• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar bisey soracagim nicin "Ada'm" ve "sorunsal" kelimelerini kullaniyorsunuz?

yasmincafe yasmincafe
Anladim. Basta eger biraz sert ciktiysam ve sizi kirdiysam ozur dilerim. Karsilastigim bazi nahos tutucu kisi ve olaylardan dolayi adeta refleks gibi bir tepki verdigimi anladim. Ama siz cok samimisiniz. Hakikaten harfler bahsettiginiz gibi sirayla o sekilleri anlatiyorlar. Giardono Bruno der ki, harfler, muhurler, simgelerin, kendine ozgu anlami ve gucu olur, insanlar o titresimi alirlar. Sizi anladim. Yeni yilda size ve ailenize guzel ve mutlu gunler diliyorum. Hep boyle anlasmak isterim, wikipedia'yi sevmeseniz bile! tesekkurler

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ve yeni yılınızı kutlar sağlık, esenlik dilerim. İnan o sözlükten çok yararlanmışlığım vardır, araştırmayı ve bilgiyi severim ama benim anlatmak istediğim bilimle alakalı değildi zaten sizde anladınız. Kendinize iyi bakın...

Tekrar ediyorum bu ne sinir dedim. Ayrıca yerel dile alerjim var diyelim ki ne olmuş ?
Sinirle yazmadigimi acikladim yukarida bir yerlerde. OK devam edin alerji olmaya, bir sey olmamis. Dunyanin her yerinde snob vs yerel insan senaryosu var.
Anadolu insaninin gelismesine karsi olan tavirlara ve kimligini belirleyen yerel sivelere bu kadar dusman olmanin nedenini anlamiyorum. Bu yerel insanin ozune olan bir saldiridir. yerel dille gericiligi ozdeslestirmemeyi tavsiye ederim.

Sinirle yazmadigimi acikladim yukarida bir yerlerde. OK devam edin alerji olmaya, bir sey olmamis. Dunyanin her yerinde snob vs yerel insan senaryosu var.
Anadolu insaninin gelismesine karsi olan tavirlara ve kimligini belirleyen yerel sivelere bu kadar dusman olmanin nedenini anlamiyorum. Bu yerel insanin ozune olan bir saldiridir. yerel dille gericiligi ozdeslestirmemeyi tavsiye ederim.

Açıkladın da bana açıklamadın başkasına açıkladın. Ne alaka ya nereden çıktı tüm bunlar? Ben mi anadolu insanına yerel şivelere düşman mışım ? Kendi kendinize kafanızda kurmuşsunuz resmen. Siz çok anaaa ya da anam kelimelerini kullanıyorsunuz herhalde ondan tüm bu saldırı. :KK66:

Hanımlar rica ediyorum polemiğe devam etmeyiniz, yasak.

Açıkladın da bana açıklamadın başkasına açıkladın. Ne alaka ya nereden çıktı tüm bunlar? Ben mi anadolu insanına yerel şivelere düşman mışım ? Kendi kendinize kafanızda kurmuşsunuz resmen. Siz çok anaaa ya da anam kelimelerini kullanıyorsunuz herhalde ondan tüm bu saldırı. :KK66:
Yukarida yazmissiniz yerel sivelere alerjim varsa ne olmus diye, ben uydurmuyorum.
Kullanirim, yerel sive de konusurum, Osaka sivesiyle de, Oxbridge sivesiyle de. Sorunum yok yerellerle.

Diyelim ki dedim dikkat ederseniz. Yerel diller uzmanısınız anlaşılan ama cümleyi sonuna kadar okuyun lütfen :)

Daha da yazmıyorum bir şey.

Back