- 26 Temmuz 2015
- 1.741
- 2.853
- 133
- 31
Ben tesekkur ederimBence yontem o kadar onemli degil, biz de sayenizde birseyler ogrendik, iyi ki acmissiniz. Tesekkurler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tesekkur ederimBence yontem o kadar onemli degil, biz de sayenizde birseyler ogrendik, iyi ki acmissiniz. Tesekkurler.
Belkı de adamın adı ADA![]()
Sorma çok bilindikte ben bilmiyormuyum acaba dıye ötekı konularına bakmak zorunda kalıyorum :)Bide şey var
Beni bilen bilir
Allahım yarabbim
Seni ne bilelimm![]()
Kaynanananında yazarken kaç na yazıyoruzHaha
Kaynanananında adısorunsal oluyo demekki bu durumda
![]()
Sorma çok bilindikte ben bilmiyormuyum acaba dıye ötekı konularına bakmak zorunda kalıyorum :)
Kaynanananında yazarken kaç na yazıyoruz![]()
![]()
![]()
Al sana bı problem daha![]()
Helcin10
Seni öpeecemm![]()
Wikipedia butun dunyanin, her milletten yazarin katkida bulundugu bir sozluktur. Onemli olan sozlugu begenip begenmemeniz degil, burada verdiginiz bilginin dogru ve saglam kaynaklari olup olmadigidir. Ben dil uzmani degilim ancak Arap dili Islamdan daha eskiye dayanan tarihi olan koklu bir dildir. Madem bu konuda bilginiz var, lutfen kaynak gosterin, biz de sizden birsey ogrenelim.
bence de imha etsinler cok gicik bi kelime :)Telefon yazsmalarindan dolayi oldugunu inanin bilmiyordum. Internette de baktim. Boyle bir kullanimin telefondan kaynaklanabilecegi adina hicbirsey yazmiyordu.
Tdkda yer alan aciklamayi da okudum. Fakat sifat ve isim olarak karistirilan bi yanlislik oldugunu sizden ogrendim. Yer almasina ragmen tanidigim bir Turk dili okuayan arkadasima danistim. Benimle ayni fikirdeydi.
Yani hal gercekten boyle.
Ben hala sorunsali cekici bi kelime olarak bulmamamla birlikte hala bu kelimenin kullanilmamasi taraftariyim. Dil bilimciler bu kelimeyi imha etsinler bence
Son olarak siz demeden oncede arada kalmistim ikilemdeydim..Tesekkur ederim fikrinizi paylastiginiz icin.
Anaaa ve anam kelimesi gayet normal kullanimlidir, eger yerel dile alerjiniz yoksa!!!!
Ne demek istediniz?Bu ne sinir ?
Yorumların arkasına koyduğunuz ünlemden (!!!) bahsediyo sizin bagirdiginizi sinirlendiginizi anladıNe demek istediniz?
Anlasildi, ben bagirmak istememistim, oyle bir izlenim verdiysem kusura bakmayin... Bundan sonra dikkat ederim unlemlerime.Yorumların arkasına koyduğunuz ünlemden (!!!) bahsediyo sizin bagirdiginizi sinirlendiginizi anladı