- 14 Mart 2022
- 2.373
- 6.718
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun çok sağ olun var olun50 tane okudum.
İşi gücü rast gitsin inşallah.
11 tane okuyacağım canım
Allah razı olsun canım çok sağ ol var ol11 tane okuyacağım canım
Allah razı olsun canım benim çok sağ ol20 tane okudum. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah
50 tane okurum oğlunuz içşn Rabbim gönlüne göre versin inşallahArkadaşlar merhaba ,bir duam var erkek arkadaşım işsiz hayırlısıyla tez zamanda işe başlaması için 3-5 demeden Allah rızası için yunus duası okuyabilir misiniz,şimdiden herkese teşekkür ediyorum .Allah razı olsun
Niyet :SIDDIK OĞLU MEHMET'in hayırlısıyla bir iş bulup çalışması
OKUNACAK DUA : LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN
Kızlar sizlerden izin almadan isimlerinizi etiketledim özür dilerim lütfen kızmayın , lütfen hakkınızı helal edin yanlışlıkla aynı kişiyi bir kaç defa etiketlemiş olabilirim
gözden kaçırıp yorumda teşekkür edemediklerime buradan çok çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
50 tane okudum, Allah hayırlısıyla kabul etsin.Lupetta
G gulectosba
Sulgen
G gunces
golgefeslegeni
F Finewineeee
bebeoz
F Ferda ferda
Honkiponkitorino
P Pulver2016
bsra61
Acquaa
H hypatia7
AzRASILAM
lckystr
marmeladova
Serencam83
C Colorfulforblack
delimaviii
Katibin Ruhu
nerdenbiliyosun
annewith
@Anastai
B balbadem1
simgem35
D Dertliyim
Loresima8989
hafizehanim25
1dissarimsak
toystory07
Dasmeer
Manolya27c
Lupetta
G gulectosba
Sulgen
G gunces
golgefeslegeni
F Finewineeee
bebeoz
F Ferda ferda
Honkiponkitorino
P Pulver2016
bsra61
Acquaa
H hypatia7
AzRASILAM
lckystr
marmeladova
Serencam83
C Colorfulforblack
delimaviii
Katibin Ruhu
nerdenbiliyosun
annewith
@Anastai
B balbadem1
simgem35
D Dertliyim
Loresima8989
hafizehanim25
1dissarimsak
toystory07
Dasmeer
Manolya27c
oğlum için değil sevgilim için hayırlısıyla işe girmesi için çok tşekkür ederim50 tane okurum oğlunuz içşn Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Allah razı olsun canım benim41 okudum. Allah hayirli kapilar acsin insallah.
Allah razı olsun canım benim50 tane okudum, Allah hayırlısıyla kabul etsin.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun41 tane okudum, ne niyetle okuyorsanız Allah kabul etsin
kendime inşirah, fetih okuyorum ferahlık için seni de araya aldım :) Allah kabul etsin..Arkadaşlar merhaba ,bir duam var ERKEK ARKADAŞIM İŞSİZ hayırlısıyla tez zamanda işe başlaması için 3-5 demeden Allah rızası için yunus duası okuyabilir misiniz,şimdiden herkese teşekkür ediyorum .Allah razı olsun
Niyet :SIDDIK OĞLU MEHMET'in hayırlısıyla bir iş bulup çalışması
OKUNACAK DUA : LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN
Kızlar sizlerden izin almadan isimlerinizi etiketledim özür dilerim lütfen kızmayın , lütfen hakkınızı helal edin yanlışlıkla aynı kişiyi bir kaç defa etiketlemiş olabilirim
gözden kaçırıp yorumda teşekkür edemediklerime buradan çok çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun