• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar bir bakarmisiniz rica etsem

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azaa

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.826
347
333
cene altinda gıdık dedigimiz yerde beze gibi birsey var sert ağrıda var birse şişiyor sanirim daha önce yine olmustu 1 kere şimdi yine oldu ne olduğunu bilemedim dokununca ağrı oluyor herhangi bir elim deyince uyurken agriyabiliyor böyle olan varmi aranızda

Benim bademciklerin olduğu yere yakın çene altında var arada şişiyor şiştiği zaman acıyor biraz hatta doktora eliyle baskı yapınca evet yağ bezesi var alınacak dedi ama zararlı demedi neden nasıl şişer bilmiyorum duruyor şuan şiş değil mesela. KKB a gidin eğer şiddetliyse :)

Benim bademciklerin olduğu yere yakın çene altında var arada şişiyor şiştiği zaman acıyor biraz hatta doktora eliyle baskı yapınca evet yağ bezesi var alınacak dedi ama zararlı demedi neden nasıl şişer bilmiyorum duruyor şuan şiş değil mesela. KKB a gidin eğer şiddetliyse :)
Evet sizinki gibi aynı yerde bikac gün daha bekleyim olmazsa bir gideyim ben enfeksiyon dan flan olmuştur die düşündüm ilk lenf bezi miki diede düşündüm

Evet sizinki gibi aynı yerde bikac gün daha bekleyim olmazsa bir gideyim ben enfeksiyon dan flan olmuştur die düşündüm ilk lenf bezi miki diede düşündüm
Bi baktır bencede benim yağ bezesi dedi ama öyle incelemedi yani eliyle baktı geçti. Birde ben ondan sonra boynumun altında da keşfetmiştim bi tane canı sıkıldıkça çıkıyorlar herhalde :D İşin garibi her zaman olmuyor şişmiyor o zaman ağrıda olmuyor şiştikçe hissediyosun. Bende de sık yaşanan bir durum olsa aldıracaktım ama senede bir iki kez görüyorum. Geçmiş olsun bu arada umarım ciddi değildir.

Bi baktır bencede benim yağ bezesi dedi ama öyle incelemedi yani eliyle baktı geçti. Birde ben ondan sonra boynumun altında da keşfetmiştim bi tane canı sıkıldıkça çıkıyorlar herhalde :KK70: İşin garibi her zaman olmuyor şişmiyor o zaman ağrıda olmuyor şiştikçe hissediyosun. Bende de sık yaşanan bir durum olsa aldıracaktım ama senede bir iki kez görüyorum. Geçmiş olsun bu arada umarım ciddi değildir.
Evet bazen kulaklarımın altında oluyordu ama bu ikidir çene altında var değişik umarım teşekkür ederim cevabınız icin

Back