Arkadaslar cok mu sahiden?

Arkadaslar kastamonu cekme helva bana goz kirpiyo sugan. Delirmek uzereyim.

Ama yikilmadim ayaktayim
Yikilmadim
yikildim.

küstah ukal ve bencıl bir adam derim,ama bunu şaka ortamında konu gelmişken söylemiş ise normal,durup dururken ıse sırf bozmak için gıcıklığına söylenmiş birşey,bende eski erkek arkadaşıma derdim,ama konu gelınce kırmdan sağlığın için derdim

Kırılman çok normal ama malesef kilo takıntısı olan erkekler var benim eşimde bunlardan biri kendisi 120 kilo göbek almış başını gidiyor ama ben alsam hemen söylenir heralde başıma hiç gelmedi çünkü ben istesemde kilo alamıyorum aileden ırsi iskeletor ailesi anne tarafım annemde 40 kilodur 3 çocuk doğurmasına rağmen benim eşimin takıntısını benden önceki sevgilisinden bahsederken anlamıştım kız en az eşim kadar varmış kilo konusunda ve bazen çok zayıfladığım olur hayıflanırım eşimde iyi böyle gayet iyi der sürekli senin çok kilon yok çok az dikkat etsen gayet fit olursun akşam7 den sonra bişey yememeye çalış yürüyüş yapmaya çalış çok bir fazlan yok zaten hemen toparlanırsın

Arkadaslar burda bana moral verin. Moral verin. Bi kutu cekme helvayi gommusum zaten.

Degil ya oyle degil. Ben uslubundan kaynskli uzulmedim farkinda olamadigima icerlendim.

sakın yapma
bak sakııınn
o sana göz kırpan kilolar bıngıl bıngıl yağlar kaloriler... uyarıyorum seni
Bi kilo cekme helvadan daha tatlisin. Gel cay demleyeyimde su baldan ekmek kadayifindan tatli kunefeden lezzetli sohbetinle yakacagim kaloriler uzerine hasbihal edelim

Arkadaslar burda bana moral verin. Moral verin. Bi kutu cekme helvayi gommusum zaten.

valla sen benim ne yediğimi görsen şuan yerfıstığı ezmesi hergün bir kavanoz yiyorum bol bol da kaşınıyorum ama vazgeçemiyorum şu meretten

valla sen benim ne yediğimi görsen şuan yerfıstığı ezmesi hergün bir kavanoz yiyorum bol bol da kaşınıyorum ama vazgeçemiyorum şu meretten
Burdada aneeannem bazlama yapmis getir su fistik ezmesini de...

Ya kizlar bi dk ya diyet psikolojisiyle daha cok yemek yiyorum suan ben

40 yasına kadar kılo almamı dedı....bebek olurda kılo alırsan nolacakmışşşşş baska bırınımı bulacakmışşşşş
yerınde olsam sevgısını ve evlılık kararımı yenıden dusunurdum
bu erkeklere bu rahatlıgı bu densızlığı vermemek lazım...hadsız terbıyesız

Sakin ol sampiyon.

Af buyur kendisi çok mu fitt? Kas falan yapıyor mu? Baklava falan :) bu nedir ya mankenlik ajans seçmesine mi sokacakmış seni kuşum

sen kendine bak deseydin
kiloma laf söyleyecek adam daha anasının karnından çıkmadı benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…