• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar birileri ad/soyadımı kullanarak instagramda sürekli hesap açıyor???

Sadece benim ad soyadımla aynı 150 ayrı hesap var Facebookta bu kadar takma bence he senin resimlerin kullanılır o büyük sıkıntı ama bu ülkede aynı ad soyadtan bir sürü insan var
Gerçekten benim adım eski soadım da öyle değişik diğer hesaplarda 4 yıl bakarım var mı diye ama kısa sürede instagramda olnca sinir oldum.

Ben de sizin gib düşünüyorum amaç nedir o zaman

Hiçbir şey, o sahte boş hesaplarla takipçi kasılıyor. Hani satın alıyorlar ya 1000 takipçi 10 tl falan :) Böyle bot hesaplardan oluşuyor o takipçiler.

Hiçbir şey, o sahte boş hesaplarla takipçi kasılıyor. Hani satın alıyorlar ya 1000 takipçi 10 tl falan :) Böyle bot hesaplardan oluşuyor o takipçiler.
Benim adıma açmak nerden gelmiş aklına ama takipçisi ve takip edeni yoktu?

cevaplayana teşekkür ederim ama en akla yatkın cevap siznki oldu

Benim adıma açmak nerden gelmiş aklına ama takipçisi ve takip edeni yoktu?

O rastgele seçiliyor ya piyangodan siz çıkmışsınız işte. Sizin gibi pek çok insanın adına açılır, gerçek isimli kişiler bulunur sonra hesap takip ettirilir onlara. Çok takılmayın yani. Arada bakıp kontrol edin sizi taklit eden varsa şikayet edersiniz zaten kapatıyorlar.

hiç bir sosyal medya hesabım yok.
bir aratayim bakayım kaç tane hesap var ad soyadimi kullanan:)
resim yoksa endiselenmeniz yersiz.
spamlamayi bırakıp bir müddet bekleyin.
belki kendi resmini koyacak.
:)

Benim ad ve soyadımdan başka kimsede yok malesef milyonda bir ihtimal ama olabiliyor işte . o_O Konu sahibi ben seni anladım sanırım hesabın kitli belli ki birilerinin senin adına yazışmasından korkuyorsun . O halde ben olsam kendimle ilgili arkadaşlarımın bildiği bir şeyi profilime yazardım . Beni bulmalarını kolaylaştırıdım diğer arkadaşların dediği gibi bir durumsa ad benzerliği ise yarın öbür gün kendi fotolarını paylaşırlar tahminimce .

O rastgele seçiliyor ya piyangodan siz çıkmışsınız işte. Sizin gibi pek çok insanın adına açılır, gerçek isimli kişiler bulunur sonra hesap takip ettirilir onlara. Çok takılmayın yani. Arada bakıp kontrol edin sizi taklit eden varsa şikayet edersiniz zaten kapatıyorlar.
Yani bu adı bulmak için çok mu düşünmüş ben sosyal hesaplarda kendimi gösteren bir insan değilim. Ama onlar açtıkça ben biriktirip spamlayacağım hemen yok oluyor. İnstagram umarım spam bildirilen hesapların tekrar açılmasına göz yummaz. Cezai işlem olmaz o zaman çünkü açılan hesaplar sahte başka amaçlarla açılmış instagramda üyelerim eksilmesin çok tercih edilen sosyal mecra oayım diye kapatmıyor facedeki gibi kimlik doğrulatmıyro

Benim ad ve soyadımdan başka kimsede yok malesef milyonda bir ihtimal ama olabiliyor işte . o_O Konu sahibi ben seni anladım sanırım hesabın kitli belli ki birilerinin senin adına yazışmasından korkuyorsun . O halde ben olsam kendimle ilgili arkadaşlarımın bildiği bir şeyi profilime yazardım . Beni bulmalarını kolaylaştırıdım diğer arkadaşların dediği gibi bir durumsa ad benzerliği ise yarın öbür gün kendi fotolarını paylaşırlar tahminimce .
Yok benim instagram hesabım donduruldu. dondurdum 1 yıl önce
ben hesap kullanmayı sevmiyorum

Merhaba kk hanımları. Yaklaşık 1 ay önce instagramda benim ad ve soyadıma hiçbir hesap yoktu. Ben var olan sosyal hesaplarımı diğer sosyal mecralarında da dondurdum. Birileri sürekli benim adıma 1 aydan beri hesap açıyor. İnstagrama şikayet ediyorum ama bir şey yapmıyorlar. Lütfen bana yardım edin sosyal hesaplarım açık olsa oradan fotoğrafları da alacak belki? bu ne anlama geliyor. Spamlayıp kapattırıyorum ama spamla hesap kapatmak cezaymış. Hesaplar ad ve soyadımın aynısı açılıyor. fake ve sahte olduğu çk belli resim yok, takip eden ve takipçi yok. benim adım ve soyadımda diğer sosyal hesaplarda bu kadar isim yokken neden instagramda böyle,bir kasıt mı var bunda? (Önce 7 hesap gördüm, hepsini spamla şikayet ettim aniden yok oldu hesaplar. şimdi sabah bir daha gördüm mantar gibi türüyor resmen ne olur cevap yazın hanımlar kafayı yemek üzereyim.:KK11::KK16::KK42::KK42:

Sizin isim ve soyadınızda trde kimse yok mu? Niye girip girip bakıyorsunuz anlamadım :D

adınızı soyadınızı merak ettim:110:
Yukarıda arkadaşın biri açıkladı sanırım takipçi artırmak için yapılan hamle instagramda bütün kızların erkeklerin adı kullanıldı. Bi benim adım yoktu. açıldı tam oldu böyle vara yoğa hesap açılıyor

İşiniz mi yok? Çok yogunum dıye kapattım hesaplarımı dıyorsunuz ama inst.da hangi hesaplar nezaman açıldı onun peşine düşmüssünüz. Hesaplarda resim yokmuş, takip veya takipçi yokmuş. Sizin olduğunuz ne bellide böyle paranoyakça hesaplarla uğraşıp duruyorsunuz? Birilerinden korkunuz var heralde.

Bu kadar okul okuyorsam tabi ki takıntılı olur bakarım ya benim adıma gerçekten biri hesap açıp beni ailem hocalarıma karşı rencide etse farklı amaçlarla kullansa işin bu yanını da düşünmek gerekir.
Ya zaten şu forumda öğretim görevlisi olanların pimpirikliklerinden geçinilmiyor. Yok hocam laf soktu yok ben hesapları kapadım zibilyon tane açıldı beni rezil rüsva edecekler aman eyvahlar olsun! Yani bu korkular bu takıntılar niye bir anlasam bu kadar takıntılı insanlar mı akademik kariyer yapıyor yoksa akademik kariyer yapmayı seçenler mi sonradan takıntılı hale dönüyor?

belki sadece instagram kullanan biri var seninle aynı ada ve soyada sahip olan

İşiniz mi yok? Çok yogunum dıye kapattım hesaplarımı dıyorsunuz ama inst.da hangi hesaplar nezaman açıldı onun peşine düşmüssünüz. Hesaplarda resim yokmuş, takip veya takipçi yokmuş. Sizin olduğunuz ne bellide böyle paranoyakça hesaplarla uğraşıp duruyorsunuz? Birilerinden korkunuz var heralde.
Benim adıma 4 yıl instagramda hesap olmayıpta yaklaşık bir ay önce böyle hesap patlaması yaşanırsa ne yapmamı beklersiniz? Tabi ki rahatsız olu r şüpheye düşerim. Diğer sosyal hesaplarda içine girip foto paylaşıp saatlarce kaç yorum kaç beğeni o ne yapmış bu ne payalşmış yapmam. Ama böyle bir ay için hesapların yokken yoğunluğunun artması beni şühelendirdi.için ucunda kasıt var mı diye aradım. Yani belki beni tanıyan yakın çevremden gıcıklığıan falan diye kimseden korkum yok çok şükür alnım temiz

Ya zaten şu forumda öğretim görevlisi olanların pimpirikliklerinden geçinilmiyor. Yok hocam laf soktu yok ben hesapları kapadım zibilyon tane açıldı beni rezil rüsva edecekler aman eyvahlar olsun! Yani bu korkular bu takıntılar niye bir anlasam bu kadar takıntılı insanlar mı akademik kariyer yapıyor yoksa akademik kariyer yapmayı seçenler mi sonradan takıntılı hale dönüyor?
heralde insan yükselme hevesi yaşayıp yükselince bazen fedakarlık ediyor. Aman kimse bana erişmesin buluttan nem kapılır misali

Back