Arkadaşlar ailemle sorunlarım var. Annemle babam boşanıyordu babam annemi aldattığı için. Babamın kanser olduğunu öğrendik dava durdu. Babam baska sehirde kalıyor bende baska sehirde Üniversite okuyorum abim ve annemle birlikte kalıyorum. Ama beni o kadar sıkıyor bunaltıyorlarki özgüvenim yerin dibine girdi. insanlarla konuşmayı beceremez oldum asosyal oldum resmen. Hergün okula dershaneye veya dışarı her çıkışımda annem beni durdurup şöyle bi süzer ne giydim diye bakar. Tişört kot dışında bi şey giymiyorum zaten. öyle askılı veya şort kisa etek giysem falan öldürürler heralde. Bi ara kısa kol tişört giydirmiyodu uzun kolla gezdiriyodu beni yazın ortasında. E baş örtülü değilim herkes soruyo niye uzun kol giyiyosun bu havada diye. millet dalga geçmeye başladı benle. Biraz sabrettim ama en sonunda patladım artık kısa kol tişört giyiyorum. Çoğu zaman bisey demiyor Ancak şu kısa kol olup alt kısmı da kısa olanlar yine yasak. Koltuk altın görünüyormuş. Neyse buna da şükür dedim ama bazen en normal tişörtlerime de sarıyor. Bi gün giyiyorum ses etmiyor ertesi gün orası acık giyme diyor. Bi tane kot pantolon getirmiş dün. Insallah olur dedi şu taşlaşmış kotlar vae ya. onlardan. Diz altında küçük bir yırtığı var. Ona bisey olmaz gorunmuyo bile dedi. Ben şaşırdım sorun ederdi normalde hadi bakalm şükür dedim. Bugun deneme sınavına gidicem. Giyindim çıktım tam kapıdayım gel bakiyim ne giydin dedi yine. O pantolonu giydim ben de bana demesinmi çok dar o üstüne uzun bisey giy. Dar falan da değil normal kot işte bildiginiz. Anne daha dun giydim çok güzel oldu dedin noldu şimdi dedim dar işte zıpka gibi tayt gibi sen iyice zıvanadan çıktın bilmem ne dedi. Sınava geç kalıyorum farkındamısın benim iyiliğimi düşünmen bu mu güya kıyafetime bakıyosun sayende sınava hem geç hem de moralim bozuk gircem dedim akşam görüşcez söylicem abine dedi çıktım gittim evden. Çıldıracağım. oyle elbiseler askılı şort vs bırak bir kot pantolon bile olay oluyo kızlar deliricem artık. İstediğim gibi giyinemiyorum. İstediğim gibi gezemiyorum. Bi de diyo ki sınavdan sonra eve gel direkt Tuğçegile gitme. Tuğçe de okuldan arkadaslarımdan biri. Eskiden çok severdi ara ara tek tek sarıyor arkadaşlarıma ona sardı şimdi de. Ben onla ne zamandır görüşmüyorum hem onu nerden çıkardın ben onlara gitcem diye bişey mi dedim filan dedim. Neymiş bizle gezmek istememişler ben safmışım. Olay da şu yaklaşık 1 ay önce mezuniyet balom vardı. Balo için kuafor ayarladık 4 kisi ucret boluncek. Bu yüzden Tuğçe isimli o arkadasim ve diger iki arkadas hepimiz bulusup gidicez kuafore. O gün de ben elbisemi almaya gidecektim. Annem de gelmek istedi tamam dedim. Sonra da hep beraber gidebiliriz öyle diyolardı bizim kızlar birbirimize öneri veririz dediler onlarında anneleri gelcek dedim. demez olaydım sen onlarla yarışamazsın onların alcagı kıyafet seninkiyle bir mi biz onlarla boy ölçüşemeyiz bilmem ne. Ya ne alakasi var dedim bende hepimiz öğrenciyiz ve çoğunun durumu benden beter boyle seyleri takmaz onlar kaç yıllık arkadasım onlar beni parasız diyip hor görcek insanlar değiller onlar da ucuz bisey alcak zaten icin rahat olsun dedim yok dinlemiyo. Neyse carsiya gittik annem surat asıyo arkadasın annesi anladımı nedir ayrı gezelim isterseniz dedi olay bu. Ben safmışım benle gezmek istememiş o gün Tuğçe de ben onla hala arkadaşmışım bilmem ne. Ya dedim 1 ay geçmiş ustunden sabah sabah sınav oncesi nerden açtın sen bunu nerden aklına getirdin Allah aşkına düşündüğün seylere bak ya dedim. Benle gezmek zorundalar mı beraber gidelim derlerse giderim demezler se gitmem olur biter ne var bunda bu kadar büyütcek ya dedim. Yok anlatamıyorum ben çok safmışım hiçbişeyden haberim yokmuş bilmem ne. Ya ozgüven namına bi şey birakmadılar bende arkadaşlar. 6 senelik sevgilim dahi bana özgüvenin yok dedi resmen. Ve evet haklı da yok sağolsun annem ve abim sayesinde. Ya aile bu mu sizce? Cidden bıktım artık yapayalnız kalsam inanın sükretcem o kadar baskı uyguluyolar ki dayanamıyorum. Dershaneye gidiyorum çıkınca direkt eve gel bak diyo her seferinde. Sanki nereye gidiyosam. Yılda bi çıkar gezerim o. Ayrıca gezsem ne olacak sanki ya kötü biyere gitmedikten sonra. Zaten icmrm etmem bara falan yanaşmam en fazla bi kafeye alışveriş merkezine giderim o yani. O kadar daraldım ki anlatamam. Bide ben atanırsam senle gelcem diyo. Hayatı zindan etmese bana başımın üstünde yeri var ama oyle daraldım ki nerdeyse gelme istemiyorum dicem