-
- Konu Sahibi Mematipolatalemdar
Bak çok gençsin ve muhtemelen okula falan gitmedin milletle rahat rahat düşüp kalkmayı Aydın olmak sanıyorsun ,cidden yazık yapma kendine bunu madem çalışıyorsun biraz kendine yatırım yap okul oku kitap oku. Sen evlensen ne olur adam 2 günde kapıya koyar seni bu cahillik ve bu edepsizlikle.. senin gibi birinden kaliteli olmasını beklemek hayal ama hiç değilse kaliteli insan taklidi yapamayı öğrenEvet nasil anladin kiii
Şuna bir hakaret davası aç da o kişi ve mahkeme koridorları arasında mekik dokusun dursune
Dogrulari duymakla ilgisi yok sadece 27 yasina kadar babasiz buyuyup yurtlarda tek basina bir yerlere gelmis hic sevgi gormemis kucuk yasta calismaya mecbur kalip kardeslerine bakmis biri olarak sirf boyle dayanak ve yanima yalnizliktan bir destekcu aradigim icin beni bu sekilde kendi hayatiniza bakmadan yrgilayamazsiniz 2 tane kardesimj tek basima okuttum siz ne anlarsiniz yalnizliktan dilerim bir gun burada hepiniz benim yasadiklarimi yasarsinizBöyle yorumlarla bence özgüvensiz tip ve erkek ilgisine muhtaç düşmüş bir kadın imajı veriyorsunuz yazık eleştirseler ne eleştirmeseler ne?Kaç yaşına gelmişsiniz daha kişiliğiniz oturmamış. Hayatınız boyunca hiçbir erkek size değer vermez malesef. Neyse alan memnun satan memnun
Ahlak bekçiliği yapan görmedim ben ama kuyruk acısı ile saldırmışsınız oradan oraya. Doğruları duymak acı veriyor galiba. İsterseniz en iyi vasıflar da olun üslup -karakter yerler de ezim ezim eziliyor.
Bana hakaret etmeniz kukişim de bile olmaz.Biraz kendinizi geliştirin ve sevin.
Her seyi de ama binbir zorluklarla hem calisip hem 2 universte bittirdigim zamanlara laf etmeBak çok gençsin ve muhtemelen okula falan gitmedin milletle rahat rahat düşüp kalkmayı Aydın olmak sanıyorsun ,cidden yazık yapma kendine bunu madem çalışıyorsun biraz kendine yatırım yap okul oku kitap oku. Sen evlensen ne olur adam 2 günde kapıya koyar seni bu cahillik ve bu edepsizlikle.. senin gibi birinden kaliteli olmasını beklemek hayal ama hiç değilse kaliteli insan taklidi yapamayı öğrentamam mi ablam
Siz hangi kitapları okuduysanız söyleyin de yanlışlıkla falan okumayalım.
DankeCok komiksiniz
Ay gene mi arabeske bagladik. Demin her gece barda, eller havadaydi? Ben geliyorum acilarin kadinina baglaniyo konu. Sonra sen de ögle yemegi yiyeme sen de tek basina kal.Dogrulari duymakla ilgisi yok sadece 27 yasina kadar babasiz buyuyup yurtlarda tek basina bir yerlere gelmis hic sevgi gormemis kucuk yasta calismaya mecbur kalip kardeslerine bakmis biri olarak sirf boyle dayanak ve yanima yalnizliktan bir destekcu aradigim icin beni bu sekilde kendi hayatiniza bakmadan yrgilayamazsiniz 2 tane kardesimj tek basima okuttum siz ne anlarsiniz yalnizliktan dilerim bir gun burada hepiniz benim yasadiklarimi yasarsiniz
Tabii docent doktor falan mesela o camialar cok sever. Ogretim uyeleri bayilir ozellikle.O değil de yüksek lisanslı hanımefendi, üyelik adı olarak neden Memati ve Polat Alemdar? Çok mu severdiniz diziyi?
Tam olarak bundan bahsediyorum iste gercekten yazik burada bana yardimci olacaginiza ancak bu sekilde davranirsiniz cunku siz hic gercekten yalniz kalmamisinizAy gene mi arabeske bagladik. Demin her gece barda, eller havadaydi? Ben geliyorum acilarin kadinina baglaniyo konu. Sonra sen de ögle yemegi yiyeme sen de tek basina kal.
Biz sevsek kro derler bi de ahhaahhshsO değil de yüksek lisanslı hanımefendi, üyelik adı olarak neden Memati ve Polat Alemdar? Çok mu severdiniz diziyi?
Allah Allah!Tabii docent doktor falan mesela o camialar cok sever. Ogretim uyeleri bayilir ozellikle.
Yuksek lisans yapanlar izleyemez mi ne yapmami isterdiniz acaba ders basligi miTabii docent doktor falan mesela o camialar cok sever. Ogretim uyeleri bayilir ozellikle.
Ne alaka ya NE ALAKA!?Dogrulari duymakla ilgisi yok sadece 27 yasina kadar babasiz buyuyup yurtlarda tek basina bir yerlere gelmis hic sevgi gormemis kucuk yasta calismaya mecbur kalip kardeslerine bakmis biri olarak sirf boyle dayanak ve yanima yalnizliktan bir destekcu aradigim icin beni bu sekilde kendi hayatiniza bakmadan yrgilayamazsiniz 2 tane kardesimj tek basima okuttum siz ne anlarsiniz yalnizliktan dilerim bir gun burada hepiniz benim yasadiklarimi yasarsiniz
Alakasi cok ama yorumlama yeteneginiz yok hanimefendi iyi geceler artik kendi hayatiniza bakinNe alaka ya NE ALAKA!?
Hiçbirini zerre sevmem. Hele bir Eşkiya Dünyaya bilmem ne diye bir dizi var, aynısı gibi.Biz sevsek kro derler bi de ahhaahhshs
Ulqn tatile gider gelince ac kalirlar insallah sen de ac kal. Her gun biriyle takilirlar jnsallah sen de yalniz kal hdhdhdh Anam paralari birlikte mi gömdük. Gecelere birlikte mi aktik. Draminizi tek basiniza yasayin rica edicem hdhdhdhTam olarak bundan bahsediyorum iste gercekten yazik burada bana yardimci olacaginiza ancak bu sekilde davranirsiniz cunku siz hic gercekten yalniz kalmamisiniz
Değmez canım,bu tür ilişkilerde zaten en çok zararı kendine veriyor İş işten geçince pişman olur ama neye yarar.Aslinda hemcinsim adına üzülüyorum okumuş pırıl pırıl gençlerin daha güzel amaçlar ve ilişkiler içinde olmasını isterdimŞuna bir hakaret davası aç da o kişi ve mahkeme koridorları arasında mekik dokusun dursun.
Sana diploma veren o iki üniversiteyi saygıyla selamlıyorum, sayın Memati Polat Alemdaryuksek lisans yapiyorum ve klavyede sizinle konusurken dikkat etmek zorunda degilim ve etmeyecem ayrica 2 universite mezunuyum muck senden cok daha iyi yazabilirim
İlk 97 bölüm iyiydi. Sonrasını ne sen sor ne ben söyliiim. Hele Memati'nin Gamze ile toksik ilişkisi offf kafanı sürtersin duvarlara.Hiçbirini zerre sevmem. Hele bir Eşkiya Dünyaya bilmem ne diye bir dizi var, aynısı gibi.
Dogrulari duymakla ilgisi yok sadece 27 yasina kadar babasiz buyuyup yurtlarda tek basina bir yerlere gelmis hic sevgi gormemis kucuk yasta calismaya mecbur kalip kardeslerine bakmis biri olarak sirf boyle dayanak ve yanima yalnizliktan bir destekcu aradigim icin beni bu sekilde kendi hayatiniza bakmadan yrgilayamazsiniz 2 tane kardesimj tek basima okuttum siz ne anlarsiniz yalnizliktan dilerim bir gun burada hepiniz benim yasadiklarimi yasarsiniz