Arkadaşlar bu uyuz mu bakar mısınız

abcd3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2024
3
1
26
Uyuz olan arkadaşlar bakabilir misiniz bi yaklaşık 3 4 hafta olucak ilk elimin üstünde beyaz sivilce gibi noktalar çıktı sabunu değiştirince geçmişti sonra koluma sıçradı şimdi de böyle kaşıdıkça çoğalıyo sizce bu uyuz mu randevu aldım cildiyeye ama 11inde

Eklentiler

• IMG-20240601-WA0008.jpeg
    IMG-20240601-WA0008.jpeg
    108,7 KB · Görüntüleme: 154
Uyuz olan arkadaşlar bakabilir misiniz bi yaklaşık 3 4 hafta olucak ilk elimin üstünde beyaz sivilce gibi noktalar çıktı sabunu değiştirince geçmişti sonra koluma sıçradı şimdi de böyle kaşıdıkça çoğalıyo sizce bu uyuz mu randevu aldım cildiyeye ama 11inde
uyuz goruntusu degil bu canim buyuk ihtimal bir tür alerji yada isilik simdi yanlis bisey de demek istemiyorum ama acil yada aile hekimin zaten tam bisey derdi uyuz bu kadar kabarcik seklimde olmuyor

Diğer kolum da böyle internette olan resimlere benzettim korkuyorum uyuzdur diye

Eklentiler

• 20240609_191051.jpg
    20240609_191051.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 82
  • 20240609_191047.jpg
    20240609_191047.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 83
Uyuz kaşıntıları geceleri uyurken özellikle kasıklarda göbek üstünde ve eklem aralarında artar. Gece uykudan uyandıran kaşıntılarınız varsa uyuz olabilir.

Boynuma geçmiş vücudumun diğer yerlerinde kaşıntı veya bunlardan yok sadece kollarım ve boynumun kızarık yeri kaşınıyo

Kurdeşen de olabilir. O da böyle kaşıntı ve kızarıklık yapıyor ama bilemeyiz tabi. Yarın bir aile hekimine gidin isterseniz.

Egzama olabilir fazla bekletmeden gidin cildiyeye.

Bende de bir haftadır kaşıntı var kasıyorum. Özellikle bacak üst bölgemde kaşıdigim yerler önce kızarıp sonra morariyor . Nedir bu bende anlamadım. İnternetten baktım kötü kötü şeyler yazıyor

X