Arkadaşlar dış gebelikten çok korkuyorum bana yardımcı olur musunuz

Evet canım kapalı ameliyat normal vajinal yoldan yapılıyor çok zorlanmadım onda çok şükür hallettim onuda inşallah dediğin gibi olur bende çok istiyorum hamile kalmayı bir bebeğim olması Allah sanada banada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah canım

Hiç bir şekilde bekletme bende dediğin gibi yaptım ve bebeklerimin kalplerinin durduğunu öğrendim kürtaj oldum. 2,5 aylıkken
böyle bir şeyi nasıl ertelersin Allah korusun seni zehirler

Merhaba ben dış gebelik geçirdim cok fazla kanamam ve ağrım olmuştu

Sevindim hafif geçmesine. Yakın zamanda güzel haberleri alacağız inşallah

Merhaba hamileliğinizi kaçıncı hafta fark ettiniz

Amin canım inşallah o kadar içten istiyorum ki hem kendim hemde isteyen herkez için
BENDE DELİ GİBİ İSTİYORUM OLMADIKÇA DAHADA HIRSLANIYORUM. 18 GÜN OLDU DAHA AMELİYAT OLALI BİR DAHA HEMEN HAMİLE KALIP O ACIMI DİNDİRMEK İSTİYORUM BİKAÇ AY BEKLEMEYE BİLE TAHAMMÜLÜM YOK. ÇOK ZORLU BİR YOL OLDU ÇOK ÜZÜLÜYORUM NEDEN NEDEN DİYE AMA HER YIKILIŞTA ELDEN BİŞEY GELMİYOR. ALLAHIM BİZİDE GÖR DUY LÜTFEN.

Amin canım aminn Allah gönlüne göre versin hepimize nasip etsin inşallah ama beklemek zorundasın sabır çok önemli bu süreçte bak ben 5 aydır sabrediyorum sonumuz güzel olur inşallah

Cok sevindim. Sağlıklı olmadığı için gelişmiyor çoğunlukla. Pıhtılaşma testi önemli onda belki biseyler çıkar. Beslenme düzenine dikkat et stresten uzak durmaya çalış kendini toparla inşallah yeniden saglikli bir hamilelik olacak allahin izniyle. Bu devirde stres çok fazla insanlar bencil kendi hayatımıza kendimize çok iyi bakmamız lazimki bebisimizede iyi bakalım.

Haklısın canım su an düşündüm de iki hamileliğimde de aşırı stres yaptım. Bu hamileliğimde şansa yeni ise başlamıştım ve o biraz ben de strese sebep oldu. Ama bundan sonra gerçekten daha farklı olacak her şey. Hepimiz için olsun umarım en kısa zamanda sağlıklı bebislere kavuşuruz

Stres çok önemli. Bundan sonrası güzel olsun inşallah hepimiz için. 2024 bizim yılımız olacak insallah

Selam kızlar bende dış gebelik geçirdim 3 hafta önce kanamam bitti.. daha regl olmadım doktora kontrole bu hafta gidicem kaç ay korunmam gerektiğini vs bilmiyorum 2 doz mtx oldum bilgisi olan var mı ? Allah kimseye yaşatmasın bu durumu çokkk zor

En az 6 ay yoksa olacak hamilelikte anomali riski yüksekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…