- 31 Temmuz 2016
- 2
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Tipcisorunsali
Arkadaşlar sizlerden cok onemli bir karar için acil yardim istiyorum. Ben tip okuyorum, erkek arkadasim ise ftr 2.yi bitirdi ancak bu donem radikal bir karar alarak birakip yeniden hazirlanmak istedigini ve tip yada dis gibi hep hayalinde olan bir bölümü kazanmak icin en azindan denemek istedigini ve kararli oldugunu soyledi. Bu konuda elbette benden destek bekliyor fakat ben onu yanlis yonlendirmek istemiyorum. Onu cok seviyorum ve hayallerinin gozunde kalmasini istemiyorum en azindan denemeye deger gibi geliyor fakat kendi ellerimle riske atmak da istemiyorum. En dogru karari vermemize yardimci olun lütfen. O donemde siralamasi 70 000 lerdeydi sizce 2 yil sonra toparlama sansi var midir ??Eger hazirlanirsa cok ciddi bir caba gerekecek fakat
kararli olduguna gercekten inaniyorum. Sizlerin fikirlerini bekliyorum arkadaslar lütfen yorumlarinizi belirtin ve bize yardimci olun???? Cok onemli lutfen
kararli olduguna gercekten inaniyorum. Sizlerin fikirlerini bekliyorum arkadaslar lütfen yorumlarinizi belirtin ve bize yardimci olun???? Cok onemli lutfen