- 4 Haziran 2015
- 156
- 118
- 31
Sakin ol sampiyon.sen kendine bak deseydin
kiloma laf söyleyecek adam daha anasının karnından çıkmadı benim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin ol sampiyon.sen kendine bak deseydin
kiloma laf söyleyecek adam daha anasının karnından çıkmadı benim için
Sakin ol sampiyon.
Nefis bi insansin elif. Katiliyorum sanaBence açıkça söylemiş nişanlın bunda bir problem yok aksine mutlu olmalısın ki bundan rahatsız olduğunu şakacı bir dille de söylemiş. Aynanın karşısına geçip üzülme bence hiç, yediklerine dikkat et.
Nefis bi insansin elif. Katiliyorum sana
40 bedenim canimbiraz vermen gerekli canım.
kaç bedensin?
Aynı boydayız, nasıl durduğunu tahmin edebiliyorum. Adam demese de sen de farkındasın fazlalığının. Tavrında bir ukalalık sezmediysen üzülecek bir durum yok. Ben de birlikte olacağım kişide kilo istemem, dile getirmekten de çekinmem. Bir hastalığı yoksa azıcık dikkat, biraz kendine özen hepsi bu. Fazla kilo herkesi olduğundan daha yaşlı gösteriyor.Hanimlar hepinize selamlar.
1 yildir nisanliyim 2 yilda flort. Nisanlimi cok seviyorum. Onun sevgisinide hissederim. Yalniz bugun konustugumuzda bana kilo almissin dedi. Kac kilosun diye sordu 66 dedim. Ooo 6 kilo fazlaligimiz var dedi. 40 yasina kadar kilo istemiyorum lelaaa dedi. Ben 1.70 boyundayim. Sizcede cok mu kilom var. Icten ice uzuldum. Aynanin karsisina gecip kendimi izliyorum. Bogazimdan lokma gecmiyor
Ya ben bunca zaman ortalikta cenefir lopez gibi hissediyordum. Sokum sok sok sokAynı boydayız, nasıl durduğunu tahmin edebiliyorum. Adam demese de sen de farkındasın fazlalığının. Tavrında bir ukalalık sezmediysen üzülecek bir durum yok. Ben de birlikte olacağım kişide kilo istemem, dile getirmekten de çekinmem. Bir hastalığı yoksa azıcık dikkat, biraz kendine özen hepsi bu. Fazla kilo herkesi olduğundan daha yaşlı gösteriyor.
ha ha, çok şekersin, cidden.Ya ben bunca zaman ortalikta cenefir lopez gibi hissediyordum. Sokum sok sok sok
Hanimlar hepinize selamlar.
1 yildir nisanliyim 2 yilda flort. Nisanlimi cok seviyorum. Onun sevgisinide hissederim. Yalniz bugun konustugumuzda bana kilo almissin dedi. Kac kilosun diye sordu 66 dedim. Ooo 6 kilo fazlaligimiz var dedi. 40 yasina kadar kilo istemiyorum lelaaa dedi. Ben 1.70 boyundayim. Sizcede cok mu kilom var. Icten ice uzuldum. Aynanin karsisina gecip kendimi izliyorum. Bogazimdan lokma gecmiyor
Nefis bi insansin marry harry. Allaha sukur nisanlim boyle bi egoizim icine girmez. O sadece boyle dusundugu icin boyle soyledi. Ozguvensizligimi yakalayip onun ustunden egosunu tatmin edecek bi adam olmadi hic bir zaman.canım benim hiçte kilolu değilsin. hadi diyelim benim gibi fazlasın. mesela ben 1.73 boy 70 kilodayim. Benim nişanlım da sağlık bilmem ne diye laf söylüyodu sonra kısa bir ayrılıkta bana ben balık etli bayanları sevmem sen de onu bile sevdim diye lutufta bulunda allah razı olsun :) öyle mi ben de 1.90 boy olmayan erkekler asla diyodum sen de onu bile sevdim dedim hönk kaldı . yapma allah aşkına sen kendini onun yanındayken çok güzelim havalarına sokucaksın. vallahi az bi kendine güvensizliğini yakalarsa vay haline durmadan eleştirir.
şayet yine kilo konusu açarsa yooo kilom çok iyi maşallah ne giysem şak diye oluyo de geç :)