Arkadaşlar bugün kızımın arkadaşıyla ilgili konu açmıştım lütfen acil yardım bekliyorum

Sabah gidip suç duyurusunda bulunduk

Evet gittik suç duyurusunda bulunduk

Onu cevapladı. Kızın kontürü olmayınca konu sahibinin kızını babasının telefonundan arıyormuş. Unuttuğu veya geri engellemediği için adam da arayabiliyo

Hayır utanmıyor musunuz fln demedim uzak durun dedim
ne söylerseniz söyleyin adam piskin üstte cikiyor sanirim yalniz kizinizi yetistirmeye calisiyorsunuz o sapikmidir nedir bunun farkinda kizinin boslugundan yararlanip vs insaAllah kizinin aklini celmemistir

Bunlar kim ya ali kıran baş kesenlermi? Gerçi ülkede adalet yok. Bir şey olmayacağının onlarda farkında.

Evet gittik bulunduk
Ay Allah yardımcınız olsun demeye geldim. Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın. İyi arkadaş 30 yaşında bile önemli bir ay önce kiracımızı içkili araba kullanan arkadaşı yüzünden kaybettik. Annesi “ben o çocukla arkadaşlık yapma” demiştim diyip ağladı telefonda umarım bir an önce çözersiniz sorunu

Kocalarından gizli iş yapanları hiç sevmiyorum. Size demiştim ben kızınızın sevgilisi olmasın sakın diyerek ve cidden de böyle bir şey çıktı.
Siz adamı niye polise giderim diye tehdit ettiniz ben onu anlamadım? Bari sözünüzde durun da polise gidin. Eşinize de ne zaman anlatacaksınız adam kavgaya gelince mi?

Böyle bir akrabam var. Kadın her şeyi ama her şeyi kocasından gizlerdi. Asla söylemezdi. Sorunları her şeyi kendi çözmeye çalışırdı. Kızı evlenmek isterdi kendisi çocuğun ailesiyle görüşürdü babası duysa gebertir derdi oysa kocası medeni çok düzgün bir insandı. Kızına takılırdı var mı arkadaşın diye. Annesi kaş göz yapardı asla anlattırmazdı. Sonra kızı kötü işlere bulaştı yine çözerim dedi çözemeyince çok büyük bir şey yaptı kız ve sevgilisine kaçtı. Sevgilisi de uyuşturucu bağımlısı pislik. Adam kız eve gelmeyince mecburi öğrendi ve kalp krizi geçirdi aşırı şaşırdı yani nasıl benim kızım ne oldu ben neden bilmiyorum falan büyük darbe aldı. Tabi yine de kızını o adamdan zorla aldı, kızı saklamışlardı. Tehdit ediyorlardı falan. Kızını buldu boşattı yanına aldı. Yani bu kadar kötü şey yapmasına rağmen yine babalık yaptı yavrusuna.
Anne pişman oldu ama iş işten geçmişti.
O yüzden kimse asla kocasından bir şey saklamasın hele çocukla ilgili asla.

Gözünde nasıl büyüttüyse artık kocayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…