- 26 Temmuz 2015
- 1.741
- 2.853
- 133
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ettim yahu.Sende bunu dert ettin![]()
Gercekten tesekkur ederim.Akıllı klavyede adam diye yazılan ada'm diye çıkıyor. Neyini sorunsal ettin anlayamadım![]()
Turkçede boyle bi kullanim, kelime yokken?
Hadi sorunsal sozluksel bi ifade diyelim. Kullanim alani mevcut. Bi yerde anlamaya calisiyorum.
Ama bu "Ada'm" ifadesini hic anlamiyorum.
Ben mi yanlisim? Adam sahiden boyle mi yaziliyor?
Dert oldu yahu![]()
Sozluksel sozlukvari sozluğümsü sozlukten gelen...E sen de "sözlüksel" demişsin
Daha once soruldugunu bilmiyordum.Daha önce de soruldu bu..
Sorunsal yanlış bilindiği için yanlış kullanılıyor. Sıfatken isim olarak kullanılıyor.
Ada'm ise akıllı telefon azizliği.. Bin kere de yazsan düzeltmiyor.
Can'ım , Hakkı'm .. Vb.
Daha çok bunlardan..
+1:)) t9'un azizligi diye dusunuyorum.
Ama beni de geriyor boyle yazilmis gorunce.
Ve su da hic hosuma gitmiyor: ben sevdim seni adam. Cok sevdim adam. Sakalli adam. Kasli adam. Uhuhuh. tarzindaki duygusallikta da kullaniliyor ya, o kadar baydi ki..
Bir de simdi bolca nokta koyunca da aklima geldi: bazen yine sanirim telefondan falan yazmaktan kaynakli gereksizce cumle arasina nokta konuluyor ya, o da ayri bir iskence cesidi.
Aynen bu ornekte.oldugu gibi.derdimi anlattim.
Play-pause yapiyorum resmen :)
Sorunsal meselesinde haklısın da .. Ayraçlı kullanım için üzgünüm.. 20 kere de uğraşsan öyle yazıyor benimki ..Daha once soruldugunu bilmiyordum.
Bide bunun:)) t9'un azizligi diye dusunuyorum.
Ama beni de geriyor boyle yazilmis gorunce.
Ve su da hic hosuma gitmiyor: ben sevdim seni adam. Cok sevdim adam. Sakalli adam. Kasli adam. Uhuhuh. tarzindaki duygusallikta da kullaniliyor ya, o kadar baydi ki..
Bir de simdi bolca nokta koyunca da aklima geldi: bazen yine sanirim telefondan falan yazmaktan kaynakli gereksizce cumle arasina nokta konuluyor ya, o da ayri bir iskence cesidi.
Aynen bu ornekte.oldugu gibi.derdimi anlattim.
Play-pause yapiyorum resmen :)