agustos72 Mucizem kızım 💕 Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2009 14.293 15.588 823 14 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tyur #21 Arrietty_ .!.: MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Sikayet kismina ne yazacagimi bulamadim..o yuzden etiketledim Genişletmek için tıkla... -kuzeyildizi- .!.: şikayet ederken bende bilemedim üfürkçü arıyor yazdım Genişletmek için tıkla... Bende büyü konusu yazdım
Arrietty_ .!.: MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Sikayet kismina ne yazacagimi bulamadim..o yuzden etiketledim Genişletmek için tıkla... -kuzeyildizi- .!.: şikayet ederken bende bilemedim üfürkçü arıyor yazdım Genişletmek için tıkla... Bende büyü konusu yazdım
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.225 216.077 1.223 52 15 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tyur #22 tyur .!.: Senin yüzünden hep bam yiyorum zaten Genişletmek için tıkla... Kimsenin yüzünden değil kurallara uymadığınız için banlanıyorsunuz. Diğer konunuzda da yazdığım gibi büyü vb içerikli konular yasaktır, büyü, muska, bağlama, soğutma, ısıtma vs için hoca aramak da yasaktır.
tyur .!.: Senin yüzünden hep bam yiyorum zaten Genişletmek için tıkla... Kimsenin yüzünden değil kurallara uymadığınız için banlanıyorsunuz. Diğer konunuzda da yazdığım gibi büyü vb içerikli konular yasaktır, büyü, muska, bağlama, soğutma, ısıtma vs için hoca aramak da yasaktır.