- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.479
100 tane okudum canim Rabbim işini gücünü rast getirsin@Lupetta
@gulectosba
Sulgen
@gunces
@golgefeslegeni
@Finewineeee
@bebeoz
@Ferda ferda
@Honkiponkitorino
@science2004
@bsra61
@Acquaa
@Palmira_
@AzRASILAM
@lckystr
@marmeladova
@Serencam83
@Colorfulforblack
@delimaviii
@Katibin Ruhu
@nerdenbiliyosun
@annewith
@Anastai
@kubuss
@simgem35
@Dertliyim
@Loresima8989
@hafizehanim25
@1dissarimsak
@toystory07
@Dasmeer
@Manolya27c
Allah razı olsun canım benimSelam canım. Niyetini yazdığın için okudum, güzel dileklerde bulundum. Allah hakkınızda hayırlı helal iş kapısı açsın, kimsenin hakkına girmeden inşallah.
Normalde niyetini söylemeyenler için dua etmiyorum belki art niyetli bir niyet olabilir diye.
Allah razı olsun canım benimAllah'ım hayırlısı neyse onu versın 100 aldım ben Okuduk Allah kabul etsin herkesinkini:) bi yerde okumustum baskasına tanımadıgın bırıne yaptıgın dua daha etkılıymiş. :))
Allah razı olsun çok sağol canım benim100 tane okudum canim Rabbim işini gücünü rast getirsin
Allah razı olsun canım benim çok sağolTabii ki okurum canım okuduktan sonra sayıyı buraya yazacağım inşAllah
Allah razı olsun çok sağ olun var olun33 kere okudum.
Rica ederim ne demekAllah razı olsun çok sağol canım benim
Duaların kabul olması dileğiyle ben de 20 tane okudum. İnşallah hayırlı kapılar açılır.
çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim
çok teşekkür ederim Allah sizlerden razı olsun21 tane okuyorum hemen, Allah gonlunuzden geçen tüm güzellikleri nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok çok sağolunDuaların kabul olması dileğiyle ben de 20 tane okudum. İnşallah hayırlı kapılar açılır.