- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Beraber spora başlayalım boğazımızı tutalımThemis moralimi bozma ne olur. Anoreksiya olur ölur vicdan azabin olurum gece uyutmam seni
KabulBeraber spora başlayalım boğazımızı tutalım
bak bende kiloluyum diyorum sana tek sen değilsin ki moralin bozulmasın
çok değil be bi 3 kilo versen tamamdırEtmeeee. Su yuregime azicik su serp
Diyetteyim olmedim yikilmadim sapasaglam ayakta tum manupulasyonlara ragmen karsinizdayim. Ve sen nefis bi insansin seksidrgilimbençok değil be bi 3 kilo versen tamamdır
Arkadaslar burda bana moral verin. Moral verin. Bi kutu cekme helvayi gommusum zaten.Kırılman çok normal ama malesef kilo takıntısı olan erkekler var benim eşimde bunlardan biri kendisi 120 kilo göbek almış başını gidiyor ama ben alsam hemen söylenir heralde başıma hiç gelmedi çünkü ben istesemde kilo alamıyorum aileden ırsi iskeletor ailesi anne tarafım annemde 40 kilodur 3 çocuk doğurmasına rağmen benim eşimin takıntısını benden önceki sevgilisinden bahsederken anlamıştım kız en az eşim kadar varmış kilo konusunda ve bazen çok zayıfladığım olur hayıflanırım eşimde iyi böyle gayet iyi der sürekli senin çok kilon yok çok az dikkat etsen gayet fit olursun akşam7 den sonra bişey yememeye çalış yürüyüş yapmaya çalış çok bir fazlan yok zaten hemen toparlanırsın
Degil ya oyle degil. Ben uslubundan kaynskli uzulmedim farkinda olamadigima icerlendim.küstah ukal ve bencıl bir adam derim,ama bunu şaka ortamında konu gelmişken söylemiş ise normal,durup dururken ıse sırf bozmak için gıcıklığına söylenmiş birşey,bende eski erkek arkadaşıma derdim,ama konu gelınce kırmdan sağlığın için derdim
sakın yapmaArkadaslar kastamonu cekme helva bana goz kirpiyo sugan. Delirmek uzereyim.
Ama yikilmadim ayaktayim
Yikilmadim
yikildim.
Bi kilo cekme helvadan daha tatlisin. Gel cay demleyeyimde su baldan ekmek kadayifindan tatli kunefeden lezzetli sohbetinle yakacagim kaloriler uzerine hasbihal edelimsakın yapma
bak sakııınn
o sana göz kırpan kilolar bıngıl bıngıl yağlar kaloriler... uyarıyorum seni
Arkadaslar burda bana moral verin. Moral verin. Bi kutu cekme helvayi gommusum zaten.
Burdada aneeannem bazlama yapmis getir su fistik ezmesini de...valla sen benim ne yediğimi görsen şuanyerfıstığı ezmesi hergün bir kavanoz yiyorum bol bol da kaşınıyorum ama vazgeçemiyorum şu meretten
Bi kilo cekme helvadan daha tatlisin. Gel cay demleyeyimde su baldan ekmek kadayifindan tatli kunefeden lezzetli sohbetinle yakacagim kaloriler uzerine hasbihal edelim
Hanimlar hepinize selamlar.
1 yildir nisanliyim 2 yilda flort. Nisanlimi cok seviyorum. Onun sevgisinide hissederim. Yalniz bugun konustugumuzda bana kilo almissin dedi. Kac kilosun diye sordu 66 dedim. Ooo 6 kilo fazlaligimiz var dedi. 40 yasina kadar kilo istemiyorum lelaaa dedi. Ben 1.70 boyundayim. Sizcede cok mu kilom var. Icten ice uzuldum. Aynanin karsisina gecip kendimi izliyorum. Bogazimdan lokma gecmiyor
Tirtikladim bi kutu goturmedim de nefsimi korlemek icin sutle iki dilim loplettim.
yedin mi doğru söyle
Sakin ol sampiyon.40 yasına kadar kılo almamı dedı....bebek olurda kılo alırsan nolacakmışşşşş baska bırınımı bulacakmışşşşş
yerınde olsam sevgısını ve evlılık kararımı yenıden dusunurdum
bu erkeklere bu rahatlıgı bu densızlığı vermemek lazım...hadsız terbıyesız
Af buyur kendisi çok mu fitt? Kas falan yapıyor mu? Baklava falan :) bu nedir ya mankenlik ajans seçmesine mi sokacakmış seni kuşumHanimlar hepinize selamlar.
1 yildir nisanliyim 2 yilda flort. Nisanlimi cok seviyorum. Onun sevgisinide hissederim. Yalniz bugun konustugumuzda bana kilo almissin dedi. Kac kilosun diye sordu 66 dedim. Ooo 6 kilo fazlaligimiz var dedi. 40 yasina kadar kilo istemiyorum lelaaa dedi. Ben 1.70 boyundayim. Sizcede cok mu kilom var. Icten ice uzuldum. Aynanin karsisina gecip kendimi izliyorum. Bogazimdan lokma gecmiyor
Af buyur kendisi çok mu fitt? Kas falan yapıyor mu? Baklava falan :) bu nedir ya mankenlik ajans seçmesine mi sokacakmış seni
Kendisi zayif. Aslinda hakli. Nisanlima laf yok kizlar