- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
Cok tesekkur ederim canim su garip gonlume birazcik su sen serptin peki Nasil degisti?
Nefis bi insansin asena biliyorsun degilmi.daha fazla iltifat etmeye başladı ve beğendiğini bakışlarından hissediyordum bende kendimi iyi hissediyorum . daha önce dar giysem kısa giysem bacakların kalın çok kısa etek giyme falan derdi ya da biraz bol giyin falan derdi çok karışırdı şimdi tam tersi o kıskanç adam gitti ne giysem iltifat üstüne iltifat . bence alınma canım sağlığın açısından dikkat etmen açısından sadece uyarmış seni belki de şaka yaptı çünkü erkekler bizim gibi değil yüzeysel düşünür pat diye söyler şimdiye unutmuştur bu söylediğini hatta söylesen hatırlamaz yani
Cok tatli sekilde uyarmis ne var ki bunda? Ben de kilo sevmiyorum uyariyorum da sevdiklerimi sagliklarini dusunuyorum.. Ayrica surekli gormek zorundaysam gorselligi de etkiliyor beni.. Hos olmayan bi goruntuye katlanmak kim ister ki?Hanimlar hepinize selamlar.
1 yildir nisanliyim 2 yilda flort. Nisanlimi cok seviyorum. Onun sevgisinide hissederim. Yalniz bugun konustugumuzda bana kilo almissin dedi. Kac kilosun diye sordu 66 dedim. Ooo 6 kilo fazlaligimiz var dedi. 40 yasina kadar kilo istemiyorum lelaaa dedi. Ben 1.70 boyundayim. Sizcede cok mu kilom var. Icten ice uzuldum. Aynanin karsisina gecip kendimi izliyorum. Bogazimdan lokma gecmiyor
O saatten sonra torun torba severiz artik ne diyim ki sana simdi40 yaşına kadar kilo istemiyorum lafına takıldım, 40 dan sonra kilo alabilirsin yani ne düşündüdebunu dedi acaba insan 40 ından sonra da zayıf kalmalı
Hadi yaaaa. O kadar mi diyorsun. Sugan agzima lokma atasim gelmiyor. Ya kizlar ben onceden kendimi normal gorurdumBoyun ortalamaya göre uzun ve bu bir avantaj ama kilon ile bunu yok ediyorsun. Maalesef ben bu konularda çok direkt bir insanım ve bu kilo meselelerinden ötürü bu forumda bana çok kızarlar...
Diyeceğim o ki zayıfla, ama öyle 6 kg falan değil bence şöyle 10 ay gibi bir sürede yavaş yavaş 55 e kadar in, boyunun avantajını yaşa ve bunu kendin için yap.
Etrafın zayıflıktan öleceksin sözlerine de aldırış etme tabii zayıfladıktan sonra, 15 fark ile zayıf değil normal olunur zira.
Hayır canım o kadar değil, ama bu kadar olursa taş gibi olursun diyorum, boyun avantaj bunu kullan diyorum.O saatten sonra torun torba severiz artik ne diyim ki sana simdi
Hadi yaaaa. O kadar mi diyorsun. Sugan agzima lokma atasim gelmiyor. Ya kizlar ben onceden kendimi normal gorurdum
Sen nefis bi insansin kilicbaligi. Biri ancak bu kadar guzel ikna edebilirdi ama gercek su ki dugunume 2 ay var. Onumuz malum ramazan. Ben ayda 5 kilo versem nasil olur sence. Oyle yapayim mi?Hayır canım o kadar değil, ama bu kadar olursa taş gibi olursun diyorum, boyun avantaj bunu kullan diyorum.
Dediğim gibi 10 ay zaman ver kendine, sağlıklı beslen, güzel beslen öyle ağzına lokma koymadan kısa sürede zayıflarsan kısa sürede misliyle alırsın ne gerek var? Böyle yavaşş yavaş, sevdiğin herşeyden yiyerek ayda 1 kg veremez misin, bence verirsin ve çok da güzel olur.
Sen nefis bi insansin kilicbaligi. Biri ancak bu kadar guzel ikna edebilirdi ama gercek su ki dugunume 2 ay var. Onumuz malum ramazan. Ben ayda 5 kilo versem nasil olur sence. Oyle yapayim mi?
Cok tesekkur ederim kilicbaligi sana soz onumuzdeki ay 2,5 kilo verdigimde sana haber edecegim.Şu an sahip olduğun kilo ayda 5 kg vermek için uygun bir kilo değil, eğer 100 kg+ olsaydın evet derdim ama halihazırda 5 kg seni zorlar, sağlıklı değil.
Eğer ille hızlı vereyim diyorsan o halde ayda 2.5 kg diyelim fakat daha üzeri olmasın lütfen, ne kadar ani kilo verirsen metabolizman o kadar yavaşlar ve kalan kiloları verme ihtimalin azalır, üstelik bıraktığın an ekstra kilo almak kaçınılmaz sondur.
Zaten düğün arifesindesin, insan ister istemez stress olur, buna bir de acaba zayıfladım mı vs stressini ekleme.
2 ay boyunca ayda 2.5 kg den toplam 5 kg verirsen, daha sonraki aylarda yine hedefin 1 kg olsun derim.
Bu arada hayırlı olsun, gelinliğinin çok yakışacağına da eminim.
Cok tesekkur ederim kilicbaligi sana soz onumuzdeki ay 2,5 kilo verdigimde sana haber edecegim.
Elbise giyince cok guzel yakisiyor bana. Belim ipince. Boyum da ideal. Elbiseyi guzel kaldiriyorum insaalah gelinligimide guzel tasiyabilirimama basenler dunyanin yari capi
Yardimlarin icin cok tesekkurler.
Elbise yakışıyor diyorsun ya, bundan 5-6 ay sonra bak birde o elbiselerin duruşuna hele o incecik beleCok tesekkur ederim kilicbaligi sana soz onumuzdeki ay 2,5 kilo verdigimde sana haber edecegim.
Elbise giyince cok guzel yakisiyor bana. Belim ipince. Boyum da ideal. Elbiseyi guzel kaldiriyorum insaalah gelinligimide guzel tasiyabilirim
Yardimlarin icin cok tesekkurler.
Aynen dediginiz gibi dusunuyorum. Nisanlim kirici degildi kirilmadim sadece normal goruyordum kendimi soke oldum hic kilolu oldugumun dahi farkinda degildim. Buna uzuldum. Ama yikilmadim diyetteyimkırıcı olmadan yorum yapılması sorun olmaz.daha sonra erkek benden uzaklaştı acaba kilo mu aldım.böyle bişey varsa neden benimle konuşmasın ki gibi delirmelerimiz oluyor.herşey konuşulmalı.alınmak gücenmek yok.altını çiziyorum kırııcı olmamak kaydıyla herşey...
Aynen canim. Diyetteyim yikilmadim oturuyorum. Aldim onlemimi hala diyetteyimbyikilmadim oturuyorumBenim boyum 1.72 bi donem 66 kilo olmustum o zaman annem kuzenlerim cok kilo almissin demislerdi. Gercekten kiyafetlerimi giyerken sorun yasiyordum. Bence 5 kilo verseniz cok rahat edersiniz. Kilo yapisinca gitmiyor resmen o halinize alisiyosunuz bu seferde. Nisanlinizin uslubu dogru olmayabilir ama disari cikinca goruyoruz nasil kilolu insanlar var sizi erkenden uyarmak istemis.
Themis moralimi bozma ne olur. Anoreksiya olur ölur vicdan azabin olurum gece uyutmam seniBiraz fazla bende o boydayım sürekli 54-56 kilo arasında gidip gelirken 59 olmuşum
dün bir tartıldım şok
hamilelik dışında 60 kgnun üzerine çıktığımı hiç hatırlamadığım için ürktüm
vermem lazım 4,5 kg şimdi