIRMAKLA BUNDAN SONRA SAĞLAM BAŞLARSIN YENİ GEBELİĞE. KAPALIMI OLDU PERDE AMELİYATI ?
Doktor randevumu cuma akşamına güncelledim direkt iş cikisi gideceğim, ne olacağı belli olur artım canim hayırlısı artıkBİRAZ GECİKEBİLİR BAZEN AMA İNŞALLAH DIŞ GEBELİK DEĞİLDİR OLSADA BU RAKAMLARDA İĞNEYLE SONLANDIRIRLAR AMELİYATA GEREK KALMAZ.
Hiç bir şekilde bekletme bende dediğin gibi yaptım ve bebeklerimin kalplerinin durduğunu öğrendim kürtaj oldum. 2,5 aylıkkenMerhababa arkadaşlar 14 kasımda beta 47 idi 16 Kasım da 221 18 kasımda 585 Şuan 4+3 olması gerek doktora görünmedim kendim gidip değerlerime baktırdım kese ne zman görünür dış gebelik nasıl anlaşılır . Sağ karnımda ağrı var ayağa kalkınca hareket edince oluyor fakat bıçak sağlanır gibi değil nasıl anlıcam lütfen yardım edin
Bende pazartesi gittim 5 haftalık dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGittim şükür keseyi gördüm 5 haftalığız 2 hafta sonra kalp atışına gelirsin dedi
Bana da aynısını dedi iki kesem varmış tebrik ederim Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinBende pazartesi gittim 5 haftalık dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah ikiz olucak o zaman inşAllah sağlıkla kucağına al sende canımBana da aynısını dedi iki kesem varmış tebrik ederim Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
Merhaba ben dış gebelik geçirdim cok fazla kanamam ve ağrım olmuştuMerhababa arkadaşlar 14 kasımda beta 47 idi 16 Kasım da 221 18 kasımda 585 Şuan 4+3 olması gerek doktora görünmedim kendim gidip değerlerime baktırdım kese ne zman görünür dış gebelik nasıl anlaşılır . Sağ karnımda ağrı var ayağa kalkınca hareket edince oluyor fakat bıçak sağlanır gibi değil nasıl anlıcam lütfen yardım edin
Sevindim hafif geçmesine. Yakın zamanda güzel haberleri alacağız inşallahEvet canım kapalı ameliyat normal vajinal yoldan yapılıyor çok zorlanmadım onda çok şükür hallettim onuda inşallah dediğin gibi olur bende çok istiyorum hamile kalmayı bir bebeğim olması Allah sanada banada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah canım
Hayırlısı olsun inşallah kimyasal olarak biterde yeni umutlara yelken acarsinDoktor randevumu cuma akşamına güncelledim direkt iş cikisi gideceğim, ne olacağı belli olur artım canim hayırlısı artık
Merhaba hamileliğinizi kaçıncı hafta fark ettinizMerhaba bende dış gebelik geçirdim gerçekten hiç hafife alınacak bişe değil seni korkutmak istemem ama benimde kasığımda o şekilde ağrı vardı ve hiç kanamam olmadı doktor kontrolünde olduğum halde tüpüm patladı ve son anda hastaneye yetiştirildim ölümden döndüm sol tüpüm alındı hiç hafife alınacak bişe değil yani doktor kontrolünde ol lütfen ben evde test yapıp öğrenmiştim ve ertesi gün doktora gittim ama yine hemen anlaşılmadı dış gebelik olduğu umarım normal gebeliktir psikolojik olarak çok zor bir süreç
Muhtemelen 5 haftalık falandı ben adetime 1 hafta vardı erken öğrendim biraz erken gebelik testi yapmıştım belirtilerin vardıMerhaba hamileliğinizi kaçıncı hafta fark ettiniz
Amin canım inşallah o kadar içten istiyorum ki hem kendim hemde isteyen herkez içinSevindim hafif geçmesine. Yakın zamanda güzel haberleri alacağız inşallah
BENDE DELİ GİBİ İSTİYORUM OLMADIKÇA DAHADA HIRSLANIYORUM. 18 GÜN OLDU DAHA AMELİYAT OLALI BİR DAHA HEMEN HAMİLE KALIP O ACIMI DİNDİRMEK İSTİYORUM BİKAÇ AY BEKLEMEYE BİLE TAHAMMÜLÜM YOK. ÇOK ZORLU BİR YOL OLDU ÇOK ÜZÜLÜYORUM NEDEN NEDEN DİYE AMA HER YIKILIŞTA ELDEN BİŞEY GELMİYOR. ALLAHIM BİZİDE GÖR DUY LÜTFEN.Amin canım inşallah o kadar içten istiyorum ki hem kendim hemde isteyen herkez için
Amin canım aminn Allah gönlüne göre versin hepimize nasip etsin inşallahBENDE DELİ GİBİ İSTİYORUM OLMADIKÇA DAHADA HIRSLANIYORUM. 18 GÜN OLDU DAHA AMELİYAT OLALI BİR DAHA HEMEN HAMİLE KALIP O ACIMI DİNDİRMEK İSTİYORUM BİKAÇ AY BEKLEMEYE BİLE TAHAMMÜLÜM YOK. ÇOK ZORLU BİR YOL OLDU ÇOK ÜZÜLÜYORUM NEDEN NEDEN DİYE AMA HER YIKILIŞTA ELDEN BİŞEY GELMİYOR. ALLAHIM BİZİDE GÖR DUY LÜTFEN.
Kimyasala döndü şükür canım diş gebelik değil. Değerim dün 14,99 düşmüş. 2 defa üst üste yaşadığım için doktor genetik teste yönlendirdi. Bakalım artık doktor kontrolünde ilerleyeceğinHayırlısı olsun inşallah kimyasal olarak biterde yeni umutlara yelken acarsin
Cok sevindim. Sağlıklı olmadığı için gelişmiyor çoğunlukla. Pıhtılaşma testi önemli onda belki biseyler çıkar. Beslenme düzenine dikkat et stresten uzak durmaya çalış kendini toparla inşallah yeniden saglikli bir hamilelik olacak allahin izniyle. Bu devirde stres çok fazla insanlar bencil kendi hayatımıza kendimize çok iyi bakmamız lazimki bebisimizede iyi bakalım.Kimyasala döndü şükür canım diş gebelik değil. Değerim dün 14,99 düşmüş. 2 defa üst üste yaşadığım için doktor genetik teste yönlendirdi. Bakalım artık doktor kontrolünde ilerleyeceğin
Haklısın canım su an düşündüm de iki hamileliğimde de aşırı stres yaptım. Bu hamileliğimde şansa yeni ise başlamıştım ve o biraz ben de strese sebep oldu. Ama bundan sonra gerçekten daha farklı olacak her şey. Hepimiz için olsun umarım en kısa zamanda sağlıklı bebislere kavuşuruzCok sevindim. Sağlıklı olmadığı için gelişmiyor çoğunlukla. Pıhtılaşma testi önemli onda belki biseyler çıkar. Beslenme düzenine dikkat et stresten uzak durmaya çalış kendini toparla inşallah yeniden saglikli bir hamilelik olacak allahin izniyle. Bu devirde stres çok fazla insanlar bencil kendi hayatımıza kendimize çok iyi bakmamız lazimki bebisimizede iyi bakalım.
Stres çok önemli. Bundan sonrası güzel olsun inşallah hepimiz için. 2024 bizim yılımız olacak insallahHaklısın canım su an düşündüm de iki hamileliğimde de aşırı stres yaptım. Bu hamileliğimde şansa yeni ise başlamıştım ve o biraz ben de strese sebep oldu. Ama bundan sonra gerçekten daha farklı olacak her şey. Hepimiz için olsun umarım en kısa zamanda sağlıklı bebislere kavuşuruz
En az 6 ay yoksa olacak hamilelikte anomali riski yüksekmiş.Selam kızlar bende dış gebelik geçirdim 3 hafta önce kanamam bitti.. daha regl olmadım doktora kontrole bu hafta gidicem kaç ay korunmam gerektiğini vs bilmiyorum 2 doz mtx oldum bilgisi olan var mı ? Allah kimseye yaşatmasın bu durumu çokkk zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?