kendime inşirah, fetih okuyorum ferahlık için seni de araya aldım :) Allah kabul etsin..aLLAH RAZI
Allah razı olsun canım benim çok sağ ol var ol Allah kabul etsinkendime inşirah, fetih okuyorum ferahlık için seni de araya aldım :) Allah kabul etsin..
Allah razı olsun çok sağ ol var ol canım50 tane okurum bu akşam . Rabbim niyetinizi kabul etsin inşallah
merhaba ,izinsiz eklediğim için özür dilerim :) süresi yok okuyacağınız için çok teşekkür ederim Allah kabul etsinBeni de eklemişsiniz, okuma için bir süre var mı, yani şu güne kadar okunması gerekli diye bir durum var mı. Pazar günü okuyabilirim.
Akşama bir 50 de ben okurum tatlım ❤melegim can
masalgibiyolculuk
adinisenqoy
Mucizemmm16
Cansurs
Zeytindallarindan
Advil_
sonngulen
Madamgazel
I iyikiamaiyiki
Auri
M moonpiece
Eyoser
D drekinezya
TuruncuAnne
D Delete
H a p p y
Z zeycan123
lckystr
A annesi1234
Keira-
Seridina
beans
nybu
Sulesibel
Once_upon_a_time
Y Yrgnmtc
blmyrmki
T thesekreter
K kaplumbagaaa
A Aysemnisa
G gibigibi88
lifeve
Guzelkuss
Okurum o zaman, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.merhaba ,izinsiz eklediğim için özür dilerim :) süresi yok okuyacağınız için çok teşekkür ederim Allah kabul etsin
çokk çok teşekkür ederim Allah Razı olsun sağ ol var ol canımAkşama bir 50 de ben okurum tatlım ❤
Allah dualarınızı kabul etsinBeni etiketlemişsiniz ama hastayim hastayken bildigim kadariyla ayet okunmaz kusura bakmayin kendim için de okuyordum ona da ara verdim hasta olduğum icin ne zamana kadar okunacak daha zamani varsa hastalığım bitince okurum.
Helal olsun canım.Allah razı olsun Allah senin de dualarını kabul etsin.Allah dualarınızı kabul etsinhastalığınız bitince dua ederseniz çok memnun olurum. Allah razı olsun hakkınızı helal edin lütfen
Rica ederim ne demek Allah hepimizden razı olsun ❤çokk çok teşekkür ederim Allah Razı olsun sağ ol var ol canım
İyi akşamlar,Rabbim hakkınızda hayırlı olani nasip etsin inşaallahS Skinkeyrlover
kirmizipatiklikiz
Pumpkin Pie
C Cilemgul
O Orkide58
phoebe_buffay
Depresif Penguen
G gurbetbirbaska
C _CikiLeta
Katre_g
Lale95
dipsiz kuyu
NaMIDiGeRBuzDoLaBI
hereandnow
neneseli
Tahin Helva
A Ametistt
Onseem
byrktrfa
Bluepinkkk
tulumbachen
Tagatesia
Ruzgarli Tepe
T tembel sirin
Bana Diyor Nau Nau
PeterPanik
nazlihilton
aslindaiyibiri
Carinanebulasi
S sepyazeytin
psikolojikdelipdr
Allah razı olsun sizlerden çok çok sağ olun var olunİyi akşamlar,Rabbim hakkınızda hayırlı olani nasip etsin inşaallah100 okurum
Amin kuzumAllah razı olsun sizlerden çok çok sağ olun var olun
Allah razı olsun çook sagolun var olunSelamlar, 100 tane daha okudum