- 16 Haziran 2011
- 14.978
- 63.361
- 798
- Konu Sahibi Posta treni
-
İlkinde engelllettim bu kız anne baba ayrı olduğu için babasinda kaldığı zamanlar kendi kontörü olmadığında babasının telefonundan konusuyorlarmis o yüzden kız aç demiş acmislar
Peki siz engellemenize rağmen kızınız neden bu adamın engelini açıyormuş? Bu işte bir tuhaflık var
Bence kız kendisini annesine babasına anlatmıyor. Sevgilisi var diye kocasına söylemekten mi korkuyormuş acaba? Ya da başka bir durum mu var bilemedim. Bana pek mantıklı gelmiyor. Sürekli engelleyip engeli açmak. Bir de ödemeli arama diye bir şey vardı eskiden. Yine yok mu? Ve neden hep buluştuklarında kız babasını aramak istesin ki? Annesiyle yaşıyor. Babasını aramak hep arkadaşıyla buluşunca mı oluyor? Acaba kesin baba mı? Yani çok gördüğüm için aklıma direk illegal işler geliyor maalesef.Konu sahibi, diğer konusunda bu soruya cevap vermişti.
bu işin boyutu değişmeye başlamış. şilayetçi olun o zaman si zde.Arkadaşlar bugün akonu açmıştım yorumlar yaptınız.kizima okul değişikliği yapmaya çalışıyorum.bana kızla değil ailesiyle iletişime gecmemi soylediniz.kizin babasına msj attim.lutfen kizinizla iletişime geçmek için kızımı aramayın dedim.kacgunlerdir huzurumuz kalmadı bir daha ararsanız şikayetçi olmak zorunda kalıcak dedim.ama malesef adam beni eşimle ve çocuğumla tehdit ediyor.brnim kızım erkek arkadaşıyla buluşmak için onun kızını kullanıyormuş.onun kızında sorun yokmuş.tam tersi benim kızıma devrildi olaylar.yarin eşimin işyerine gidecekmiş.hazirlikli gidecekmiş olacaklardan o sorumlu değilmiş.ben ona şikayet ederim demişim.ona msj atıp aile huzurunu bozmusum napmam gerekir arkadaşlar acil yardim
Şimdilik yok gelen giden.sikayette bulunduk.Ne oldu konu sahibi gelen giden olmuş mu?
Kızınızla konuştunuz mu?Evet gittik bulunduk
Bizden de bişeyler gizliyor.Konu sahibi işine gelene cevap veriyor :)
Ben de zaten öyle düşündüğüm için yazıyorum inadına eheehehBizden de bişeyler gizliyor.
+1 Bende merak ediyorum..Ben de zaten öyle düşündüğüm için yazıyorum inadına eheeheh
Şimdilik yok gelen giden.sikayette bulunduk.
Benim de aklıma geldi Allah affetsin. Adamın kızı hakkında kötü bir şey demiyor ama adam ayaklanıyor sinirleniyor, çok garip.Acaba adamla daha önce sizin de mi muhabbetiniz oldu da bu derece engel vs uğraşıyorsunuz merak ettim?
Ben de öyle düşünüyorum. Yoksa insan hiç tanımadığı, muhabbetinin olmadığı bir adama gecenin 2’sinde, 3’ünde mesaj yazmaz.Acaba adamla daha önce sizin de mi muhabbetiniz oldu da bu derece engel vs uğraşıyorsunuz merak ettim?
Ya ben kızı çok merak ediyorum. Şu süreci çok sancılı yaşayacak gibi geliyor bana ve evde "her şey senin yüzünden oldu" diye çok ağır suçlanıyor gibi hissediyorum.Acaba adamla daha önce sizin de mi muhabbetiniz oldu da bu derece engel vs uğraşıyorsunuz merak ettim?
Kesinlikle şikayetçi olun.Kizinizi uzak tutun bu aileden.Arkadaşlar bugün akonu açmıştım yorumlar yaptınız.kizima okul değişikliği yapmaya çalışıyorum.bana kızla değil ailesiyle iletişime gecmemi soylediniz.kizin babasına msj attim.lutfen kizinizla iletişime geçmek için kızımı aramayın dedim.kacgunlerdir huzurumuz kalmadı bir daha ararsanız şikayetçi olmak zorunda kalıcak dedim.ama malesef adam beni eşimle ve çocuğumla tehdit ediyor.brnim kızım erkek arkadaşıyla buluşmak için onun kızını kullanıyormuş.onun kızında sorun yokmuş.tam tersi benim kızıma devrildi olaylar.yarin eşimin işyerine gidecekmiş.hazirlikli gidecekmiş olacaklardan o sorumlu değilmiş.ben ona şikayet ederim demişim.ona msj atıp aile huzurunu bozmusum napmam gerekir arkadaşlar acil yardim
Kendileri yetişkinken problem çözme, kriz yönetme becerileri ortada. Ergenlerden bekledikleri olgunluğu kendileri göstermiyorlar ki sonra vay efendim neden bu çocuk beni dinlemiyor. Çocuk karşısında çocuk yetişkinler görüyor çünkü.Ya ben kızı çok merak ediyorum. Şu süreci çok sancılı yaşayacak gibi geliyor bana ve evde "her şey senin yüzünden oldu" diye çok ağır suçlanıyor gibi hissediyorum.
Annede kızından yetişkin bir birey algısı beklentisi var ve çok sıkıntı bunlar.
Yoksa yetişkinler yesinler birbirlerini ete para vermesinler yani.
Artiste bak ya sürekli kızınızı arıyor amaKarşı taraf çok değişik bilmiyorum nasıl davranacağımi sasirdim.demin msj yazmış adam bana gece gece avukatimi arattiniz bana bu olay çocuk meselesinden çıktı aile meselesine geldi demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?