Arkadaslar cok mu sahiden?

Bence açıkça söylemiş nişanlın bunda bir problem yok aksine mutlu olmalısın ki bundan rahatsız olduğunu şakacı bir dille de söylemiş. Aynanın karşısına geçip üzülme bence hiç, yediklerine dikkat et.

Bence açıkça söylemiş nişanlın bunda bir problem yok aksine mutlu olmalısın ki bundan rahatsız olduğunu şakacı bir dille de söylemiş. Aynanın karşısına geçip üzülme bence hiç, yediklerine dikkat et.
Nefis bi insansin elif. Katiliyorum sana:KK51:

Kizlar nisanlumun aleyhinde konisanun topiguga sikarum.:KK20:

İnsanın sevdikleri şaka yollu eleştirse de bozuluyor.
Diğerleri ne dese de umurunda olmuyor.
Çok değil ama fazlan var. 6 kilo ver bakalım önce, bir de spor yap sıkılaş. Sonra devam edip etmeyeceğine karar verirsin.
Ben mesela 14-15 kilo verdim ama 3-4 kilo daha veresim var. Boyum 1.72
Zayıfladıkça daha da azimli oluyor insan.
Nişanlının söylediğinde bir şey yok bence. Birileri bizi uyarmadıkça abartıyoruz :KK14:

Hanimlar hepinize selamlar.
1 yildir nisanliyim 2 yilda flort. Nisanlimi cok seviyorum. Onun sevgisinide hissederim. Yalniz bugun konustugumuzda bana kilo almissin dedi. Kac kilosun diye sordu 66 dedim. Ooo 6 kilo fazlaligimiz var dedi. 40 yasina kadar kilo istemiyorum lelaaa dedi. Ben 1.70 boyundayim. Sizcede cok mu kilom var. Icten ice uzuldum. Aynanin karsisina gecip kendimi izliyorum. Bogazimdan lokma gecmiyor:KK14:
Aynı boydayız, nasıl durduğunu tahmin edebiliyorum. Adam demese de sen de farkındasın fazlalığının. Tavrında bir ukalalık sezmediysen üzülecek bir durum yok. Ben de birlikte olacağım kişide kilo istemem, dile getirmekten de çekinmem. Bir hastalığı yoksa azıcık dikkat, biraz kendine özen hepsi bu. Fazla kilo herkesi olduğundan daha yaşlı gösteriyor.

Aynı boydayız, nasıl durduğunu tahmin edebiliyorum. Adam demese de sen de farkındasın fazlalığının. Tavrında bir ukalalık sezmediysen üzülecek bir durum yok. Ben de birlikte olacağım kişide kilo istemem, dile getirmekten de çekinmem. Bir hastalığı yoksa azıcık dikkat, biraz kendine özen hepsi bu. Fazla kilo herkesi olduğundan daha yaşlı gösteriyor.
Ya ben bunca zaman ortalikta cenefir lopez gibi hissediyordum. Sokum sok sok sok:KK34:

Ya ben bunca zaman ortalikta cenefir lopez gibi hissediyordum. Sokum sok sok sok:KK34:
ha ha, çok şekersin, cidden. :KK24:

Olabilir valla, belki kemiklerin kalındır. 66 ile fit durabilirsin. Kendini sen görüyorsun aynada.

ben 50 den 76 ya kadar her kiloyu görmüş bir insanım...benim idealim 56 mesela. O yüzden öyle dedim.

60 'a kadar aynı kıyafetleri giyebiliyorum. 65'e kadar balık etli bir hanım, fazlasıı kurtamıyor beni :KK70:

Ama her kilo her insanda aynı durmuyor... Dediğim gibi sizin kemik ağırlığınız fazla ise yağınız yoktur, gayette JLo'ya rakip olabilirsiniz. Bir de göğüsler büyük ise, bu bir tık daha kilolu izlenimi uyandırıyor.

Amaan , adam çok mu fit hakkaten. Sen de iste bacım, ben de baklava severim haberin olsun de. :KK31:

ben 50 den 76 ya kadar her kiloyu görmüş bir insanım...benim idealim 56 mesela. O yüzden öyle dedim.

Derken yillardir kayip kardesini bulmus hissine kapildim. Amaaaan ben balik etliyim ya. Tamam bi cenefir degilim ama benim ya lelayim. Butun bunlar dis mihraklarin urunu. Bizi boyle boyle yok etmeye calisiyorlar. 0 beden kadin mi olur ya. :KK53:

Hanimlar hepinize selamlar.
1 yildir nisanliyim 2 yilda flort. Nisanlimi cok seviyorum. Onun sevgisinide hissederim. Yalniz bugun konustugumuzda bana kilo almissin dedi. Kac kilosun diye sordu 66 dedim. Ooo 6 kilo fazlaligimiz var dedi. 40 yasina kadar kilo istemiyorum lelaaa dedi. Ben 1.70 boyundayim. Sizcede cok mu kilom var. Icten ice uzuldum. Aynanin karsisina gecip kendimi izliyorum. Bogazimdan lokma gecmiyor:KK14:

canım benim hiçte kilolu değilsin. hadi diyelim benim gibi fazlasın. mesela ben 1.73 boy 70 kilodayim. Benim nişanlım da sağlık bilmem ne diye laf söylüyodu sonra kısa bir ayrılıkta bana ben balık etli bayanları sevmem sen de onu bile sevdim diye lutufta bulunda allah razı olsun :) öyle mi ben de 1.90 boy olmayan erkekler asla diyodum sen de onu bile sevdim dedim hönk kaldı . yapma allah aşkına sen kendini onun yanındayken çok güzelim havalarına sokucaksın. vallahi az bi kendine güvensizliğini yakalarsa vay haline durmadan eleştirir.
şayet yine kilo konusu açarsa yooo kilom çok iyi maşallah ne giysem şak diye oluyo de geç :)

bence dikkat etmen için söylemiştir
yani daha çoluk çocuk yokken fazla gibi biraz canım :)

canım benim hiçte kilolu değilsin. hadi diyelim benim gibi fazlasın. mesela ben 1.73 boy 70 kilodayim. Benim nişanlım da sağlık bilmem ne diye laf söylüyodu sonra kısa bir ayrılıkta bana ben balık etli bayanları sevmem sen de onu bile sevdim diye lutufta bulunda allah razı olsun :) öyle mi ben de 1.90 boy olmayan erkekler asla diyodum sen de onu bile sevdim dedim hönk kaldı . yapma allah aşkına sen kendini onun yanındayken çok güzelim havalarına sokucaksın. vallahi az bi kendine güvensizliğini yakalarsa vay haline durmadan eleştirir.
şayet yine kilo konusu açarsa yooo kilom çok iyi maşallah ne giysem şak diye oluyo de geç :)
Nefis bi insansin marry harry. Allaha sukur nisanlim boyle bi egoizim icine girmez. O sadece boyle dusundugu icin boyle soyledi. Ozguvensizligimi yakalayip onun ustunden egosunu tatmin edecek bi adam olmadi hic bir zaman.
Yahu bi ara hani 'kadin ele gelecekti. Biz kemik sevmeyiz" di. Cok uzuluyorum kendime Marryharry. Niye bu dunya duzeni boyle cobucak degisiveriyo. Eski moda dergilerindeki cogu hatun balik etli. Ya yeter artik ya.:KK14:

X