Arkadaslar cok aradayim isin icinden cikamiyorum siz olsaniz ne yapardiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet nasil anladin kiii
Bak çok gençsin ve muhtemelen okula falan gitmedin milletle rahat rahat düşüp kalkmayı Aydın olmak sanıyorsun ,cidden yazık yapma kendine bunu madem çalışıyorsun biraz kendine yatırım yap okul oku kitap oku. Sen evlensen ne olur adam 2 günde kapıya koyar seni bu cahillik ve bu edepsizlikle.. senin gibi birinden kaliteli olmasını beklemek hayal ama hiç değilse kaliteli insan taklidi yapamayı öğren tamam mi ablam

Şuna bir hakaret davası aç da o kişi ve mahkeme koridorları arasında mekik dokusun dursune
Dogrulari duymakla ilgisi yok sadece 27 yasina kadar babasiz buyuyup yurtlarda tek basina bir yerlere gelmis hic sevgi gormemis kucuk yasta calismaya mecbur kalip kardeslerine bakmis biri olarak sirf boyle dayanak ve yanima yalnizliktan bir destekcu aradigim icin beni bu sekilde kendi hayatiniza bakmadan yrgilayamazsiniz 2 tane kardesimj tek basima okuttum siz ne anlarsiniz yalnizliktan dilerim bir gun burada hepiniz benim yasadiklarimi yasarsiniz

Her seyi de ama binbir zorluklarla hem calisip hem 2 universte bittirdigim zamanlara laf etme

Ay gene mi arabeske bagladik. Demin her gece barda, eller havadaydi? Ben geliyorum acilarin kadinina baglaniyo konu. Sonra sen de ögle yemegi yiyeme sen de tek basina kal.

Ay gene mi arabeske bagladik. Demin her gece barda, eller havadaydi? Ben geliyorum acilarin kadinina baglaniyo konu. Sonra sen de ögle yemegi yiyeme sen de tek basina kal.
Tam olarak bundan bahsediyorum iste gercekten yazik burada bana yardimci olacaginiza ancak bu sekilde davranirsiniz cunku siz hic gercekten yalniz kalmamisiniz

Ne alaka ya NE ALAKA!?

Tam olarak bundan bahsediyorum iste gercekten yazik burada bana yardimci olacaginiza ancak bu sekilde davranirsiniz cunku siz hic gercekten yalniz kalmamisiniz
Ulqn tatile gider gelince ac kalirlar insallah sen de ac kal. Her gun biriyle takilirlar jnsallah sen de yalniz kal hdhdhdh Anam paralari birlikte mi gömdük. Gecelere birlikte mi aktik. Draminizi tek basiniza yasayin rica edicem hdhdhdh

Şuna bir hakaret davası aç da o kişi ve mahkeme koridorları arasında mekik dokusun dursun.
Değmez canım,bu tür ilişkilerde zaten en çok zararı kendine veriyor İş işten geçince pişman olur ama neye yarar.Aslinda hemcinsim adına üzülüyorum okumuş pırıl pırıl gençlerin daha güzel amaçlar ve ilişkiler içinde olmasını isterdim

Hiçbirini zerre sevmem. Hele bir Eşkiya Dünyaya bilmem ne diye bir dizi var, aynısı gibi.
İlk 97 bölüm iyiydi. Sonrasını ne sen sor ne ben söyliiim. Hele Memati'nin Gamze ile toksik ilişkisi offf kafanı sürtersin duvarlara.

Bak yaşadıklarını terapilerle çözüme kavuşturabilirsin saçma sapan kaotik ve karmik ilişkilerle hayatını daha karmaşık hale getiriyorsun. Kendi ayaklarının üstünde duruyorsun ne güzel hayatına düzgün bir ilişki ile devam ettirebilirsin sevildiğin ilişkiler de ama kesinlikle cinselliğe karşı değilim bende 20 küsür yaşlardayım ama insanların iyi kötü ayırmaya çalışırım.
Geçen gün bir haber okudum gencecik kızı öldürmüşler uyuşturucu partisi yaparken inşaatta yurtta kalıyormuş bu kızda. Sevgilisi kuzeni ile beraber olmasını istemiş midem alt üst oldu benim resmen.
Kız red etmiş ve ölmüş bak... Gerçekten sevgi arayışında olmalarını anlayabilirim ama doğru ilişkiyi bulmak zor olmasa gerek hani.
Atla deve değil bu. Gelir geçer ilişkiler de bulamazsın gördüğün gibi gram sevgi ve acıma duymadan iğrenç şeylerle bir kadın nasıl öldü erkekler böyle acımasızlar. Zaaflardan yararlanırlar. Lütfen aklını başına al.
Doğru dürüst tek bir sevgilin olsun ben takılayım dersen de hayat senin birşey diyemem ama sevilmezsin maalesef sadece gönül eğlencesi ve obje olarak kalırsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…